projek keli organik dalam kanvas.....!

Posted in the Brunei Forum

Comments
1 - 20 of 2,878 Comments Last updated Jul 13, 2013
First Prev
of 144
Next Last

Since: Feb 07

Melaka, Malaysia

#1 Jun 21, 2007
ada sesiapa tahu ttg keli organik dalam kanvas......!aku sangat berminat ni...!

Since: Feb 07

Melaka, Malaysia

#2 Jun 21, 2007
korang tak de info apa2 ke...aku tunggu ni!

Since: May 07

Malaysia

#4 Jun 21, 2007
keli dlm kanvas??ikut berita mcm murah pki kanvas, tpi klu tnya pendapat kwn,better la keli dlm kolam,,sbb keli boleh membesar,lebey2 lagi keli afrika...kwn tlong nyebok menjaring dlm banjir tawon lepas dpt seko keli afrika

“Pedang rasulullah”

Since: Jun 07

kuala lumpur

#6 Jun 22, 2007
brapa modalnya?

“Hanya DIA”

Since: Apr 07

BIARKAN SAJA BERLALU,

#7 Jun 22, 2007
tok janggut170 wrote:
brapa modalnya?
apasal jadi gambor monalisa lak tok.... lama tak sembang ngan tok jangut

“Hanya DIA”

Since: Apr 07

BIARKAN SAJA BERLALU,

#8 Jun 22, 2007
kat tempat aku keli ni duduk dalam kolam.... sebelah dia taman buaya...
kalau keli dalam kenvas taktahulak.... cuba cari info dari jabatan perikanan kotkot diaorang tahu
akulahwei

Batu Caves, Malaysia

#9 Jun 24, 2007
ikan organik tu,, insyaAllah by Ogos aku nak start dah.. modal RM20000. Tak semstinya keli. Bila sebut organik ni, ikan ni tak berbau dan panas dipasaran.
akal_jahat

Malaysia

#10 Jun 24, 2007
akulahwei wrote:
ikan organik tu,, insyaAllah by Ogos aku nak start dah.. modal RM20000. Tak semstinya keli. Bila sebut organik ni, ikan ni tak berbau dan panas dipasaran.
bagus gak tu....pasaran brape sekilo....?

Since: Feb 07

Johor Bahru, Malaysia

#11 Jun 25, 2007
akal_jahat wrote:
<quoted text>bagus gak tu....pasaran brape sekilo....?
projek ni diuruskan oleh syarikat berintam.sdn.bhd....dia orang beli balik hasil rm5/kilo...!
SUPERFARM

Labuan, Malaysia

#12 Jun 25, 2007
ryat wrote:
keli dlm kanvas??ikut berita mcm murah pki kanvas, tpi klu tnya pendapat kwn,better la keli dlm kolam,,sbb keli boleh membesar,lebey2 lagi keli afrika...kwn tlong nyebok menjaring dlm banjir tawon lepas dpt seko keli afrika
keli afrika besar aje, tp pasarannya out. klu blh cr benih keli batu@ keli kampung, tu yg tbaik dlm pasaran.

“Pedang rasulullah”

Since: Jun 07

kuala lumpur

#13 Jun 25, 2007
zairrul wrote:
<quoted text>projek ni diuruskan oleh syarikat berintam.sdn.bhd....dia orang beli balik hasil rm5/kilo...!
zairrul ada no tel berintam sdn bhd,dan alamatnya,,,

“Pedang rasulullah”

Since: Jun 07

kuala lumpur

#14 Jun 25, 2007
wa rasa ramai yang bminat tapi tak ada modal,ada kawan2 yang boleh mbantu,cubalah usahakan,apa cara pun gitau,untuk mmajukan bangsa kita

“Pedang rasulullah”

Since: Jun 07

kuala lumpur

#15 Jun 25, 2007
manatahu wrote:
<quoted text>
apasal jadi gambor monalisa lak tok.... lama tak sembang ngan tok jangut
wa kembali dgn wajah monalisa,jeng,jeng,jenggg,,,na pa tak ok ke?wa sentiasa di hati semua,,,

“Hanya DIA”

Since: Apr 07

BIARKAN SAJA BERLALU,

#17 Jun 25, 2007
tok janggut170 wrote:
<quoted text>wa kembali dgn wajah monalisa,jeng,jeng,jenggg,,,na pa tak ok ke?wa sentiasa di hati semua,,,
Ok tok... dah kiraok tu...

tok selalu dihati ku... he...he..he

“Pedang rasulullah”

Since: Jun 07

kuala lumpur

#18 Jun 25, 2007
manatahu wrote:
<quoted text>
Ok tok... dah kiraok tu...
tok selalu dihati ku... he...he..he
trankat janggut tok,dulu wa pun mcm goku<<< boleh jadi supersaya,taklah tipu je,manatahu mesti hantu dragon ball,wa pun suka tuuu...

“Hanya DIA”

Since: Apr 07

BIARKAN SAJA BERLALU,

#19 Jun 25, 2007
tok janggut170 wrote:
<quoted text>trankat janggut tok,dulu wa pun mcm goku<<< boleh jadi supersaya,taklah tipu je,manatahu mesti hantu dragon ball,wa pun suka tuuu...
Tidak syak lagi... dari sekolah... sampai ke kolej kedian ke U... lah ni dah keja ... saya masih merinduinya...( Dragonball )... atok pun suka gak ..?

Tapi cukup reallah ceritanya... masa kecik dulu saya selalu termimpi jadi goku... he...he...he jangan bagi tau kekawan lain ah... malu oooo

“Pedang rasulullah”

Since: Jun 07

kuala lumpur

#20 Jun 25, 2007
manatahu wrote:
<quoted text>
Tidak syak lagi... dari sekolah... sampai ke kolej kedian ke U... lah ni dah keja ... saya masih merinduinya...( Dragonball )... atok pun suka gak ..?
Tapi cukup reallah ceritanya... masa kecik dulu saya selalu termimpi jadi goku... he...he...he jangan bagi tau kekawan lain ah... malu oooo
memang suka,skarang pun tgok lagi he he he,sama2lah kita jangan cita kat kawan2,nnti kawan2 tahu malu tuuu,,,

“Hanya DIA”

Since: Apr 07

BIARKAN SAJA BERLALU,

#21 Jun 25, 2007
he..he..he
ingat ah tok tu rahsia kite bedua je...
akulahwei

Batu Caves, Malaysia

#22 Jun 25, 2007
ikutkan prof dari Mardi, iakn organik yg paling bagus demand - ikan telapia

Since: Feb 07

Johor Bahru, Malaysia

#23 Jun 28, 2007
ada maklumat yang baik lg tak pasal ikan kanvas ni.....support aku

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

First Prev
of 144
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
pesugihan ghoib tanpa tumbal 11 min Gondol 4
don't pray for mh370 5 hr Rudy 243
kenapa MELAYU BRUNEI TIDAK SUKA ORANG IBAN ....... (Apr '13) 7 hr Halim Asnawi 1,668
Malaysia & Brunei adalah 2 negara kaya raya, In... 7 hr Tuan Karim Junjungan 3
^^ SABAH & SARAWAK sah milik BRUNEI (Jul '12) 8 hr Tuan Karim Junjungan 421
ORANG BRUNEI BANGSA PALiNG PEMALAS!! (Aug '10) 11 hr Tuan Karim Junjungan 3,265
Malaysia sells Petronas assets to Brunei nation... (Dec '13) Thu Tuan Karim Junjungan 37
•••
Enter and win $5000
•••

Brunei People Search

Addresses and phone numbers for FREE

•••