Join 4life.com Transfer factor lagi selamat!!!Sakit kronik boleh sembuh

Posted in the Brunei Forum

Comments

Showing posts 1 - 20 of1,084
< prev page
|
Go to last page| Jump to page:
4life transfer factor

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1
Nov 30, 2009
 
TRANSFER FACTOR LEBIH HEBAT DARI JUS MANGGIS
Ahad, 01 November 2009 18:59 28 views Bisnes
PUNCA PENYAKIT ADALAH
LEMAH DAYA IMMUNE!
Boleh dikatakan hampir semua penyakit yang menyerang kita adalah disebabkan oleh Lemah Daya Tahan Imum. Antaranya ialah kanser, asma, migrain, batuk, gaut, kencing manis, penyakit jantung, darah tinggi, arthritis, sakit lutut, hepatitis, batu karang, buah pinggang, sakit gigi, demam panas.
“Punca penyakit dan lesu adalah LEMAH DAYA Imune (lemah ketahanan badan). Apa sahaja yang dapat MENINGKATKAN SISTEM Imune akan secara langsung MENCEGAH dan MERAWAT PENYAKIT serta MENINGKATKAN TENAGA”
Kajian saintifik selama 7 tahun ke atas 198 produk popular telah membuktikan Transfer Factor adalah……
900% LEBIH BERKESAN MENINGKATKAN DAYA IMUNE
TOP 10 PRODUCTS(Journal of American Nutraceutical Association)
1. TRANCFER FACTOR ADV PLUS ……………………437%-(HARGA RM232 - 90 CAPSULE)
2. TRANSFER FACTOR ADV…………………………283%-( HARGA RM169- 60 CAPSULE)
>>>>>>> >> JUS MANGGIS ………………………. 76%(semakin banyak syarikat yang mengeluarkan produk berasakan jus manggis)
3. IP-6…………………kolostrum…..………………… 49%
abg angkat fazli salim

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#3
Nov 30, 2009
 
kolestrum/igg dapat tingkatkan 23% je sistem imun..

bersamaan satu kapsul TF = 90gelas susu alpha lipid..

1 kapsul TF rm2.80 = 90gelas susu alpha lipid rm450.

mana lagi murah??

kajian2 doktor2 pakar,saintis dunia yg telah membuktikan Transfer factor adalah yg terbaik dari yg terbaik..bukan 4life research yg kata,bukan saya yg kata..

satu2nye produk makanan tambahan yg di gunakan sebagai mainstream di seluruh hospital russia dan juga di hospital2 pakar dan swasta di MALAYsia.
lily

Kuching, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#4
Dec 1, 2009
 
4life transfer factor wrote:
TRANSFER FACTOR LEBIH HEBAT DARI JUS MANGGIS
Ahad, 01 November 2009 18:59 28 views Bisnes
PUNCA PENYAKIT ADALAH
LEMAH DAYA IMMUNE!
Boleh dikatakan hampir semua penyakit yang menyerang kita adalah disebabkan oleh Lemah Daya Tahan Imum. Antaranya ialah kanser, asma, migrain, batuk, gaut, kencing manis, penyakit jantung, darah tinggi, arthritis, sakit lutut, hepatitis, batu karang, buah pinggang, sakit gigi, demam panas.
“Punca penyakit dan lesu adalah LEMAH DAYA Imune (lemah ketahanan badan). Apa sahaja yang dapat MENINGKATKAN SISTEM Imune akan secara langsung MENCEGAH dan MERAWAT PENYAKIT serta MENINGKATKAN TENAGA”
Kajian saintifik selama 7 tahun ke atas 198 produk popular telah membuktikan Transfer Factor adalah……
900% LEBIH BERKESAN MENINGKATKAN DAYA IMUNE
TOP 10 PRODUCTS(Journal of American Nutraceutical Association)
1. TRANCFER FACTOR ADV PLUS ……………………437%-(HARGA RM232 - 90 CAPSULE)
2. TRANSFER FACTOR ADV…………………………283%-( HARGA RM169- 60 CAPSULE)
>>>>>>> >> JUS MANGGIS ………………………. 76%(semakin banyak syarikat yang mengeluarkan produk berasakan jus manggis)
3. IP-6…………………kolostrum…..………………… 49%
product dia mahal sanggat lah.
abg angkat fazli salim

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#5
Dec 1, 2009
 
lily...mahal sangat??

kat atas tu saya dah comparekan harga..
macam mana lily kata mahal sangat???

RM2.80 dengan RM450 mana lebih mahal??
lily

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#6
Dec 1, 2009
 
Mula dah nak menipu!!!!
abg angkat fazli salim

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#7
Dec 1, 2009
 
astagfirullah...menipu tang mana puan lily??
kalau rase tertipu cepat2 report pada pihak berkuasa ni ID saya 6743173
Fendy

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#8
Dec 1, 2009
 
lily wrote:
<quoted text>product dia mahal sanggat lah.
Salam,

Produk ni mahal? Tolong nyatakan dengan apa anda bandingkan produk ini. Kerana, setakat ini teda lagi bah saingan pada Transfer Factor. The one and only in the world. Jangan bandingkan pula 4Life Transfer Factor dengan makanan tambahan yang lain, kerana tidak sama dan tidak juga serupa. Anda akan kata bhw produk ni murah jika anda tahu apa itu TF yg sebenarnya.
abg angkat fazli salim

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#9
Dec 2, 2009
 
jangan ambil transfer factor kalau tak faham..

hari kata mahal..sok2 cari jugak pengedar 4life research kerana salah anggap sebelum ni..kan lebih baik ambil tahu daripada beri kenyataan takde asas..
KAK CT AG

Seremban, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#10
Apr 16, 2010
 
mmg mahal sangat,bkn nak bandingkan dgn mana2 produk,sbb masing2 produk ada kelemahan dan kehebatan nya sendiri...jadi bagi kita yg nak guna kena ikut kemampuan sendiri,kita x heran Dr.swasta gunakan produk ni,sbb dia mmg cas mahal...x heran lah...sbb apa kata Dr. orang mmg dengar dan pakai...almaklumlah Dr...
abg angkat fadli salim

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#11
Apr 16, 2010
 
KAK CT AG wrote:
mmg mahal sangat,bkn nak bandingkan dgn mana2 produk,sbb masing2 produk ada kelemahan dan kehebatan nya sendiri...jadi bagi kita yg nak guna kena ikut kemampuan sendiri,kita x heran Dr.swasta gunakan produk ni,sbb dia mmg cas mahal...x heran lah...sbb apa kata Dr. orang mmg dengar dan pakai...almaklumlah Dr...
eh..kak ct ag ni,saya dah jawab persepsi kak ct ag ni kat topik lain.macam sengaja nak hentam je??ade yg tak puas hati ke??..

perlu ke jadi doktor kalau nak sampaikan info kesihatan??..mahal di bandingkan dengan ganoderma ke??..kan tak adil bandingkan bende yg berbeda...

Allah berfirman,"Aku turunkan penyakit beserta penawarnya"..doktor pulak bgtau kene makan ubat seumur hidup..nak pecaya sapa kak ct ag..saya bukan Dr.swasta...orang kampung saya bukan orang kaya..dengan sapa kak ct ag jumpa yg mengatakan produk ni mahal,tak mampu,tak perlu??..
KAK CT AG

Melaka, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#12
Apr 16, 2010
 
produk ni mahal bagi yg x mampu,kalau kalangan yg berada x de masaalah kan...tapi yg kurang mampu mcm kak ct ni kenalah cari altenatif yg lain,lebih murah dan berkhasiat juga..mcm yg kak ct katakan dulu lah...dan ada kalangan yg menggunakan TF ni pun bertukar kapada yg lebih murah dan berkhasiat bila dah x tahan nak beli berterusan...bkn niat kak ct nak menghentam,cuma beri pendapat je....
abg angkat fadli salim

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#13
Apr 16, 2010
 
KAK CT AG wrote:
produk ni mahal bagi yg x mampu,kalau kalangan yg berada x de masaalah kan...tapi yg kurang mampu mcm kak ct ni kenalah cari altenatif yg lain,lebih murah dan berkhasiat juga..mcm yg kak ct katakan dulu lah...dan ada kalangan yg menggunakan TF ni pun bertukar kapada yg lebih murah dan berkhasiat bila dah x tahan nak beli berterusan...bkn niat kak ct nak menghentam,cuma beri pendapat je....
salah...

mampu tak mampu tu bukan kak ct yg tentukan..produk saya jamin sangat2 tidak mahal dan membebankan..malah ade produk yg lebih mahal(pakej)..sanggup pulak di bayar oleh yg kata tak mampu ni tadi dan kesannya sememangnya lambat berkesan..sebab tu jadi lebih mahal berbanding produk 4life research..

pendapat kak ct biar adil dan tidak berat sebelah...baru org akan hormati..
KAK CT AG

Melaka, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#14
Apr 17, 2010
 
kak ct rasa dah adil bagi semua..mana yg mampu ambil lah 4life tu..mana yg kurang mampu ambillah higoatke,jambu batu ke,g/magnet ke.nano can ke x kisahlah...janji produk baik dan dpt membantu dari segi kesihatan..nak kata lambat berkesan tu...nampaknya susu kambing ni lebih cepat berkesan,slps diminum dlm 20mnt dah mula tindak balas...
wAk SeRdUt

Kajang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#15
Apr 17, 2010
 
hermmmm nanti kita siasat
4life transfer factor

Puchong, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#16
Apr 17, 2010
 
testimoni terkini berkenaan HIV+ sila dapatkan maklumat dari saya 0122876814
telah terbukti berkesan dengan mengambil transfer factor

0122876814

tandany transfer factor boleh merawat sakit2 kronik

Since: Jan 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#17
Apr 17, 2010
 
apa simptom penyakit HIV??..kurang daya tahan penyakit atau sistem imun menjadi lemah..

macam saya terangkan sebelum ni,sume makanan tambahan untuk sistem imun..mana yg cepat dan lambat menetukan..kesan tu tak mampu di lihat,tetapi di sahkan oleh pegawai perubatan atau doktor2 pakar..kalau mampu melihat kesan peningkatan sistem imun orang itu ada mukjizat dari tuhan kot..
kb team

Petaling Jaya, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#18
Apr 17, 2010
 
4life punya office kat kb ni dah lama tutup ..kenapa ye?

Since: Jan 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19
Apr 18, 2010
 
kb team wrote:
4life punya office kat kb ni dah lama tutup ..kenapa ye?
soalan awak sepatutnye "betul ke?" bukan "kenape ye?"....

salah..masih beroperasi macam biasa..sebelah kopitiam KB depan bilion..jgn sebarkan fitnah kalau tak tahu pucuk pangkal..tanya kepada orang yg lebih tahu..
KAK CT AG

Melaka, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20
Apr 18, 2010
 
MMUNKIN DAH BERPINDAH KE OFIS YG LEBIH BESAR LAGI KOT!!!!!!

Since: Jan 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#21
Apr 18, 2010
 
KAK CT AG wrote:
MMUNKIN DAH BERPINDAH KE OFIS YG LEBIH BESAR LAGI KOT!!!!!!
tak penah bertukar pun kak ct ag....

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Showing posts 1 - 20 of1,084
< prev page
|
Go to last page| Jump to page:
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

20 Users are viewing the Brunei Forum right now

Search the Brunei Forum:
Topic Updated Last By Comments
nak cari mak datin gersang (Sep '10) 5 hr balak teguh 666
PAKATAN RAKYAT tak layak mentadbir negara (Feb '10) 7 hr GuaTempurung telanKS 39,232
don't pray for mh370 7 hr anonim 175
Bandar Seri Begawan: Brunei oil production to f... (Nov '13) 13 hr Bulu idung labat 11
AirAsia flight shoots off runway in Brunei 13 hr Bulu idung labat 13
cari kenalan lelaki/perempuan (Jul '07) 14 hr kenatry 18,966
kenapa MELAYU BRUNEI TIDAK SUKA ORANG IBAN ....... (Apr '13) 18 hr bossKOJAK3 1,650
•••
•••