pelaburan komoditi tempatan (kelapa sawit)

Posted in the Brunei Forum

youngsters

Malaysia

#1 Jun 2, 2010
ada sesiapa boleh terangkan dan huraikan risk untuk melabur dalam pasaran hadapan utk komoditi ni, tq
mail liman

Malaysia

#2 Jun 6, 2010
aku tak berapa pandai sgt, tp sorang kawan aku ada trade utk kounter cpo (kelapa sawit) tp dia main defensive je, target return dia 80 perday, first dia buka akaun 4k je rasanya, dah dekat 2 thn dah dia trade, aku tak brani nak involve sbb ada risiko gak dah mcm main forexla dia two way market, tp dgr cite main local market lg save daripada oversea market
superpower

Malaysia

#3 Jun 16, 2010
betul tu, kat malaysia ni, byk gila platform utk trade cpo, np kita beria2 nak trade forex yg platform dia kat luar, tp setiap org ada pendirian masing2 yg penting kita leh wat duit dgn cara masing2, hahahhha aku trade cpo kat 3 broker house kat malaysia ni, modal bkn besar sgt, 5 k dah cukup, boleh buat 40 ringgit sehari pun dah brapa sebulan, jdla, hhuhuhuhuhu youngster ko tu muda lg kalau betul bersemangat waja msg or call aku xxx0132802038xx

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
Pakaian mandi kolam renang lelaki? (Oct '09) 6 hr Biru Muda 774
brunei is a racist country? (Jun '13) 8 hr Very easy 35
nak cari mak datin gersang (Sep '10) 16 hr mencari datin n j... 822
KARIM MENANG LOTTERY buka investment untuk basu... (Dec '11) 19 hr alias 26,448
cari bohsia kedah,janda d teman seks (Sep '10) Fri syuk 366
suka tak isteri anda memakai stokin? (May '09) Fri jack 538
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) Fri macha al perumal 76,447
More from around the web