jutawan bond

Melaka, Malaysia

#126058 Oct 13, 2012
aku_kaya wrote:
<quoted text>
kalau kesian kat dia nanti dapat bond nko campaklah 10-20K kat dia yer bro? kat tempat bro blom dengar ke ada orang open table sambil bisik2 dan tersenyum simpul menandakan bond ni dah nak game?
..

samalah tu jutawan bond dengan aku_kaya..janganlah campak duit tak baik lebih baik kau duduk atas meja tu sambil susun tu macam main game..
akulerr

Kuala Lumpur, Malaysia

#126059 Oct 14, 2012
aku dah order motor GSXr-650RR...2 Buah..
Nissan SKYLINE GTR34S 1/...
dpt duit nanti aku bayar cash.....
superef1

United States

#126060 Oct 14, 2012
aku_kaya wrote:
<quoted text>
kalau kesian kat dia nanti dapat bond nko campaklah 10-20K kat dia yer bro? kat tempat bro blom dengar ke ada orang open table sambil bisik2 dan tersenyum simpul menandakan bond ni dah nak game?
maaf info tu awk kna tnya dkat leadr atw pm..sya x blh nk tulis kat sini..maaf ye

“ABCD ungelega nalade ”

Since: Jul 12

bawah jambatan

#126061 Oct 14, 2012
akulerr wrote:
aku dah order motor GSXr-650RR...2 Buah..
Nissan SKYLINE GTR34S 1/...
dpt duit nanti aku bayar cash.....
bila dapat duit tuuu ....kih kih kih

“ABCD ungelega nalade ”

Since: Jul 12

bawah jambatan

#126062 Oct 14, 2012
anakmesia wrote:
<quoted text>
Org lama..
Yg dh lama..
Kuar dr alam kbodohan..
Alam kpalsuan..
Ciptaan Hj2 laknat..
Ktololan masih membelengu SH cool..
Kdunguan terserlah..
Kbengapan masih melekat d jiwa SH cool..
Kbekuan minda teros bjalan..
Kbodohan d tahap paling tinggi..
Sudah masuk tahap PHD..
Hj2 munafik bgembira..
Melihat penantian SH yg x kunjung tiba..
Hari2 d tipu tp masih ttp setia..
Hj2 berguling suka terkinja-kinja..
Tiap2 hari..
Tiap2 minggu..
Tiap2 bulan..
Tiap2 tawon..
Tiap2 raya..
SH cool d tipu Hj2 cerdik..
Kahkahkah..
Kihkihkih..
Huhuhuhuhu..
tak ada satu pun yang menunjukkan hang ni cerdik ....kah kah kah
Wak Jemaon

Kuala Lumpur, Malaysia

#126063 Oct 14, 2012
anakmesia wrote:
<quoted text>
Org lama..
Yg dh lama..
Kuar dr alam kbodohan..
Alam kpalsuan..
Ciptaan Hj2 laknat..
Ktololan masih membelengu SH cool..
Kdunguan terserlah..
Kbengapan masih melekat d jiwa SH cool..
Kbekuan minda teros bjalan..
Kbodohan d tahap paling tinggi..
Sudah masuk tahap PHD..
Hj2 munafik bgembira..
Melihat penantian SH yg x kunjung tiba..
Hari2 d tipu tp masih ttp setia..
Hj2 berguling suka terkinja-kinja..
Tiap2 hari..
Tiap2 minggu..
Tiap2 bulan..
Tiap2 tawon..
Tiap2 raya..
SH cool d tipu Hj2 cerdik..
Kahkahkah..
Kihkihkih..
Huhuhuhuhu..
Agaknya tak der ayat lain ker.....dah basi asik guna ayat ni jer
Wak Jemaon

Kuala Lumpur, Malaysia

#126064 Oct 14, 2012
Tumpang tanya....betol ker malam esok ada perjumpaan di mesjid batu 6,segamat....klu ada boleh sesiapa berikan alamtnya....aku nak gi dengo penjelesan sebenonya....
kyatt

Kuala Lumpur, Malaysia

#126065 Oct 14, 2012
klu ada perjumpaan di KL harap siapa2 dpt beritahu ya..nk dengo juga
Tokey Kutu Mayam

Europe

#126066 Oct 14, 2012
aiyoo
Sangat sedey
Tada info
Cimb tada worang
Terima kasey
CROWNE AGENT

Malaysia

#126068 Oct 14, 2012
Bismillahirahmanirahim
Assalamualaikum
ALLAH MAHA BESAR 7X
Segalanya yg berlaku ada sebabnya, apa yg dirancang kekadang selalunya kecundang, walaupun jalannya kian tempang, suaranya semakin sumbang, halangan menjadi galang, pasti ditentang apapun mendatang, untuk menuju ke puncak gemilang.
DIA hanya menguji keimanan, menuntut kesabaran, menagih keredhaan,meminta kesejahteraan semoga berkekalan menjadi bekalan dimasa dipersoalkan.
Surat imunity serah kuasa, pelepasan,token, chips VC sudah erat digenggaman BNM, pembayaran akan berlaku di Brunei dalam masa terdekat yg singkat, semoga tiada lg tangan2 berkarat yg menyekat dan menyukat agar semua suku sakat sama2 mendapat berkat. Perbanyakkanlah solat hajat, sentiasalah bermunajat. Jgn jadi manusia bangsat mengeluarkan kata2 kesat mengelirukan umat sampai lumat. Jgn jadi pengkhianat setelah sumpah laknat terlekat dan tersemat didada kesumat.seksanya amatlah berat. Jgn ada yg terperanjat sampai melompat sehingga penat andaikata sudah dapat. Pakat2 lah terus berzakat untuk bekalan akhirat.
Amanat ini jgn sampai berkulat
DENGAN IZIN ALLAH
"oppa dana style"
aku_kaya

Johor Bahru, Malaysia

#126069 Oct 14, 2012
Wak Jemaon wrote:
Tumpang tanya....betol ker malam esok ada perjumpaan di mesjid batu 6,segamat....klu ada boleh sesiapa berikan alamtnya....aku nak gi dengo penjelesan sebenonya....
betullah tu .. knape? x caye ke?
cer tengok aturcaranya betul2
lepas selesai perjumpaan mesti ada acara open table kihkihkihkih
aku_kaya

Johor Bahru, Malaysia

#126070 Oct 14, 2012
CROWNE AGENT wrote:
Bismillahirahmanirahim
Assalamualaikum
ALLAH MAHA BESAR 7X
Segalanya yg berlaku ada sebabnya, apa yg dirancang kekadang selalunya kecundang, walaupun jalannya kian tempang, suaranya semakin sumbang, halangan menjadi galang, pasti ditentang apapun mendatang, untuk menuju ke puncak gemilang.
DIA hanya menguji keimanan, menuntut kesabaran, menagih keredhaan,meminta kesejahteraan semoga berkekalan menjadi bekalan dimasa dipersoalkan.
Surat imunity serah kuasa, pelepasan,token, chips VC sudah erat digenggaman BNM, pembayaran akan berlaku di Brunei dalam masa terdekat yg singkat, semoga tiada lg tangan2 berkarat yg menyekat dan menyukat agar semua suku sakat sama2 mendapat berkat. Perbanyakkanlah solat hajat, sentiasalah bermunajat. Jgn jadi manusia bangsat mengeluarkan kata2 kesat mengelirukan umat sampai lumat. Jgn jadi pengkhianat setelah sumpah laknat terlekat dan tersemat didada kesumat.seksanya amatlah berat. Jgn ada yg terperanjat sampai melompat sehingga penat andaikata sudah dapat. Pakat2 lah terus berzakat untuk bekalan akhirat.
Amanat ini jgn sampai berkulat
DENGAN IZIN ALLAH
"oppa dana style"
ooo patutlah acara berbasikal MJP dah ditukar kepada "oppa dana style"
kote tegang

Kuala Lumpur, Malaysia

#126071 Oct 14, 2012
anakmesia wrote:
<quoted text>
Org lama..
Yg dh lama..
Kuar dr alam kbodohan..
Alam kpalsuan..
Ciptaan Hj2 laknat..
Ktololan masih membelengu SH cool..
Kdunguan terserlah..
Kbengapan masih melekat d jiwa SH cool..
Kbekuan minda teros bjalan..
Kbodohan d tahap paling tinggi..
Sudah masuk tahap PHD..
Hj2 munafik bgembira..
Melihat penantian SH yg x kunjung tiba..
Hari2 d tipu tp masih ttp setia..
Hj2 berguling suka terkinja-kinja..
Tiap2 hari..
Tiap2 minggu..
Tiap2 bulan..
Tiap2 tawon..
Tiap2 raya..
SH cool d tipu Hj2 cerdik..
Kahkahkah..
Kihkihkih..
Huhuhuhuhu..
Hj jasman happy la.....dh la duit dapat, kote hj2 pun dia dapat..... Hj Zin, Hj Manaf, Hj Jasmi...... tu semua hj jasman dah rasa..... tu yg ramai jeles tu. mmg kote tegang wooo klu hj jasman teringat kat hj hj tu.........
aku_kaya

Johor Bahru, Malaysia

#126072 Oct 14, 2012
kyatt wrote:
klu ada perjumpaan di KL harap siapa2 dpt beritahu ya..nk dengo juga
same juga bro ... dan jangan lupa lepas perjumpaan ada open table kihkihkih

“Yg batil akan terhapus jua..”

Since: Nov 10

Yg benar akan muncul..

#126073 Oct 14, 2012
mat kodok wrote:
<quoted text>ahhh ko ni lagi bodohhh... meroyan tk memasal. Gasak le kitorang nk kena tipu pun. Bukan ada usik telo kau pun. Nnt kami dah kaye giler nnt baru padan muke kau. Kau ni le yg mengendeng buat muke tak malu mintak sedekah kt kitorang. Tapi utk kita2 je....hihihihi
Hahaha..
Bodoh susah nk d ajar ko ni..
Labor RM1000 dpt juta2..
Otak pekong..
Usaha malas tp ada ati n jd Jutawan..
Dasar otak beku..
Ktololan masih membelengu SH cool..
Kdunguan terserlah..
Kbengapan masih melekat d jiwa SH cool..
Kbekuan minda teros bjalan..
Kbodohan d tahap paling tinggi..
Sudah masuk tahap PHD..
Hj2 munafik bgembira..
Melihat penantian SH yg x kunjung tiba..
Hari2 d tipu tp masih ttp setia..
Hj2 berguling suka terkinja-kinja..
Tiap2 hari..
Tiap2 minggu..
Tiap2 bulan..
Tiap2 tawon..
Tiap2 raya..
SH cool d tipu Hj2 cerdik..
Kahkahkah..
Kihkihkih..
Huhuhuhuhu..

“Yg batil akan terhapus jua..”

Since: Nov 10

Yg benar akan muncul..

#126074 Oct 14, 2012
superef1 wrote:
<quoted text>ada lgi ye posting lapuk ni..kesiaan
Posting ni trademark aku..
Posting ni juga..
Nunjukkan ko org lebih bodoh dr seekor kera..
Ktololan masih membelengu SH cool..
Kdunguan terserlah..
Kbengapan masih melekat d jiwa SH cool..
Kbekuan minda teros bjalan..
Kbodohan d tahap paling tinggi..
Sudah masuk tahap PHD..
Hj2 munafik bgembira..
Melihat penantian SH yg x kunjung tiba..
Hari2 d tipu tp masih ttp setia..
Hj2 berguling suka terkinja-kinja..
Tiap2 hari..
Tiap2 minggu..
Tiap2 bulan..
Tiap2 tawon..
Tiap2 raya..
SH cool d tipu Hj2 cerdik..
Kahkahkah..
Kihkihkih..
Huhuhuhuhu..

“Yg batil akan terhapus jua..”

Since: Nov 10

Yg benar akan muncul..

#126075 Oct 14, 2012
macha al perumal wrote:
<quoted text>
tak ada satu pun yang menunjukkan hang ni cerdik ....kah kah kah
Dey tambi mancha Pun..k..
Kalu hg cerdik..
Knape smpi skrg hg x jd Jutawan lagi..
Ktololan masih membelengu SH cool..
Kdunguan terserlah..
Kbengapan masih melekat d jiwa SH cool..
Kbekuan minda teros bjalan..
Kbodohan d tahap paling tinggi..
Sudah masuk tahap PHD..
Hj2 munafik bgembira..
Melihat penantian SH yg x kunjung tiba..
Hari2 d tipu tp masih ttp setia..
Hj2 berguling suka terkinja-kinja..
Tiap2 hari..
Tiap2 minggu..
Tiap2 bulan..
Tiap2 tawon..
Tiap2 raya..
SH cool d tipu Hj2 cerdik..
Kahkahkah..
Kihkihkih..
Huhuhuhuhu..
superef1

United States

#126076 Oct 14, 2012
anakmesia wrote:
<quoted text>
Posting ni trademark aku..
Posting ni juga..
Nunjukkan ko org lebih bodoh dr seekor kera..
Ktololan masih membelengu SH cool..
Kdunguan terserlah..
Kbengapan masih melekat d jiwa SH cool..
Kbekuan minda teros bjalan..
Kbodohan d tahap paling tinggi..
Sudah masuk tahap PHD..
Hj2 munafik bgembira..
Melihat penantian SH yg x kunjung tiba..
Hari2 d tipu tp masih ttp setia..
Hj2 berguling suka terkinja-kinja..
Tiap2 hari..
Tiap2 minggu..
Tiap2 bulan..
Tiap2 tawon..
Tiap2 raya..
SH cool d tipu Hj2 cerdik..
Kahkahkah..
Kihkihkih..
Huhuhuhuhu..
bukan aku kisah pun..kita tgk je sapa mroyan nti..

“Yg batil akan terhapus jua..”

Since: Nov 10

Yg benar akan muncul..

#126077 Oct 14, 2012
kote tegang wrote:
<quoted text>Hj jasman happy la.....dh la duit dapat, kote hj2 pun dia dapat..... Hj Zin, Hj Manaf, Hj Jasmi...... tu semua hj jasman dah rasa..... tu yg ramai jeles tu. mmg kote tegang wooo klu hj jasman teringat kat hj hj tu.........
Ehh..
Mcm mana ko tau ni..
Ko dh rasa Kote hj Jasman tu ker..
Hehehe..
Ktololan masih membelengu SH cool..
Kdunguan terserlah..
Kbengapan masih melekat d jiwa SH cool..
Kbekuan minda teros bjalan..
Kbodohan d tahap paling tinggi..
Sudah masuk tahap PHD..
Hj2 munafik bgembira..
Melihat penantian SH yg x kunjung tiba..
Hari2 d tipu tp masih ttp setia..
Hj2 berguling suka terkinja-kinja..
Tiap2 hari..
Tiap2 minggu..
Tiap2 bulan..
Tiap2 tawon..
Tiap2 raya..
SH cool d tipu Hj2 cerdik..
Kahkahkah..
Kihkihkih..
Huhuhuhuhu..

“Yg batil akan terhapus jua..”

Since: Nov 10

Yg benar akan muncul..

#126078 Oct 14, 2012
superef1 wrote:
<quoted text> bukan aku kisah pun..kita tgk je sapa mroyan nti..
Yg tunggu duit la..
Meroyan ari2..
Ari2 tgk majalah keta..
Ari2 tgk pamplet umah baru..
Ari2 tgk baki akaun d bank..
Tp yg penting..
Tiap2 saat di tipu idup2..

Ktololan masih membelengu SH cool..
Kdunguan terserlah..
Kbengapan masih melekat d jiwa SH cool..
Kbekuan minda teros bjalan..
Kbodohan d tahap paling tinggi..
Sudah masuk tahap PHD..
Hj2 munafik bgembira..
Melihat penantian SH yg x kunjung tiba..
Hari2 d tipu tp masih ttp setia..
Hj2 berguling suka terkinja-kinja..
Tiap2 hari..
Tiap2 minggu..
Tiap2 bulan..
Tiap2 tawon..
Tiap2 raya..
SH cool d tipu Hj2 cerdik..
Kahkahkah..
Kihkihkih..
Huhuhuhuhu..

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
Pakaian mandi kolam renang lelaki? (Oct '09) 10 hr Biru Muda 763
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) 10 hr cucu tok ayah 76,440
Brunei wawasan 2035 success 15 hr Pemuda dari masa ... 5
Brunei yakin jadi negara maju 17 hr Barisan depan pej... 1
Syarikat nasi katok bak cendawan Tue Jalan2 cari makan 2
AZMAN BIN AWANG (AZZIZAN) & NORLILAH M. BAKIR i... (Aug '10) Mon Amirra NTB 4
siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa? (Dec '07) Dec 22 cium bra 3,791
More from around the web