Comments
11,461 - 11,480 of 128,015 Comments Last updated Yesterday
inova

Kuala Lumpur, Malaysia

#12065 Sep 6, 2010
terkini duit dpt lps raya lps buka sek jgn la berangan dan tunggu lg.... sian aku tgok anak2 aku ingatkan dpt la mgu ni hampehhh..leader baru dpt sms dr PM...hu hu..mlm ni beli baju raya kat pasar mlm je laaa
Haji Jazman

Malaysia

#12066 Sep 6, 2010
Pengumuman:
Kepada semua SH yang budiman, dengan ini saya mengumumkan pengagihan wang akan dibuat pada 8.10.20010 atas persetujuan pemegang amanah. Anda semua dikehendaki menghubungi leader & PM masing2 untuk menyemak nama anda.
Diharap selepas ini forum akan ditutup & tiada lagi perbincangan mengenai thread ini.
Semoga anda semua berbahagia dengan hasil pelaburan masing-masing.
Terima kasih
TERFIKIR

Taman Desa Harmoni, Malaysia

#12067 Sep 6, 2010
Haji Jazman wrote:
Pengumuman:
Kepada semua SH yang budiman, dengan ini saya mengumumkan pengagihan wang akan dibuat pada 8.10.20010 atas persetujuan pemegang amanah. Anda semua dikehendaki menghubungi leader & PM masing2 untuk menyemak nama anda.
Diharap selepas ini forum akan ditutup & tiada lagi perbincangan mengenai thread ini.
Semoga anda semua berbahagia dengan hasil pelaburan masing-masing.
Terima kasih
btl ke ni
Cik Bedah Pontian

Kuala Lumpur, Malaysia

#12068 Sep 6, 2010
Wakkamprit wrote:
Cik Bedah Pontian salah sorang leader...itu saje sy nak bagi tau
Pengumumannya: Hari ini kebanyakan leader-leader pun sudah diberitahu. Cik Bedah harap semua bertenang sahaja, terangkan pada anak-anak buah dengan sebaiknya.
Cik Bedah Pontian

Kuala Lumpur, Malaysia

#12069 Sep 6, 2010
menunggu wrote:
Penat aku tggu cik bedah nk jawab, agaknyer sibuk masak utk berbuka agaknya...
Kita minta maaf sebab ramai pulak orang kat restoran kita hari semalam.
inova

Kuala Lumpur, Malaysia

#12070 Sep 6, 2010
Haji Jazman wrote:
Pengumuman:
Kepada semua SH yang budiman, dengan ini saya mengumumkan pengagihan wang akan dibuat pada 8.10.20010 atas persetujuan pemegang amanah. Anda semua dikehendaki menghubungi leader & PM masing2 untuk menyemak nama anda.
Diharap selepas ini forum akan ditutup & tiada lagi perbincangan mengenai thread ini.
Semoga anda semua berbahagia dengan hasil pelaburan masing-masing.
Terima kasih
tdi dpt mesej dr leader lain,..yg ni plak lain..hmm x tau nak caya kat mana dah....pening2...
saje-saje

Kuala Lumpur, Malaysia

#12071 Sep 6, 2010
bond itu benar...semoga dpt x lame lg..
amin....
Cik Bedah Pontian

Seri Kembangan, Malaysia

#12072 Sep 6, 2010
inova wrote:
<quoted text>
tdi dpt mesej dr leader lain,..yg ni plak lain..hmm x tau nak caya kat mana dah....pening2...
Kalau begitu berpanjanganlah tarikhnya inova, 8 ke 15 ke 22 ke 29-10-2010 sampai hujung tahun 2010.

Tidak mengapalah, janji Cik Bedah terus berniaga. Banyak sangat fikir benda ini pun tidak berapa bagus, kena usahalah.
Cik Bedah Pontian

Seri Kembangan, Malaysia

#12073 Sep 6, 2010
saje-saje wrote:
bond itu benar...semoga dpt x lame lg..
amin....
Yang abang haji beritahu, ini bukan bond. Nantilah bila sudah selesai kita semua akan faham.
kawan

Santa Clara, CA

#12074 Sep 6, 2010
seperti diduga.mash blum dpt..penipuan dpt dlhat.sblum ni ada leader or pm yg istihar ada yg dpt.skrg hj plak umum bln 10..forum ni x perlu dibubar.klu skim ni betol tentu xde yg presure..lg bgus forum ni utk br tekanan pd owner klu betol la.
opick

Melaka, Malaysia

#12075 Sep 6, 2010
kena tipu lagi ke kita ni
roniewliaw

Malaysia

#12076 Sep 6, 2010
hai ya...wa manyak suka sama lu. manyak pandai punya olang

itu olang cakap mau kasi luit cikalang mana ada tunjuk dia punya muka?
mana ada lagi panggil mau kasi makan busad? lagi mau cakap Malaysia mau maju 2015, mana ada?
cikalang semua tatak belani mau tunjuk dia punya muka! lagi henpon sudah kasi tutup...apa macam wa mau pigi hari raya dia punya rumah mau tanya pasad itu celita mau kasi luit!
hai ya...itu luit talak mari pasad itu olang sumua kincin manyak kuat punya olang....hai ya ...tatak bagud punya olang...kincin manyak kuat!
Haji Jazman wrote:
Pengumuman:
Kepada semua SH yang budiman, dengan ini saya mengumumkan pengagihan wang akan dibuat pada 8.10.20010 atas persetujuan pemegang amanah. Anda semua dikehendaki menghubungi leader & PM masing2 untuk menyemak nama anda.
Diharap selepas ini forum akan ditutup & tiada lagi perbincangan mengenai thread ini.
Semoga anda semua berbahagia dengan hasil pelaburan masing-masing.
Terima kasih
cucu hang lee poo

Johor Bahru, Malaysia

#12077 Sep 6, 2010
mak cik wa ada juga cakap macam tu
tp mak cik wa tatak berani cakap kuat2
uncle roniewliaw cukup hoho liow laaa
roniewliaw wrote:
hai ya...wa manyak suka sama lu. manyak pandai punya olang
itu olang cakap mau kasi luit cikalang mana ada tunjuk dia punya muka?
mana ada lagi panggil mau kasi makan busad? lagi mau cakap Malaysia mau maju 2015, mana ada?
cikalang semua tatak belani mau tunjuk dia punya muka! lagi henpon sudah kasi tutup...apa macam wa mau pigi hari raya dia punya rumah mau tanya pasad itu celita mau kasi luit!
hai ya...itu luit talak mari pasad itu olang sumua kincin manyak kuat punya olang....hai ya ...tatak bagud punya olang...kincin manyak kuat!
<quoted text>
tomy

Malaysia

#12078 Sep 6, 2010
TERFIKIR wrote:
<quoted text>
btl ke ni
baca la betul2...tahun 20010...semua dah kat kubur...
menunggu

Malaysia

#12079 Sep 6, 2010
Cik Bedah Pontian wrote:
<quoted text>
Pengumumannya: Hari ini kebanyakan leader-leader pun sudah diberitahu. Cik Bedah harap semua bertenang sahaja, terangkan pada anak-anak buah dengan sebaiknya.
Aduh cik bedah, ni berita baik ke tak ni..?
inova

Puchong, Malaysia

#12080 Sep 6, 2010
Cik Bedah Pontian wrote:
<quoted text>
Kalau begitu berpanjanganlah tarikhnya inova, 8 ke 15 ke 22 ke 29-10-2010 sampai hujung tahun 2010.
Tidak mengapalah, janji Cik Bedah terus berniaga. Banyak sangat fikir benda ini pun tidak berapa bagus, kena usahalah.
btul la cik bedah...kita buat keje kita je la...klau ada rezeki ada la..malas nak tanya2 leader lg asyik delay je..ada ke x da bon ni..asyik delay je ..kdg2 tu rasa mcm x lojik pulak pun ada kan..!!!!!!!
FaTiH

Johor Bahru, Malaysia

#12081 Sep 6, 2010
inova wrote:
<quoted text>
btul la cik bedah...kita buat keje kita je la...klau ada rezeki ada la..malas nak tanya2 leader lg asyik delay je..ada ke x da bon ni..asyik delay je ..kdg2 tu rasa mcm x lojik pulak pun ada kan..!!!!!!!
tau takpe
anakonda

Kuala Lumpur, Malaysia

#12083 Sep 6, 2010
tomy wrote:
<quoted text>baca la betul2...tahun 20010...semua dah kat kubur...
Kahkahkahakah.......kat kubur pun kat kuburlah....kite tuntut lah juga walau sampai kiamat.kahkahkahkahkah
anakonda

Kuala Lumpur, Malaysia

#12084 Sep 6, 2010
inova wrote:
<quoted text>
btul la cik bedah...kita buat keje kita je la...klau ada rezeki ada la..malas nak tanya2 leader lg asyik delay je..ada ke x da bon ni..asyik delay je ..kdg2 tu rasa mcm x lojik pulak pun ada kan..!!!!!!!
Luuu fikirlah sendiri!!!!delay sejak 7-8 tahun dulu!!!kalau bukan scam,apa kita nak kata???Yang benarnya RAYA lagi 3 hari tetap akan datang,maka sambut lah sekadar yang mampu.
limah juling

Kuala Lumpur, Malaysia

#12085 Sep 6, 2010
fifi wrote:
akan dapat...sume nye akan berakhir dgn gembira..happy ending....
....

betul ke fifi?nie dah nak rayanie....bila dapatnya..kata ada yang dapat...kau tipulah...kesian kat kitaorg.......memanglah semua nak happy ending tapi jumaat nie nak raya dah masih tak dengar cerita lagi....sedih betul

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
don't pray for mh370 1 hr rudi 245
khas untuk isteri , janda dan anak dara gersang (Feb '11) 8 hr Duda Ipoh 120
nak cari mak datin gersang (Sep '10) 9 hr shah 742
indonesia babi (Dec '09) 20 hr begitu begini 27
Brunei larang bukan Islam tutur 19 perkataan Sun Halim Asnawi 3
Salam Perkenalan dgn Janda (Aug '09) Sun Janda Ipoh 170
ORANG BRUNEI BANGSA PALiNG PEMALAS!! (Aug '10) Sun Tuan Karim Junjungan 3,267
•••
Enter and win $5000
•••

Brunei People Search

Addresses and phone numbers for FREE

•••