sha67

Petaling Jaya, Malaysia

#42964 Jan 11, 2011
Pelik wrote:
<quoted text>
SURUH ORANG REPOR.....????
KENAPA KO MJP TAK NAK BUAT REPORT????
TAKUT KER???? TAK ADA BUAH PELIR KER???
BALING BATU SEMBUNYI TANGANLAH YER????
BIJAK SUNGGUH AWAK YER MJP???
BILA ADA APA2 TINDAKAN KO MULALAH LEPAS TANGAN????
MEMANG KO SETAN DAN IBLIS MJP?????
..mjp ni tkt bhgian dia diterminate,klu dia buat report,maklumla,diapun join juga,cuma tula,kesabaran dia ni dh overlimit,,abaikan aje kata2 mjp tu..dia pun sama mnunggu tu
hamidah

Malaysia

#42965 Jan 11, 2011
kenapa sampai menyumpah cam ni.nasib baik kat maya,orang pompuan tak kenal you all.kalau tak,tak hingin buat laki.Macamana nak pimpin keluarga.diri sendiri tak terpimpin.
muhasabah diri.betul tak kata saya ni
cempedak

Petaling Jaya, Malaysia

#42966 Jan 11, 2011
Alhamdullilah..
syukur.. hari nie cempedak x ade, tapi dapat bawak turun pisang. pisang oh pisang...
Kaya Mentega

Klang, Malaysia

#42967 Jan 11, 2011
Aku takut klau bon ni kantul,makin ramai org melayu bakal membenci/tidak mempercayaai bangsa sendiri..skg ni pun soal kepercayaan dah low..
sha67

Petaling Jaya, Malaysia

#42968 Jan 11, 2011
aku ni wrote:
<quoted text>
dah banyak kali tunggu bro dan sabar........biarlah mereka tu buat report....aku yakin sangat tak pergi nya mereka tu......habis gegar kat forum je...
.biasala,hnya provokasi org2 yg sakit ati,klu ada alhamdullilah,takdepun,tak apa,kita kat dunia ni,kdg kat atas,kdg kat bawah,duniawi.
brother n

Johor Bahru, Malaysia

#42969 Jan 11, 2011
kutil wrote:
<quoted text>
ape kau mengarut ni barua ....org hanya nak tau duit masuk aje,sejarah ko citer dgn anak bini kau sudahhh
ish ish ish..
sha67

Petaling Jaya, Malaysia

#42970 Jan 11, 2011
klu dh ramai2 tu,baiknya korg g jmpa hj2 tu,buat 1 perjumpaan tertutup,jemput skali org bnm,cimb,srh pm korg jemput,bru la tau kedudukan kt mana skrg,klu nk ikutkan hati yg panas,smua yg join benda dh nk terbakar..sbb,smuanya info n date yg tk pasti..aku cadangkan aje yoo
Teganu

Petaling Jaya, Malaysia

#42971 Jan 11, 2011
Mie Janggut penang wrote:
<quoted text>
hahah..yang lu goyang knp plak bro?...
Hahah...lu mesti dh sebat duit SH banyak kan?
Hahah..rileks la bro...
org tanyer nape ko x report...jawap jer laaa org tanyer tu...aku nak jugak tau jawapnyer..
gigi emas

Johor Bahru, Malaysia

#42972 Jan 11, 2011
sha67 wrote:
klu dh ramai2 tu,baiknya korg g jmpa hj2 tu,buat 1 perjumpaan tertutup,jemput skali org bnm,cimb,srh pm korg jemput,bru la tau kedudukan kt mana skrg,klu nk ikutkan hati yg panas,smua yg join benda dh nk terbakar..sbb,smuanya info n date yg tk pasti..aku cadangkan aje yoo
betul!!...betu!!...betul!!kita makan duluuu...
sondol

Johor Bahru, Malaysia

#42973 Jan 11, 2011
aku melayu....tapi aku benci bangsa aku sendiri.
hahaha

Kuala Lumpur, Malaysia

#42974 Jan 11, 2011
Pelik wrote:
<quoted text>
SURUH ORANG REPOR.....????
KENAPA KO MJP TAK NAK BUAT REPORT????
TAKUT KER???? TAK ADA BUAH PELIR KER???
BALING BATU SEMBUNYI TANGANLAH YER????
BIJAK SUNGGUH AWAK YER MJP???
BILA ADA APA2 TINDAKAN KO MULALAH LEPAS TANGAN????
MEMANG KO SETAN DAN IBLIS MJP?????
Komfirm salah seorang anjing Jasman.
hahaha

Kuala Lumpur, Malaysia

#42975 Jan 11, 2011
Kertek Ayu wrote:
<quoted text>
HOI....PENGECUT?????? MJP????
POTONG PELIR BAGI ANJING MAKAN LER????
PENAKUT??? PENGECUT????
KALAU BERANAI AWAKLAH BUAT REPORT???? JANGAN SURUH ORANG BUAT REPORT???
AWAK DULU MJP BUAT REPORT PASTU DIIKUTI OLEH RAKAN2...BARU BETUL????
INI DIA PENGECUT SURUH ORANG BUAT REPORT???? APANI???
PENAKUT???? TAKDER BUAH PELIR KER?????
MEMANG GOMBAL BETUL KO MJP????
MEMANG ENDASMU JEBLOK????? KOPLAK??? TAK ADA ISI....HANYA TAIK SAHAJA MACAM KEPLA UDANG.....GOBLOK????? DAN KOPALK?????
Lagi satu..

Dari april hingga 2011 masih tak reti2 lagi dah kena tipu...

Komfirm salah seorang anjing Jasman jugak...
wAk sAbAr

Kuala Lumpur, Malaysia

#42976 Jan 11, 2011
sha_gurlz wrote:
<quoted text>
nama jer wak sabar tp xsabar...ngok...
peduli ape aku...ade heran..
masa msuk berangan lebih...dah delay nk
menongeng plak....haha...meroyan
Ada wak kesah?hahaha.....siapa yg janji sorga???nk ambik duit org jnji kemain manis...pastu bagi tarikh...asik2 tipu..klu x mmpu tunaikan jgnlah berjanji.....
gigi emas

Johor Bahru, Malaysia

#42977 Jan 11, 2011
cempedak wrote:
Alhamdullilah..
syukur.. hari nie cempedak x ade, tapi dapat bawak turun pisang. pisang oh pisang...
goreng pun sodap....pisang hj ado ko...
wAk sAbAr

Kuala Lumpur, Malaysia

#42978 Jan 11, 2011
tok dukun wrote:
mlm td tok dah report kt ketuo jambalang tok pasal harto yg korang kecoh2 ni. No komen katonyo. Sakit tul hati tok. Kat situ gak tok kasi pelompang jopun! Lopeh kono lompang baru dio kabo. Bondonyo ado,tp bolum ado tapi nnt akan ado! Mcm takdo,wpun memang ado!Tok lompang lg skali. Goram tul dibuek main2 gitu!Suko hati tok la...katonyo. Torus dio lari mncicit takut kono lompang ngan tok.
ekekekeke.hebatla toknih.agak2 kalau atok bagi pelompang jopun kek aji2 chilako tuh leh dapek tak duit bond tuh?ekeke
OOOOOOO

Batu Caves, Malaysia

#42979 Jan 11, 2011
Sir Ralid wrote:
<quoted text> Tuan2 Haji + Janda Gersang yg PENIPU BESAU.
OOOOOOOOOOOPO.CTR???
eijamanjas

Cheras, Malaysia

#42980 Jan 11, 2011
tungggu jer lah 18.1 ni...kalo dah rezeki kite x kan ke mana nye duit tu... tp kalo bukan rezeki kite, gula2 dlm mulut pun boleh jatuh ke tanah lg!!! pk2 kan lah yer kengkawan!!!!
HATI PANAS

Johor Bahru, Malaysia

#42981 Jan 11, 2011
sondol wrote:
aku melayu....tapi aku benci bangsa aku sendiri.
Kalu MELAYU tipu xpe...
TP kalu ISLAM tipu...parahla
BUSUK HABIS>>>>> >>>>>
Manjaman - Klang

Kuala Lumpur, Malaysia

#42982 Jan 11, 2011
pemehati wrote:
<quoted text>
tk...
rasanya banyak yang tak nak cuba cari faktor sejarah ......kalau cari pasti ada kesedaran dalam hal ini...
Brooo saya dah merasai 13hb. Mei tu bertapa teruknya nak gi sekolah pun pakai land rover ambik kat rumah. Malam pulak arwah bapak and the geng terpaksa mengawal kampung guna buluh runcing takut kena serang pada malam itu. Kampung kami dekat dengan kawasan Cina.... Takut bukan main. Kalau nak beli makan pun ada waktu-waktunya. Dulu Sungai Kelang penuh dengan mayat terapong pakai jaring tahan mayat... Bawak lori askar ambil mayat masuk dalam lori. Dia orang korek lubang buang mayat 1 lubang. Orang muda-muda sekarang tak merasa. malas mau cerita kisah lama ngeri....... Kalau orang Melayu tak sedar lagi. Satu hari Malaysia diperintah oleh oramg bukan Melayu baru tahu. Tengok sendiri macam Pulau Pinang. Habis tanah orang Melayu. Mamak-makak pun lari. Kampung India semuanya kena tipu. Melayu nak bagi kaya pun kecoh.... Tak reti nak sabar.....
Manusia Biase

Kuala Lumpur, Malaysia

#42983 Jan 11, 2011
kawan wrote:
<quoted text>
berapa lama anda dah masuk?ayat yg anda gunakan sekarang dah digunakan oleh org yg terdahulu sejak 3 thn yg lepas kerana alasan dan delay yg diberikan tak henti2 sejak 3 thn yg lepas lagi..
Aq pon berangin gak pasal delay jer.. aq join dah lame tp 1sen pon xdpat.. aq cme sh jer.. ari tu aq marah leader aq.. aq pakat ngn kawan aq nk pukol dia.. pucat muke dia.. dia ckp suroh tunggu 18/1/2011 nie.. aq layankan aje.. kalau tak ade.. aq lanyak dia!!.. leader aq nie pegawai bank.. ade la kepercayaan siket lagi untk dia.... kalau tak ade juga.. memang penipu lah tu.. mmg nak cari mati!! aq kubor dia hidup2!! tgok la.. aq sarankan kt korang semua.. kite tunggu tarikh akhir 18/1/2011.. ok????

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
Stars boycott hotels over Brunei Islamic law 4 hr Bakhil 294
cari kenalan lelaki/perempuan (Jul '07) 6 hr azmir 18,991
don't pray for mh370 (Mar '14) 14 hr Tidak ada nama 326
ingin menjual syiling lama (Dec '07) 14 hr klang 2,397
racun syiah dimalaysia 15 hr sedih 6
73% gadis BRUNEI TIDAK LAGI DARA sebelum kahwin... (Feb '12) Fri no name 220
PERBEZAAN PAKAIAN WANITA BRUNEI DAN MALAYSIA da... (May '13) Fri selayun bertagar ... 40
•••

Brunei People Search

Addresses and phone numbers for FREE

•••