'hto' power giler...mai jgn tak mai...

Posted in the Brunei Forum

First Prev
of 293
Next Last
mydesa

Johor Bahru, Malaysia

#1 Jul 19, 2007
amacam HTO..
aku dah tunai janji...
kausiapa

Melaka, Malaysia

#2 Jul 19, 2007
aku pun ada join HTO ni, dah dpt 2x payment. next week yg ke3, balik laa modal aku.tapi aku still confuse camne system bisnes dia ni.kad prepaid ni brp sen jer untung tapi diorang boleh byr smpi 11 bulan.aku x berani nak promote kt org lain, nnt Bank Negara serbu atas alasan mengutip deposit tanpa lesen.
HTO

Malaysia

#3 Jul 21, 2007
kausiapa wrote:
aku pun ada join HTO ni, dah dpt 2x payment. next week yg ke3, balik laa modal aku.tapi aku still confuse camne system bisnes dia ni.kad prepaid ni brp sen jer untung tapi diorang boleh byr smpi 11 bulan.aku x berani nak promote kt org lain, nnt Bank Negara serbu atas alasan mengutip deposit tanpa lesen.
Apsal lak confuse.Masa nak join dulu tak fikir ke?
aku hensem

Kuala Lumpur, Malaysia

#4 Jul 21, 2007
aku join gak baru dpt payment pertama. payment kedua 1/8/07. aku difahamkan diorang dah disiasat sc dan bank negara. tapi semua ok.
maka aku akan tambah sikit lagi la.

“emas99”

Since: Jul 07

seremban

#5 Jul 21, 2007
OK sedikit penerangan;
kami memerlukan pekerja part time atau full time
Kelayakan ; lepasan dalam bidang IT atau pun tahu guna komputer
Syarat tambahan ;
sebolehnya anda anda ada pc sendiri atau pun ada internet kat rumah
Kalau tak ada pun kena pergi CC le.Lagi senang.
Waktu kerja 2 jam sehari utk part time
untuk full time 6 jam sehari dengan gaji 800 sebulan..terbuka kepada lepasan sekolah sekurang ada SPM
Pebdapatan anda lebih jika anda rajin buat kerja tambahan.kepada mereka tak ada kerja...
peluang anda bekerja dengan kami..tempat tinggal disediakan.
Gaji asas full time rm 800++-1500
kepada mereka yang bekerja berminat nak nak buat part time gaji RM 500.
SEBENAR SAYA BERMINAT NAK BUAT CAWANG DI SELURUH MALAYSIA;;
Tengah cari sesiapa yang betul berminat..ini bukan kerja main main..on paper ok le..
Cakap kat orang susah sikit..nak percaya boleh tunjuk kan bukti tapi kena mari pejabat.
Kepada sesiapa yang betul berminat buat part time/buat cawangan sila hubungi saya.
Saya amat alu alukan kepada adik kita diluar sana yang masih mencari pekerjaan..so ini le peluang kita..KERJA PEJABAT..BUKAN JUAL BARANG YO..
NAK TOLONG BANGSA TAPI ADO JUGA YANG KUTUK..HERAN BETUL...
Tolong hebahkan kalau nak bantu bangasa kita maju.Tinggalkan orang yang dengki dan tak nak berusaha..
PERHATIAN ini bukannya skim cepat kayo..duduk diam nak duit..
kita ada kerja ..tak buat kerja tak ada duit..0162221370
kawabanga

Kuala Lumpur, Malaysia

#6 Jul 21, 2007
mydesa wrote:
amacam HTO..
aku dah tunai janji...
sudah ko join ke desa?
menjana income

Puchong, Malaysia

#7 Jul 21, 2007
kepada HTO kau call aku..urgent
0162221370
JUTAWAN99

Ipoh, Malaysia

#8 Jul 22, 2007
kalu nak dapatkan balik modal sila sms saya

bukan peaburan tapi rakan usahasama (perniagaan)

JOIN RM 6840 DAPAT RM580 SELAMA 90 BULAN
join rm 26k dapat rm2933 selama 90 bulan

ADA BANYAK PAKEJ LAGI

ada lesen dari kerajaan malaysia

buat projek wireless 4G KAT TAIWAN TAIPEI N BANDUNG

ADA OPIS KAT MENARA KUB KL

NAK TAU LEBIH LANJUT

SMS 016-6892358
HTO

Malaysia

#9 Jul 22, 2007
JUTAWAN99 wrote:
kalu nak dapatkan balik modal sila sms saya
bukan peaburan tapi rakan usahasama (perniagaan)
JOIN RM 6840 DAPAT RM580 SELAMA 90 BULAN
join rm 26k dapat rm2933 selama 90 bulan
ADA BANYAK PAKEJ LAGI
ada lesen dari kerajaan malaysia
buat projek wireless 4G KAT TAIWAN TAIPEI N BANDUNG
ADA OPIS KAT MENARA KUB KL
NAK TAU LEBIH LANJUT
SMS 016-6892358
Raso eh ini Company Empire Sunshine.Boto tak "Jutawan99".Dh lamo dah Company ni since last year.
HTO

Malaysia

#10 Jul 22, 2007
HTO mmg Power Giler tuh.Tp hrp2 tak jd mcm Jai Network sbb aAcc Bank kena freeze by BNM.Aku pun dh join langganan lebih RM30K++.Baru trima bbrp payment.Hari Selasa ni nak pie ambik payment Blok 3 @ 21 Julai.Saje ambik lwt sikit sbb 21 Julai jatuh hari sabtu.Org ramai weh. Kena ambik no giliran n beratur lak tu.Hari ni isnin pun sama gak sbb ramai yg tak dpt ambil payment sabtu dtg hari ni.Kena ambik no giliran n beratur lg.Tang beratur tu yg aku malas.Hari selasa biasanya Line Clear.
mydesa

Johor Bahru, Malaysia

#11 Jul 23, 2007
hehehe...belum.....

“FTSN E-DYMIUM INVESTMENT”

Since: Jul 07

Kuala Lumpur, Malaysia

#12 Jul 25, 2007
Jom joint FTSN-Edymium. Plan passive income yang mampu membuat anda tersenyum lebar tiap-tiap bulan. No investment, No downline & upline. But...nak tau sms kat aku di 0123097320
khalid

Petaling Jaya, Malaysia

#14 Aug 6, 2007
bagus ke bisnes nih???
HTO

Malaysia

#15 Aug 6, 2007
khalid wrote:
bagus ke bisnes nih???
Baguih la "khalid"..Minat ker nak join?
malini

Klang, Malaysia

#16 Aug 6, 2007
org d JB tak ada ke....HTO tolong la....
rosminah

Johor Bahru, Malaysia

#18 Aug 6, 2007
ada tak saudara mendengar ttg perniagaan yg tak boleh diberitahu.kalau nak tahu kena pergi jb.kalau ada sesiapa yang tahu ttg benda ni tolong paparkan.
HTO

Malaysia

#19 Aug 6, 2007
Hai "malini"..Kau ni "mydesa" ke tukar nick lain..Ha Ha # Org Jb takde mende n apa yg aku blh tolong??
HTO

Malaysia

#20 Aug 6, 2007
Hari ni Com HTO byr langganan Blok 1..Aku dpt info dari mmbr kat Htl Naza tu, org yg dtg melimpah ruah..Semakin hari semakin ramai.. Otai2 Exec tu tolong ler nasihatkan CEO HTO Si Riezwan tu percepatkan sistem pembayaran melalui online..Tak ler kesian beratur panjang utk dptkan no giliran sekian n pas tu nak tggu lak berejam tggu no giliran d panggil utk ambil kad p/paid + bonus..Byk buang masa kat situ..Sbb tu aku tak pegi 1st day payment setiap blok..Aku biasanya ambil payment lps 3 hari sbb org dh mula surut.

Hidup HTO , Hidup HTO , Hidup HTO
HTO

Malaysia

#21 Aug 6, 2007
Kpd Geng2 Jai Network yg melangut n frust giler sbb akaun bank Jnssb kena beku oleh BNM tu, silalah beralih ke HTO @ Com Melayu gak.. At least something sementara nak menunggukan dpt payment setlh Hj Jailani tu settlekan dgn BNM tuh..Aku peratikan ramai gak mmbr Jnssb yg beralih ke HTO sbb bila tengok kat sini lebih stable.

“mAKe iT EaSy”

Since: May 07

tUaH ViLLaGe

#22 Aug 6, 2007
HTO wrote:
HTO mmg Power Giler tuh.Tp hrp2 tak jd mcm Jai Network sbb aAcc Bank kena freeze by BNM.Aku pun dh join langganan lebih RM30K++.Baru trima bbrp payment.Hari Selasa ni nak pie ambik payment Blok 3 @ 21 Julai.Saje ambik lwt sikit sbb 21 Julai jatuh hari sabtu.Org ramai weh. Kena ambik no giliran n beratur lak tu.Hari ni isnin pun sama gak sbb ramai yg tak dpt ambil payment sabtu dtg hari ni.Kena ambik no giliran n beratur lg.Tang beratur tu yg aku malas.Hari selasa biasanya Line Clear.
walaubagaimanapun JNSSB terus berurusan dan lebih dr itu dgn produk HFT ...dan salah 1 akaunnya akan unfreeze utk memulakan pembayaran SP kpd member2nya...harap maklum...hidup JNSSB...hehehehe

p/s : penuh la poket aku bulan ni byk tu siot...

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker
First Prev
of 293
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
Malaysia & Brunei adalah 2 negara kaya raya, In... 48 min Awang 8
Dengan siapakah pertama kali anda bersetubuh? (Mar '10) 4 hr rahim 40
siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa? (Dec '07) 8 hr Arc 3,771
khas untuk isteri , janda dan anak dara gersang (Feb '11) 9 hr farid ikmal 129
don't pray for mh370 (Mar '14) 10 hr RUDI 458
Untuk ahli DENCOMM sahaja (Apr '10) 10 hr suria sivakoncong 7,635
ada sapa2 yang nak jual & beli barang2 terpakai/// (Jun '07) 13 hr farid ikmal 965

Brunei People Search

Addresses and phone numbers for FREE