kumis

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#671 Apr 30, 2012
Astapalajim
Saka

Malaysia

#674 Jul 21, 2012
musykil wrote:
aku sekadar ingin berkongsi pendapat tentang masalah saka,ilmu sihir,ubat pengasih dsb yg masih wujud sehingga kini
soalnya mengapa & bagaimana ia berlaku
mungkin bagi sesiapa yg ada pengalaman ttg soal ini boleh kita berbincang dgn minda yg terbuka
pengalaman aku sendiri,masalah saka sukar utk dibuang,hal yg sering terjadi insan yg menawar diri utk membantu sebenarnya menambah pendamping tambahan (kononnya sebagai penjaga dsb)
biarpun cuba dibuang dgn ayat suci namun akhirnya ia kembali,bagaimana dapat kita menghindari permasalah ini?
bagi yg tidak percaya mereka mengatakan ini semua karut & tahyul tapi bg yg mengalaminya ia sukar utk dimengerti
hal saka ni hang mai bawak jumpa aku....
Nik Mat

Kuala Lumpur, Malaysia

#675 Jul 26, 2012
Kembali kepada Allah..banyak2 buat sunat taubat, insyaAllah kita akan mendapat pertolongan dari Allah. Kemudian barulah amalkan ayat2 dan cara untuk menghindar syaitan ini.
Shasha

Singapore, Singapore

#676 Sep 18, 2012
Sesiapa kenal atau tahu no oh yang ikhlas Dan handal di singapura? Saya bukan la kaya sangat tak mampu bayar beratus2 atau ribu. Nak minta tolong hajat tinggi :( SMS 98933653 pls
isteri teraniaya

Asia/Pacific Region

#677 Sep 21, 2012
Salam, sy perlukan bantuan kerana telah diceraikan tanpa sebab munasabah. Alasan suami isteri pertama tak terima dimadukan. Dh lah cerai masa period..skrg masih edah pun dia dh tak peduli psl sy dan anak perempuan kami yg dia tggu2 selama ni.. Dia berenti keje dan skrg ikut semua kehendak isteri pertama. Sikap dia sgt pelik..suka menyendiri dan taknak jumpa kwn2 pun. Kami syak dia disihir.. Mohon hubungi sy 0194224842. Tq
Yus

Singapore, Singapore

#678 Oct 8, 2012
Saya perlukan bomoh yg handal di singapura.. Saya tak mampu nak bayar yg terlalu mahal.. Jika ada, tolonglah email saya di rossi46.ym@gmail.com
I'm at my wits end.. Your help is greatly appreciated..
Yan

Singapore, Singapore

#679 Oct 11, 2012
Saya perlu bantuan cinta. Tolonglah recommend saya. Saya perlu pertolongan rumit. Tolong terima kasih sms 91261826 singapura
KOJAK3 wrote:
ok Anne - saya akan berikan nombor talipon bomoh itu pada engkau ok!! btw aku tingal di singapore selama setahun last year. sekarang aku dah balik brunei
Doa Pengasih

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#680 Oct 12, 2012
Bismillahirahmanirahim...Nur Allah Nur Muhammad Nur ku cinta tiada berubah, Cahay Allah Cahaya Muhammad Cahaya Maryam Siti Fatimah...di baca 3x dn di tiupkn kedua telapak tangan anda dn di Sapukn ke wajah dan seluruh tubuh badan anda yg dpt di terjangkau. Amalan utk membuka rejeki dn di kasihi sekelian mahluk2 di muka bumi ini.
LJF

Singapore, Singapore

#681 Oct 28, 2012
Dimana boleh saya cari orng yng blh menunduk kan orng lain atau mengunci mulut orang itu? Sebab saya ada masalah sekarang nie dgn kawan sekerja saya yng suka memperkecilkan saya di depan boss saya dan kawan saya ini suka main 'kotor' dgn saya dgn mengosip tentang kerja saya dgn kawan sekerja yng lain hinggakan dia pernah mencaci saya di depan kawan sekerja saya yng lain. Saya memang selalu tak hiraukan apa yng dia buat pada saya, tapi sejak beberapa hari yng lalu dia semakin agresif dan overboard terhadap saya. Saya sudah beritahu tentang masalah saya ke boss dan juga HR saya, tapi saya rasa mereka lebih menyebelahi dia. Saya tak tau apa masalah dia dgn saya sampai dia benci sgt dan suka memperkecilkan saya padahal saya pekerja baru disitu, baru bekerja selama 8bulan. Saya bekerja utk mencari rezki utk keluarga dan tidak mengharapkan kenaikan pangkat atau apa apa pun. Harap ada yng bisa bantu saya dalam masalah ini sbb kawan sekerja saya dan kompuak nya yng lain macam seolah olah tak mau saya kerja di situ. Saya dari SG.
Doa Pengasih

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#682 Oct 31, 2012
Surah Nabi Yusuf Ayat 4 dan Surah Thahaa Ayat 39 utk menunduki sesiapa saja . Baca dan tiupkn di telapak tngn dn di tapuskn ke seluruh muka dn tubuh badan yg terjankau.
LJF

Singapore, Singapore

#683 Oct 31, 2012
Terima kasih
bomoh tarik angkuh

Europe

#684 Nov 7, 2012
Skrg ada ramai bomoh,tp ada
satu bomoh yg bljagak,angkuh
dn sombog,ini mjejaskn imej
bomoh yg haq,baik dn brakhlak
mulia,kata2ya amat
angkuh,memaki smsama
muslim,takbur atas
kelebhn,pdahal klebinya itu hy
bsumberkn jin dn setan,mmg
pukimak punya bomoh,mcm
anjing,suka2 mrh,maki2 kt
org.mrasa dri bgus sgt.sgt
angkuh!apala sgt ilmu bdmping
dgn org2 halus tu.pdhal nabi
bshabat dgn jibril pun tidak
riak,sombog dn takabur..spatuty
bomoh menaikan reputasi
drinya spya mjaga nama baik
bmoh,ini tdak,caci maki,hinaan
kt org,mcm drinya sgala2nya
betul!kkayaan dn kjayaan hasil
ilmu pdukunan diaggapnya driya
spt raja sgala raja.bru 1fst time
aku jpa bomh pukimak,mcm
ni.org x kacau kaw!xhina kaw!tp
bila kaw(bomoh kurg ajar)mrh2
kt tenet smua org tgok bgang,!
strusnya org lain mrasa thina dn
tkilan atas skap mu itu!bodoh!
dh la bdmping dgn apa2 tah!
nak marah,mrh kt org tuh!
hak..tuih.!jgn caci maki dlm
tenet.nti org yg xbkenaan tkena
tempias.ada paham!?kaw
mjejaskn nama baik bomoh.hrp2
ALLAH swt,mbalas apa yg kaw
kcapi,tp kaw xmsyukuri.hya
makian yg mmanjang dlm
tenet.mmg celaka pya
bomoh.mrasa
gah,takbur,riak,besar diri.kimak
betul!
ERA

Singapore, Singapore

#685 Nov 26, 2012
Perlukan pertolongan bomoh handal di singapura. Urgent sangat2. Family problems sangat rumit.
Email saya es2930@gmail.com.
anwarfuad

Jogjakarta, Indonesia

#686 Jan 8, 2013
cuba saja ke tempat gus anggoro indonesia dulu saya pernah berubat ke sana tentang mahkluk halus yang menganggu.
khun

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#687 Jan 22, 2013
Yan wrote:
Saya perlu bantuan cinta. Tolonglah recommend saya. Saya perlu pertolongan rumit. Tolong terima kasih sms 91261826 singapura
<quoted text>
kojak di brunei kah kalau mau jumpa boleh kah nak cari juga org pandai nak minta tolong urgent
Ezlin

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#689 Feb 6, 2013
Anne wrote:
Boleh Kasih contact kat Brunei atau address thank in advance .>>><quoted text>
bolleh minta no talipon fia tah
jabon

Singapore, Singapore

#691 Jul 6, 2013
KOJAK3 wrote:
kamu boleh berubat mandi bunga di kg bebatik brunei darusalam kerana i suspect perempuan indon ada memberi suami kamu pembenci Azali. Saya ada contact sorang dukun handal di brunei dia akan mandikan kamu 7 mlm berturut2 so minta cutilah . trust me ok it works kerana saya sudah suruh isteri saya di mandikan dukun itu seminggu sekali sekarang isteri saya sngt akur dan happy . dia tidak marah2 lagi dan tidak beraffir lagi dia semakin sayang pada saya.:) tapi tu saja selesai mandi kena tidur di rumah bomoh itu bagi mengelak syaitan masuk ke badan dan mengeluarkan tenaga negetive dari dalam badan
lain mcm jer kena tido sana ...... nanti ada yg terjadi baru nk menyesal .... ulama sendiri boleh tergoda ....
jabon

Singapore, Singapore

#692 Jul 6, 2013
Kt singaputa bnyk bomoh yg handal ,,,, rajin2 tanya jer ....
HelpJJ

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#693 Jul 15, 2013
Saya meminta bantuan daripada bomoh yang berpengalaman untuk membersihkan mantera yang dituangkan ke atas diri saya. Saya cina dalam keturunan dan saya telah diberitahu oleh beberapa bomoh cina yang musim adalah berketurunan indonesia. Bolehkah sesiapa mencadangkan saya / memberikan saya nombor telefon untuk melawat. Sila e-mel saya di anonbrunei@gmail.com
fakir

Petaling Jaya, Malaysia

#694 Jul 16, 2013
carilah perawat yg merawat pesakit tampa bayaran,0173981398

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
Motosikal modenas GT128 vs Yamaha LC135 (Nov '10) 6 hr din_gt 31
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) 8 hr wak lu 76,407
nak cari mak datin gersang (Sep '10) 17 hr haikal 808
cari kenalan lelaki/perempuan (Jul '07) 19 hr pija 19,010
suka tak isteri anda memakai stokin? (May '09) 23 hr lanciau 533
Pakaian mandi kolam renang lelaki? (Oct '09) Sat spandex boy 733
73% gadis BRUNEI TIDAK LAGI DARA sebelum kahwin... (Feb '12) Sat Unknown93 222

Brunei People Search

Addresses and phone numbers for FREE