cari kenalan lelaki/perempuan

Posted in the Brunei Forum

Comments (Page 11)

Showing posts 201 - 220 of18,962
|
Go to last page| Jump to page:
farie

Melaka, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#225
Aug 6, 2007
 
nak
abang manja

Melaka, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#226
Aug 6, 2007
 
kepada semua org melayu amnya kau buka youtube type negara ku.kau ogr kat sini sibuk bergaduh sama sendiri tapi cina yg merempat kat negara kita ni sibuk hentam org melayu.kau org ada perasaan tak?sibuk dgn buat duit segera tapi yg jadi mangsa org melayu dan jadi kaya org cina.kau org tak caya gi youtube dan type negara ku.mana yg tak sedar lagi tu lebih baik tanya diri sendiri kenapa kamu masih nak bertekak sesama sendiri nak lakukan perniagaan mereka sedangakan kalau kita punya langsung tak d pandang.

Since: Jul 07

Sleaford, UK

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#227
Aug 7, 2007
 

Judged:

1

klate kat kubang kerian...........dulu ngaji smkk1... bilo masa saya cari awknyo....

Since: Jul 07

Sleaford, UK

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#228
Aug 7, 2007
 
kat uk saya ngaji hotel n catering..
zaza

Kota Bharu, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#229
Aug 7, 2007
 

Judged:

1

hai nak knln blh?oppssss....mf ek.
zaza

Kota Bharu, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#230
Aug 7, 2007
 

Judged:

1

zaza nak cari knln dkt cni jg blh x?
ayu

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#231
Aug 7, 2007
 

Judged:

1

1

i nak cari kawan.. sesapa sudi..
sms 0179601741
kata laluan [geng]
mat rock

Melaka, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#232
Aug 7, 2007
 
zaza wrote:
zaza nak cari knln dkt cni jg blh x?
boleh.ambik ni no tipon abg0177199774
Jejaka Ayu

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#233
Aug 8, 2007
 
Siapa nak tiket penerbangan percuma sila hubungi saya, tapi tiket penerbangan pergi sahaja...
lengleng

Seremban, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#234
Aug 8, 2007
 
hallo~
kita dari miri...mau bekenalan dengan kita semua...
lekaki onli....
msg me or call me if wanna b frends wif me
0168688721
lengleng miri sarawak

Seremban, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#235
Aug 8, 2007
 
i wanna b frend wif all ppl miri sarawak...kuching.....bintulu. ....sibu......limbang......bru nei.......
call or msg me....

if i dun noe u plz msg me n intro urself
0168688721
lengleng miri sarawak

Seremban, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#236
Aug 8, 2007
 
attention plz....

i looking a man 4 being my bf!
i just 18..
hope can c ur all msg ...

0168688721
Salam

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#237
Aug 8, 2007
 
sECRET rECIPE!
abangPOWER

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#238
Aug 8, 2007
 

Judged:

1

Huh.. nombor2 tipon and henpon dalam ni bukan bole caya.. tu ramai yang bagi no orang lain nak pekena kawan la tu.
Tapi sesapa yang nak berkenalan dengan abang bole... ni no nya ....errr.. ehh.. mana tah no nya.. eh.. tak hapal plak..
dos67

Putrajaya, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#239
Aug 8, 2007
 

Judged:

1

nak borak la..bosannya
dos67

Putrajaya, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#240
Aug 8, 2007
 
abangPOWER wrote:
Huh.. nombor2 tipon and henpon dalam ni bukan bole caya.. tu ramai yang bagi no orang lain nak pekena kawan la tu.
Tapi sesapa yang nak berkenalan dengan abang bole... ni no nya ....errr.. ehh.. mana tah no nya.. eh.. tak hapal plak..
apasal..biasa terkena ker...
abangPOWER

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#241
Aug 8, 2007
 

Judged:

1

1

dos67 wrote:
<quoted text>
apasal..biasa terkena ker...
bukan biasa terkena. SELALU terkena.. hampehhhh..
habis kredit henpon aku.. ingat awek ropanya..
ropanya jantan ada yang gay..uweeeekkkkk..
noval

Jakarta, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#242
Aug 9, 2007
 
hai kenalan dong
noval

Jakarta, Indonesia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#243
Aug 9, 2007
 
aku dari jakarta mo cari cewe melayu
Rabai

UK

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#244
Aug 9, 2007
 

Judged:

1

hallo bagai cewek malaysia kenalan dong
aku ini lagi tinggal di inggris
email aku sokolora@yahoo.co

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Showing posts 201 - 220 of18,962
|
Go to last page| Jump to page:
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

13 Users are viewing the Brunei Forum right now

Search the Brunei Forum:
Topic Updated Last By Comments
Chinese plans for world domination 22 min Hello 5
kenapa MELAYU BRUNEI TIDAK SUKA ORANG IBAN ....... (Apr '13) 38 min apa2 je lah 1,628
KOJAK Syaitan cina penghasut 48 min Lalalalala 11
Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi (May '10) 2 hr leader 127,934
nak cari mak datin gersang (Sep '10) 5 hr der 649
siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa? (Dec '07) 6 hr lace 3,733
Stars boycott hotels over Brunei Islamic law 10 hr Atheist Silurist 121
•••
•••
Enter and win $5000
•••
•••