Comments
1 - 15 of 15 Comments Last updated Jun 2, 2014
brono

Malaysia

#1 Feb 8, 2010
mana bleh aku cari ubat@peransang sex utk wanita d malaysia ni?aku bukan guna utk memantat dgn wanita lain tp dgn bini aku.nafsu aku dlm 1 hari mesti nak sex sekali tp bini aku x sekuat aku tp bila bendera merah,automatik aku bleh control nafsu.ada 1 produk siam dlm bentuk cecair.masukan dlm air minum tp aku tau produk tu x halal.itu utk babi mengawan.kalau korang ada/tau produknya kongsi2 la kat sini.kalau ada testimoni lagi baguz...
aku ke

Kuala Lumpur, Malaysia

#3 Mar 22, 2010
brono wrote:
mana bleh aku cari ubat@peransang sex utk wanita d malaysia ni?aku bukan guna utk memantat dgn wanita lain tp dgn bini aku.nafsu aku dlm 1 hari mesti nak sex sekali tp bini aku x sekuat aku tp bila bendera merah,automatik aku bleh control nafsu.ada 1 produk siam dlm bentuk cecair.masukan dlm air minum tp aku tau produk tu x halal.itu utk babi mengawan.kalau korang ada/tau produknya kongsi2 la kat sini.kalau ada testimoni lagi baguz...
akupun nak jugakla...
lubang sedap

Malaysia

#4 Mar 22, 2010
spanish fly
bidadari
manjakani kacip fatimah
kalau takda nafsu juga korang makan la sireh campur dengan darah butuh
ingin tahu

Malaysia

#5 Mar 23, 2010
sy ade ilmu ttg tue..klau nk ilmu tue leh r col sy...
0195595566-wan
setimmm

Neubiberg, Germany

#6 Mar 23, 2010
pompuan pe nak ubat kuat plak....lobang dia tu menadah je....
boy

Malaysia

#7 Jun 22, 2010
bro dh dpt ke ubat tu klu dh col sy @ msj sy blh x kt no ni 0143240045

Since: Jul 10

Singapore, Singapore

#8 Jul 16, 2010
ubat untuk meransang kan bini ko tu, caranya ko kena la foreplay dulu dengan bini ko tu, dok dekat dia gosok2 tang mana patut kemudian tengok respon dia, kalau dia mcm nak sur tu ko perhebatkan lagi serangn ko tu dan yang last sekali ko jilat jer pet2 dia bagi dia hanyut terus aku gerenti ko boleh balun dia hari2 lepas nie... lol

ralat:- apa2 pun kena try and erro dulu laa hahaha

Since: Jul 10

Singapore, Singapore

#9 Jul 16, 2010
bro semua kalau mau ubat kuat untuk lelaki boleh msg aku nanti aku bg link website aku
ntahhapahapantah

Malaysia

#10 Jul 17, 2010
foreplay lama sikit
bikin panas

Johor Bahru, Malaysia

#13 Feb 2, 2011
mana ada spanish fly yg ori....kawan nak lah....yg ada skarang nie semua tak ori dan tak jadi laah
syafinaz

Mount Morris, MI

#14 Feb 2, 2011
bf i selalu beri satu pil, i x pasti apa jenis tp nafsu i cepat terangsang dan lambt klimax..seminggu 2 biji pun dh ok buat i sbb pil ni lain sket..tu yg buat i syg kt bf i tau..t i tanya bf i than i post kt sini
azura

Malaysia

#15 Feb 2, 2011
brono wrote:
mana bleh aku cari ubat@peransang sex utk wanita d malaysia ni?aku bukan guna utk memantat dgn wanita lain tp dgn bini aku.nafsu aku dlm 1 hari mesti nak sex sekali tp bini aku x sekuat aku tp bila bendera merah,automatik aku bleh control nafsu.ada 1 produk siam dlm bentuk cecair.masukan dlm air minum tp aku tau produk tu x halal.itu utk babi mengawan.kalau korang ada/tau produknya kongsi2 la kat sini.kalau ada testimoni lagi baguz...
ask .... kalu u nak ubat kuat untuk istri u.minta cuba majun petani untuk perempuan grenti dia nak selalu x payah u minta
guy

Melaka, Malaysia

#16 May 29, 2014
Syafinaz pil APA tu?
bossKOJAK3

United States

#17 May 30, 2014
Ada jua sorang perkerja ku. Kuat menjubur binatang. Camana caranya ubati perkerja ku tu? Doktor Haiwan pesan,KEMBIRIkan saja. Eh !! Takut jua kitani.
Singapore Ballestier RD

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#18 Jun 2, 2014
bossKOJAK3 wrote:
Ada jua sorang perkerja ku. Kuat menjubur binatang. Camana caranya ubati perkerja ku tu? Doktor Haiwan pesan,KEMBIRIkan saja. Eh !! Takut jua kitani.
SIAL AKU BUKAN PEKERJA MU BAHB !!! babi !!! SIAL !!

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
loan kereta lulus walau blacklist (Apr '08) 3 hr pami mohammad 1,277
pesugihan ghoib tanpa tumbal 6 hr Gondol 4
don't pray for mh370 12 hr Rudy 243
kenapa MELAYU BRUNEI TIDAK SUKA ORANG IBAN ....... (Apr '13) 13 hr Halim Asnawi 1,668
Malaysia & Brunei adalah 2 negara kaya raya, In... 14 hr Tuan Karim Junjungan 3
^^ SABAH & SARAWAK sah milik BRUNEI (Jul '12) 14 hr Tuan Karim Junjungan 421
ORANG BRUNEI BANGSA PALiNG PEMALAS!! (Aug '10) 18 hr Tuan Karim Junjungan 3,265
nak cari mak datin gersang (Sep '10) Wed zxl 732
•••
Enter and win $5000
•••

Brunei People Search

Addresses and phone numbers for FREE

•••