Comments
1 - 20 of 22 Comments Last updated Dec 29, 2011
First Prev
of 2
Next Last
gego

Cheras, Malaysia

#1 Aug 13, 2009
Ada sesiapa MATI PUCUK tak disini.
gego

Cheras, Malaysia

#2 Aug 13, 2009
seorang wanita email saya masaalah dia. Masaalah dia ialah suami beliau MATI PUCUK. Dia tanya saya cara rawat MATI PUCUK.
Beliau sudah 2 bulan tidak berjimak dan beliau terpaksa melancap sendiri.
tarak suka

Kuching, Malaysia

#3 Aug 13, 2009
Bukankah ada kajian mengatakan solat 5 waktu ,adalah cara mengubat mati pucuk..Cubalah.
lancap

Kuala Terengganu, Malaysia

#4 Aug 14, 2009
gego wrote:
seorang wanita email saya masaalah dia. Masaalah dia ialah suami beliau MATI PUCUK. Dia tanya saya cara rawat MATI PUCUK.
Beliau sudah 2 bulan tidak berjimak dan beliau terpaksa melancap sendiri.
Meh sini aku lancapkan ....
haihai

Malaysia

#5 Aug 15, 2009
Itu tidak susah...selagi ada nadi dibahagian sulit, insyaallah boleh dibantu...sendiri buat aje. tapi perlu pelajaran juga
gego

Cheras, Malaysia

#6 Aug 15, 2009
haihai wrote:
Itu tidak susah...selagi ada nadi dibahagian sulit, insyaallah boleh dibantu...sendiri buat aje. tapi perlu pelajaran juga
yer ker....macam mana
miss whatever

Kuala Lumpur, Malaysia

#7 Aug 15, 2009
saya pernah menghadiri talk elken... salah satu produknya; livextra, selain elok untuk service jantung... tembak lemak/plak yg tkumpul d saluran darah, insyaAllah boleh membantu merawat masalah lelaki camtu
haihai

Malaysia

#8 Aug 16, 2009
gego wrote:
<quoted text>
yer ker....macam mana
dgn cara rahsia urutan yg betul. dlmni tak boleh ajoo, takkan pandai
juru runding firma

Malaysia

#9 Aug 16, 2009
wat susah2, viagra melambak...

Since: Oct 07

Selangor, Malaysia

#10 Aug 16, 2009
aku baru dpt tahu . kaedah suntukan yang mampu pulihkan ereksi lelaki . bukan itu saja malah boleh tambah saiz.. KOsnya rm1k.. nak try ke?
aku leh kenalkan org yang dah buat. dan dai akan bawa korang ke tempat tu.
sengsara

Petaling Jaya, Malaysia

#11 Nov 17, 2009
btul ke ade cara pulihkn mati pucuk??
ikan haruan

Kuala Lumpur, Malaysia

#13 Nov 17, 2009
gego wrote:
seorang wanita email saya masaalah dia. Masaalah dia ialah suami beliau MATI PUCUK. Dia tanya saya cara rawat MATI PUCUK.
Beliau sudah 2 bulan tidak berjimak dan beliau terpaksa melancap sendiri.
ko yang mati pucuk atau kawan ko ni?
suami

Kuala Lumpur, Malaysia

#14 Dec 8, 2010
aku saorang mati pucuk dan isteri ku dalam kehausan dan aku telah dia cari jantan atau kawan2 aku tapi menolak nya dengan alasan tak mau berzina.Kalau Berkahwin lain dia mahu dan telah aku izin kan tapi dia juga menolak dgn alasan takut dapat suami baru kaki perempuan da tk sggup berpisah dgh anak2,aku menjawap ank2 telah berumah smua tak akan putus hubungan dgn jika berkahwin lain.Alasan lagi malu lah tua2 kahwin lagi,aku mencelah lagi dah kan awak masih kuat lagi sex dan awak mampu melayan jika suami muda sekali pun.Untk pengetahuan isteri ku dah hampir 10 tahun tak merasa sex.usia dia sekarang 56.
hafiz

Petaling Jaya, Malaysia

#17 Mar 28, 2011
meh sini aku bagi btg aku lagi sedap 10 x satu hari pun xpe
aku penah mati pucuk

Kuala Lumpur, Malaysia

#18 Mar 30, 2011
aku dulu penah mati pucuk kerana diabetes...tapi lepas berubat dengan pakar Ayurveda dR.Lokman dari subang jaya....dah boleh main setiap hari...isteri saya pun dah happy sekarang...kalau nak cuba telefon dia ...014 6332307....rawatan tak la mahal sangat...tapi efektif....kawan saya yang lemah batin pun dah sembuh dan kuat sekarang...cuba iktiar dengan yakin...insyaallah...
sidang

Johor Bahru, Malaysia

#19 Oct 27, 2011
aku penah mati pucuk wrote:
aku dulu penah mati pucuk kerana diabetes...tapi lepas berubat dengan pakar Ayurveda dR.Lokman dari subang jaya....dah boleh main setiap hari...isteri saya pun dah happy sekarang...kalau nak cuba telefon dia ...014 6332307....rawatan tak la mahal sangat...tapi efektif....kawan saya yang lemah batin pun dah sembuh dan kuat sekarang...cuba iktiar dengan yakin...insyaallah...
ada kesan negatif x
jubur hang pecah

Kuala Lumpur, Malaysia

#20 Oct 27, 2011
suami wrote:
aku saorang mati pucuk dan isteri ku dalam kehausan dan aku telah dia cari jantan atau kawan2 aku tapi menolak nya dengan alasan tak mau berzina.Kalau Berkahwin lain dia mahu dan telah aku izin kan tapi dia juga menolak dgn alasan takut dapat suami baru kaki perempuan da tk sggup berpisah dgh anak2,aku menjawap ank2 telah berumah smua tak akan putus hubungan dgn jika berkahwin lain.Alasan lagi malu lah tua2 kahwin lagi,aku mencelah lagi dah kan awak masih kuat lagi sex dan awak mampu melayan jika suami muda sekali pun.Untk pengetahuan isteri ku dah hampir 10 tahun tak merasa sex.usia dia sekarang 56.
aku nasihatkan kau beli batang butuh palsu hadiahkan kkat bini ko
Abg Roni

Kuala Lumpur, Malaysia

#21 Oct 27, 2011
aku peDUlik aper.. memang patut pon budak konek takde rbagi statement macam tue.. sebab memang dier tak der konek.. nikmat seks pon tak pernah rasa.. dier main macam ader sorang kawan tue .. pakai telur stim .. hah hah ahah ha h ah ahahaha
Wan Azizah

Shah Alam, Malaysia

#22 Oct 29, 2011
yer kerr....nanti I call you ..
setia

Johor Bahru, Malaysia

#23 Nov 3, 2011
Wan Azizah wrote:
yer kerr....nanti I call you ..
Bila nak kol wan..

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

First Prev
of 2
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
loan kereta lulus walau blacklist (Apr '08) 1 hr pami mohammad 1,277
pesugihan ghoib tanpa tumbal 4 hr Gondol 4
don't pray for mh370 10 hr Rudy 243
kenapa MELAYU BRUNEI TIDAK SUKA ORANG IBAN ....... (Apr '13) 11 hr Halim Asnawi 1,668
Malaysia & Brunei adalah 2 negara kaya raya, In... 12 hr Tuan Karim Junjungan 3
^^ SABAH & SARAWAK sah milik BRUNEI (Jul '12) 12 hr Tuan Karim Junjungan 421
ORANG BRUNEI BANGSA PALiNG PEMALAS!! (Aug '10) 16 hr Tuan Karim Junjungan 3,265
•••
Enter and win $5000
•••

Brunei People Search

Addresses and phone numbers for FREE

•••