Pendekar

Kota Kinabalu, Malaysia

#43 Oct 8, 2009
nak tahu wrote:
nak tnya jer ada ke x?
nak tnya je ada boleh ke x sapu kat situ.
bukannya nak sembang sex.ngokkk
kepada pendekar, dealer2 sila jawab
Boleh..
Di sapu di situ (anu lelaki) untuk saiz dan kekerasan, dasapu dibelakang pinggang untuk tahan lama (prestasi) dan tenaga..

Untuk wanita, ader yg menggunakan 'Men Size X' suami mereka dan sapu didada dan buah dada mengembang dan naik.. so bila di tanya kompeni, produk minyak khas untuk wanita pula akan kuar 2-3 bulan lagi untuk dada dan punggung (guna B.A.F-)

Untuk wanita, ketika ini produk manjakani Asia Herbs pun ader dijual sekali dan manjakani ini khusus diimport dari India(patinya)..
Ia menegangkan semula apa2 yg kendur dan mengetatkan juga bahagian2 wanita..
Dan membantu berberapa penyakit wanita yg lain..
sedar

Kuala Lumpur, Malaysia

#44 Oct 8, 2009
Aku nak bagi satu tips...cara nak bagi tahan lama bila kongkek. Tak payah sapu sapu minyak,tak payah makan ubat.
1) pastikan perut tak terlalu kenyang bila nak kongkek.
2) untuk permulaan kongkek,suruh org pompuan duduk atas perut kita,maksudnya main dari atas lah pompuan kat atas.
3) masa pompuan kat atas,patikan pompuan yang mendayung,jangan bagi dia dayung atas ke bawah,tapi buat depan ke belakang.
4) jangan ikut sama mendayung ketika pompuan sedang seronok mendayung. buat rileks saja.
5) semasa pompuan mendayung,tahan nafas tu lama sikit pastu lepas,pastu tahan nafas lagi pastu lepas lagi.
6) pastikan perut anda dikeraskan semasa anda menahan nafas tersebut.
7) kedudukan anda jangan terlentang sangat, naikkan sediki kepala dan dada macam nak buat sit up.sambil tahan nafas dan keraskan perut.

cubalah yeeeeee...
sifuk

Kuala Lumpur, Malaysia

#45 Oct 8, 2009
kalau kau nak tahan lama masa kongkek senang je..

1)kau ikut lobang depan atau blakang tapi main ikut lobang hidung dia..

2)kalau ketat sangat hang sodok je ikut lobang pusat dia..tak pun lobang telinga pon bleh gak.

“Gigiet”

Since: May 09

jom skodeng..

#46 Oct 8, 2009
kalau nak tahan lama anu tu..ko masukkan dlm freezer dlm 8 jam..keras dan berasap..blh tahan 5 jam sampai cair...
NAJIB

Kajang, Malaysia

#47 Oct 8, 2009
SENANG JE BANG, KAU GUNA JARI BUAT LEMBUT2 BOLEH SAMPAI BERJAM2, AWANG PUN TAK PENAT
Pendekar

Kota Kinabalu, Malaysia

#48 Oct 8, 2009
hehe kalau setakat nak tahan lama 'sahaja' memang ada cara2nya lagi mcm abg din cakap ari tu:
1. Jaga pernafasan, jangan terlalu laju bernafas
2. Kontrol emosi, jgn terlalu teruja
3. Pikirkan sesuatu perkara yg lain selain seks
semasa melakukan hubungan
tapi masalahnya, tak ramai yg mampu mengawal minda semasa melakukan hubungan..

Untuk sesetengah lelaki pula jika dia kawal pernafasan dan perut dikeraskan, kekerasan anu nya berkurangan lebih lagi bila ada sesuatu yg berat diatas badan terutama diatas ari2..
jiwa

Banting, Malaysia

#49 Oct 8, 2009
produk ntok breast ada..
plus ngan manual untuk urut g 2..
pas2 kompom,breast mantap jea,kulit pon lembut jea..
tp xda ah membesarkan kaw2..
sesuai ngan bdn jele~
girl power

Malaysia

#51 Oct 8, 2009
sedar wrote:
Aku nak bagi satu tips...cara nak bagi tahan lama bila kongkek. Tak payah sapu sapu minyak,tak payah makan ubat.
1) pastikan perut tak terlalu kenyang bila nak kongkek.
2) untuk permulaan kongkek,suruh org pompuan duduk atas perut kita,maksudnya main dari atas lah pompuan kat atas.
3) masa pompuan kat atas,patikan pompuan yang mendayung,jangan bagi dia dayung atas ke bawah,tapi buat depan ke belakang.
4) jangan ikut sama mendayung ketika pompuan sedang seronok mendayung. buat rileks saja.
5) semasa pompuan mendayung,tahan nafas tu lama sikit pastu lepas,pastu tahan nafas lagi pastu lepas lagi.
6) pastikan perut anda dikeraskan semasa anda menahan nafas tersebut.
7) kedudukan anda jangan terlentang sangat, naikkan sediki kepala dan dada macam nak buat sit up.sambil tahan nafas dan keraskan perut.
cubalah yeeeeee...
hehehe mcm main gan patung pula tip ni ya... Ppuan jd syok sdiri
girl power

Malaysia

#52 Oct 8, 2009
nak tahan lama??pakai kondom berlapis2 tahan 2.. Boleh ayun sama.. Paling best sama2 game over
Pendekar

Kota Kinabalu, Malaysia

#55 Oct 8, 2009
girl power wrote:
nak tahan lama??pakai kondom berlapis2 tahan 2.. Boleh ayun sama.. Paling best sama2 game over
hehehe..nanti nanti tak raser apa2, mcm pakai gambir pulak, yg ni best. Aku pakai rasa mcm tak pakai aper pun, layan..hihihi
Suami malayisteri indon

Kuala Lumpur, Malaysia

#56 Oct 10, 2009
girl power wrote:
<quoted text> hehehe mcm main gan patung pula tip ni ya... Ppuan jd syok sdiri
ubah ubah kan lah gaya tu, jangan lah asyik buat posisi tu je. lepas agak agak pompuan tu dah syok, mata dah macam sepet keatas, tangan dah mencengkam ke peha tu, pas tu tukar posisi doggy pulak.
Bg Napi

Malaysia

#57 Oct 13, 2009
Klu kongkek lama sangat pun boring gak...
dah abis buat semua style tapi tak pancut2 gak...

Ppoan pun dari basah dah jadi kering
dan dari rasa sedap dah jadi sakit lak..

cukup sekitar 35 - 45 minit, sama2 sedap sama2 puas...

Ppoan2 ada apa-apa comment ????

-waspada lah...waspada lah-
pahimi

Shah Alam, Malaysia

#59 Oct 13, 2009
nak tahan lama hubungi no 013-6652760
alin

Seremban, Malaysia

#60 Oct 13, 2009
Drakula wrote:
kalau nak tahan lama anu tu..ko masukkan dlm freezer dlm 8 jam..keras dan berasap..blh tahan 5 jam sampai cair...
pas tu kite sapu coklat,jilat spai lembik..hihihi
smallboy BIG GUN

Petaling Jaya, Malaysia

#61 Oct 13, 2009
Guna ni www.sizexmen.co.cc Mencecah 460 botl hanya dalah 7 hari. SEDANG HANGAT DIPERKATAKAN
Pendekar

Batu Pahat, Malaysia

#62 Oct 16, 2009
tak ku sangka, semakin menjadi2 minyak ni..best2..power2..
cepat, siapa nak berniaga, dgn modal yg kecil, nama akan dimasukkan dalam suratkhabar dalam masa 2-3 minggu lagi, mari mari mari :)
heaven

Malaysia

#63 Oct 16, 2009
bro xde efek ker produk nie..!! jahanam anu naya weh..!!
PakSakerah

Klang, Malaysia

#64 Oct 16, 2009
kasi ikat kepala kotess dgn getah posmen sudahhh...
meja

Kota Bharu, Malaysia

#65 Oct 16, 2009
itula korang pemuda zaman moden ni,semua tibai ubat.pegi blaja ngan orang2 tua senaman powehhhh.masalahnya korang pemalehhhhh.
En Bujang

Malaysia

#66 Oct 16, 2009
smallboy wrote:
Saya joe, jambu mcm saifool sumpah, byk makwe mau di pam, tp saya tk tahan lama, paling lama 3 minit sudah keluar, makwe tk puas, masam muka air tk sempat keluar. Tolong joe bg tahan lama, gf byk konek kantoi. Tolong semua...
ko lemah shahwat nie...

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
don't pray for mh370 (Mar '14) 1 hr no name 298
a brunei saji a palui atang 6 hr Gondol 2
ORANG BRUNEI BANGSA PALiNG PEMALAS!! (Aug '10) 9 hr Lawan Biar Ada Adab 3,261
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) 14 hr Beta Laisa 76,366
Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi (May '10) 14 hr butuh otromen 128,050
PAKATAN RAKYAT tak layak mentadbir negara (Feb '10) 17 hr Haji Muhammad Abd... 39,320
73% gadis BRUNEI TIDAK LAGI DARA sebelum kahwin... (Feb '12) Tue Tuan Karim Junjungan 219
•••

Brunei People Search

Addresses and phone numbers for FREE

•••