Mcm mana mau tahan lama masa kongkek?

Posted in the Brunei Forum

First Prev
of 5
Next Last
smallboy

Petaling Jaya, Malaysia

#1 Aug 24, 2008
Saya joe, jambu mcm saifool sumpah, byk makwe mau di pam, tp saya tk tahan lama, paling lama 3 minit sudah keluar, makwe tk puas, masam muka air tk sempat keluar. Tolong joe bg tahan lama, gf byk konek kantoi. Tolong semua...
maxlong

Petaling Jaya, Malaysia

#2 Aug 24, 2008
Senang aje, sapu minyak lintah, jgn minum air, pakai cincin dan jgn bg makwe isap. Masa pam, ingatkan perkara lain, jgn seks. Ada faham, saifool,ooooh sorry joe.
maxlong

Petaling Jaya, Malaysia

#3 Aug 24, 2008
Sorry joe, jgn minum air ais dah, jgn lupa jilat kelentit, gf steam baru kita tk payah kerja lama.
amnotongon

Damansara, Malaysia

#5 Aug 24, 2008
ko gi operate, kasi potong salur air, gerenti tak kuar2.
maxlong

Kuala Lumpur, Malaysia

#6 Aug 24, 2008
amnotongon wrote:
ko gi operate, kasi potong salur air, gerenti tak kuar2.
Mau lambat keluar la, bukan tk mau keluar langsung,itu mcm mati i punya makwe
smallboy

Kuala Lumpur, Malaysia

#7 Aug 24, 2008
amnotongon wrote:
ko gi operate, kasi potong salur air, gerenti tak kuar2.
Betul ckp maxlong, bagi lambat keluar lps 45 minit, baru gf senyum puas, esok mau lg
Subaidah Cute

Kuala Lumpur, Malaysia

#8 Aug 24, 2008
Su cdg jgn henyut laju sgt, bf i slow & steady aje, sempat lah i kumpul air dan tk kemut kuat sgt, jd lmbt lh kuar
perati

Kuala Lumpur, Malaysia

#9 Aug 24, 2008
amnotongon wrote:
ko gi operate, kasi potong salur air, gerenti tak kuar2.
hehe...canggih idea ko nih...
perati

Kuala Lumpur, Malaysia

#10 Aug 24, 2008
maxlong wrote:
<quoted text>
Mau lambat keluar la, bukan tk mau keluar langsung,itu mcm mati i punya makwe
dia lupa ckp pasang paip...so nak klua kalu
On la....
amnotongon

Damansara, Malaysia

#11 Aug 24, 2008
kalo main terlalu lama, naya, bole lemas seks pompuan! Kalo ko main lagi, dia tak akan ada filin langsung. jadi selamber jerk plak. last2 ko yang sakit pinggang. kalo ko menahan air secara kemut, bole menjejaskan pundi kencing. moleknya, ko lancap dia biar sampai berair sekurang2nya 2x, lepas tu ko suruh dia lancap ko, bila ko rasa sting, ko konsentrek ko punya pikiran sambil pejam mata untuk meneutralkan pikiran, ko tarik nafas dalam2, ko tahan nafas, lepas perlahan2. kalo ko berjaya, ko akan dapati batang ko mengeras terkunci, pangkalnya bergoyang cam gear manual dlm keadaan free, kepala konek ko akan melembut semacam kecut. Maaaaaaka bermulalah operasi kapal layar ko sampai cerah tanah. Air kena banyak minum.
Mat Geram

Kuala Lumpur, Malaysia

#12 Aug 24, 2008
Subaidah Cute wrote:
Su cdg jgn henyut laju sgt, bf i slow & steady aje, sempat lah i kumpul air dan tk kemut kuat sgt, jd lmbt lh kuar
Sodap ka kalu lmbt henyut, i kalu hentak kuat2 sekali, smpi berkecai burit, bukan apa, lepas geram. Su nk rasa?
smallboy

Kuala Lumpur, Malaysia

#13 Aug 24, 2008
Subaidah Cute wrote:
Su cdg jgn henyut laju sgt, bf i slow & steady aje, sempat lah i kumpul air dan tk kemut kuat sgt, jd lmbt lh kuar
Su, i tk boleh nk lambat,sbb ketat semacam, dia punya kemut, boleh berkecai cota i, boleh su tunjuk kat joe kemutan lembut?
pk_Belalai

Cheras, Malaysia

#15 Aug 24, 2008
ko kawin la.. pstu doa kat tuhan,insyaALLAH... jgn la buat dose2 besar ni, doa x makbul... hidup x berkat
Pak Belang

Shah Alam, Malaysia

#16 Aug 24, 2008
pesal bodo sgt kau ni.Masa nak kongkek tu bayangkan muka Hulk Hogan,jgn bayang kan muka Britney spears.Baru lah tahan lama
poron

Batu Caves, Malaysia

#17 Aug 24, 2008
lagi best kalo ko pakai topeng. gerenti power
poron

Batu Caves, Malaysia

#18 Aug 24, 2008
ayat power yang pertama ko kena bunyi AAAUuuuu..... cam Rick fler punya gayo!
pak lah

Penang, Malaysia

#19 Aug 24, 2008
poron wrote:
ayat power yang pertama ko kena bunyi AAAUuuuu..... cam Rick fler punya gayo!
Ayat power tu saifool dh bunyi masa cota masuk pungkog dia dulu..ponen tua
najib

Malaysia

#20 Aug 25, 2008
pak lah wrote:
<quoted text>
Ayat power tu saifool dh bunyi masa cota masuk pungkog dia dulu..ponen tua
Ai pak lah, sayfool jgn sebut2, dia bapuk aku, lepas aku jadi pm aku nanti haria dia, berlemuih lubang pungkog. Hang Pak Lah duk senyap2, main jin.
farhain cute

Shah Alam, Malaysia

#21 Oct 7, 2009
sy nk wt yg trbaik tok my husband cm ye 8min da kuar x best lansung
Pendekar

Kota Kinabalu, Malaysia

#22 Oct 7, 2009
ko try "men size x" takyah sapu kat barang, sapu belakang pinggang dgn bawah pusat jer..itu untuk tahan lama dgn tenaga ler..kalau nak bagi besar, panjang dan keras mcm tiang baru sapu kat anu, takyah urut..

Kalau untuk tahan lama dan tenaga..15-20 min lepas pakai boleh rasa.. untuk saiz, dgn keras, diorang kata 10 hari..tapi ramai2 yg pakai kata 4 hari dah nampak besar dgn keras mcm tiang..

Tak perlu makan, tak perlu urut..selamat.

Kalau nak cari, youtube "men size X teguh" ader contact nombor kat situ..

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker
First Prev
of 5
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
Pakaian mandi kolam renang lelaki? (Oct '09) 58 min december_swimmer 776
brunei is a racist country? (Jun '13) 19 hr Very easy 35
nak cari mak datin gersang (Sep '10) Fri mencari datin n j... 822
KARIM MENANG LOTTERY buka investment untuk basu... (Dec '11) Fri alias 26,448
cari bohsia kedah,janda d teman seks (Sep '10) Fri syuk 366
suka tak isteri anda memakai stokin? (May '09) Fri jack 538
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) Fri macha al perumal 76,447
More from around the web