minum air mani lelaki

Posted in the Brunei Forum

Comments (Page 8)

Showing posts 141 - 160 of466
|
Go to last page| Jump to page:
putra

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#155
Sep 14, 2010
 
lalau nak bkesan kena la minum selalu.baru gadis nampak kesan pda kukit muka n badan
gAdis

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#156
Sep 14, 2010
 
Gadis wrote:
Saya pernah cuba telan air tu,rasanya sama seperti putih telor ayam...sedap.
Tipu..
apa

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#158
Sep 15, 2010
 
apa ke bangang punye thread da?dah xder keje ke..bulan posa baru blalu...dh buat dosa smula
pendekar hawauain

Beijing, China

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#160
Sep 15, 2010
 
art wrote:
<quoted text>
tu la maksud sy..
salam adik,, untuk rupa lebih menawan dan ayu,,, cukuplah hanya berwuduk sehari 5 kali dan jika di extrakan dengan tahajud,, jangankan muka, malahan kubur yang gelap gelita juga akan bersinar,, mulakanlah dengan tawakallallah.
salam

Melaka, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#161
Sep 16, 2010
 
punya banyak benda lain nak minum air mani jugak kau cari. jangan jadi bodoh. nak sihat cari benda yang bersih dan halal. walaupun air mani suci tapi ia berserta dengan air mazi. air mazi tu najis. baik kau minum air pegaga atau air tebu hitam. sejuk kan badan serta antioksidan.

air mani.... astagha apa nak jadi dek.
zeno

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#162
Sep 16, 2010
 
tral goreng mani...wat cam cite seks ziro
benci gile

Kota Bharu, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#163
Sep 17, 2010
 
GADIS INGIN TAHU wrote:
<quoted text>AIR MANI ITU MENJADIKAN AWAK SEORANG MANUSIA DAN AIR MANI ITU CIPTAAN TUHAN JUGA , JADI NAK TAHU KHASIATNYA PUN HARAM KE .
air mani bukan utk diminum... so xyahle tny khasiat.... haih, bencinya aku ngan thread ni!
benci gile

Kota Bharu, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#164
Sep 17, 2010
 
Kandungan air mani membabitkan protin, fruktosa, zink dan pelbagai asid biologik serta enzim, selain kuman dalam salur kencing.

Air mani bukan makanan dan tidak boleh dianggap makanan. Terminum air mani ketika melakukan seks oral mungkin boleh diterima, tetapi jika disengajakan mungkin haram kerana ia bukan minuman atau makanan.

*aku amek dalam website lain... terjumpa masa aku pasal kebaikan minum air kosong...

so plezla... xyhla nk minum2 benda ngarut2 tu... baik minum fresh oren, lg best...
maya

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#165
Sep 18, 2010
 

Judged:

1

aku dah penah telan air tu.masa tu aku dlm keadaan ghairah yg teramat.bila dah rasa skali nti nak lg.sbelum ketagih elok jgn cuba..
cantik bunga

Philippines

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#168
Sep 18, 2010
 
ewwwwww!!!kotor.seorang minum air mani yuck!!!!di orang gila
quantanb0y

Mount Morris, MI

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#169
Sep 18, 2010
 
mmg btl,sapu air mani kat muka,akn nampak muka cntik,sm jgk bila anda telan air mani,body nampak s0lik,tp kesan d kemudian hari nt mcm mn?jgn fkr ms singkat,fkr masa akn dtg.akibtnya.

Since: May 08

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#170
Sep 18, 2010
 
maya wrote:
aku dah penah telan air tu.masa tu aku dlm keadaan ghairah yg teramat.bila dah rasa skali nti nak lg.sbelum ketagih elok jgn cuba..
tanak telan lagi ke
maya

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#171
Sep 19, 2010
 
sy akui masa buat seks mmg mnjadikn sy sperti org yg kurang kewarasan..klau boleh dtahap kpuasan yg maksimum
joyce

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#172
Sep 19, 2010
 
Memang betul. Just sapu je. Its something like masker yang berprotein tinggi. Telan mani tu cerita mengarut.
Kaduk

Lahad Datu, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#173
Sep 19, 2010
 
GADIS INGIN TAHU wrote:
<quoted text>AIR MANI ITU MENJADIKAN AWAK SEORANG MANUSIA DAN AIR MANI ITU CIPTAAN TUHAN JUGA , JADI NAK TAHU KHASIATNYA PUN HARAM KE .
Air mani air mani...Tapi...dengan siapa awak nak minta air mani tiap hari...kau sudah kahwin kah...kahwin dulu baru dapat air mani free..
Kaduk

Lahad Datu, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#175
Sep 19, 2010
 
quantanb0y wrote:
mmg btl,sapu air mani kat muka,akn nampak muka cntik,sm jgk bila anda telan air mani,body nampak s0lik,tp kesan d kemudian hari nt mcm mn?jgn fkr ms singkat,fkr masa akn dtg.akibtnya.
apa cerita pula kalau air mani tu ada siplis atau AIDS..amacam...ada berbaloi baloi ker..?hehehe
MUHASABAHLAH DIRI ANDA

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#176
Sep 19, 2010
 
subahanaallah.....org ke ap nie..Kata Raja Arab Saudi Abdul Aziz bin Saud : suatu hal yang kita sesalkan bahawa sebahagian umat Islam menganggap bahawa jalan satu-satunya untuk maju adalah dengan mengikuti bangsa-bangsa Barat. Tetapi ternyata yang diikuti bukan cara-cara dan langkah-langkah yang membuat mereka maju (positif), melainkan hal-hal yang negatif yang bertentangan dengan ajaran agama mereka.sesuatu untuk direnungkan dengan serius. lihat yang terdekat. diri kita, keluarga kita….. ada unsur negatif dari Barat? atau dari mana-mana lah, for that matter.

“weed are my life !”

Since: Sep 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#177
Sep 19, 2010
 
gadis ingin tahu wrote:
<quoted text>saya cuma ingin tahu kesan nya sahaja bukanya ingin memcuba yang awak kait dengan agama bikin apa, tiada ke orang yang boleh beri pendapat yang bernas sedikit
mmg air mani byk khasiat.. x caye tanye pakar.. mmg pakar pnh bg statment (i ada terbaca dlm metro) yg air mani byk khasiat & protein TAPI klu nk lebih berkhasiat, kawin dlu (air mani suami lg berkhasiat) ingin ditegaskan di sini air mani BUKAN najis.. telan la klu nk telan, sapu la kt muke klu nak.. klu sapu kt breast lagi la lembut & gebu jadinya. tapi air mani ni blh jadi racun KALAU lps berjimak x basuh dgn bersih akan menjadikan alat sulit isteri/suami gatal2.. klu nk tau lebih lanjut tanya pakar k..:)
langkajai

Batu Pahat, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#178
Sep 19, 2010
 
mummylicous wrote:
<quoted text>
mmg air mani byk khasiat.. x caye tanye pakar.. mmg pakar pnh bg statment (i ada terbaca dlm metro) yg air mani byk khasiat & protein TAPI klu nk lebih berkhasiat, kawin dlu (air mani suami lg berkhasiat) ingin ditegaskan di sini air mani BUKAN najis.. telan la klu nk telan, sapu la kt muke klu nak.. klu sapu kt breast lagi la lembut & gebu jadinya. tapi air mani ni blh jadi racun KALAU lps berjimak x basuh dgn bersih akan menjadikan alat sulit isteri/suami gatal2.. klu nk tau lebih lanjut tanya pakar k..:)
aku leh bg airmani aku klu nak

“weed are my life !”

Since: Sep 10

Location hidden

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#179
Sep 19, 2010
 

Judged:

1

yoyo wrote:
<quoted text>
aku xtau la soal bgaimana mani bleh cantikkan kulit.. tp aku mmg stuju sgt ngn ko, asalkn bincang soal sex, msti xbgs.. negative la..
ape yg bleh aku ckp mmg hipokrit la.. kite bleh share citer cmni dlm forum kalu malu nk berdepan..
gadis ingin tahu dah amik langkah yg bgs krn nak dptkn kebenaran dlm persoalan ni..
sape brani jawab spontan ttg hukum berkaitan isu ni?? nak jwb msti la ngn ilmu, kalu tiada sorang pun yg isukn persoaln ni.. smpai bila2 pun kite dlm kejahilan..
once persoaln ni dh timbul, n perkara ni diamalkn dh sekian lama, seluruh dunia, bleh rr.. usulkn pd yg pkar mcm mufti or ustaz2..
jgn hipokrit.. jgn la kite jadi mcm kera sumbang..
yup agree wif u..

kebanyakan, ckp thread bodoh la.. x masuk akal la, mcm xde agama la.. sape korang nk judge manusia? yg u all masuk gak thread ni knp klu da tau bodoh? u all pk klu memaki org tu dh mulia sgt ke prangai korang dr si penanye soalan nih? dasar sumenye HIPOKRIT.. tantah memasing yg belagak alim tu bace thread sambil melancap! APE CITER?? so, jgn la NEGATIVE sgt otak tu.. bebual mcm org x skolah.. tu bkn bebual namenye.. layak di katekan MENYALAK mcm anjing gile..(kosong/zero otak korang sbnrnye) mcm xde mak bpk yg ajar.. ruangan ni terbuka.. biar la diorang wat thread ape2 pon.. klu brani, g la post kt thread psl RELIGION.. kat situ korang g la BERANI kan diri utk DEFEND ISLAM yg kununye korang tu da ISLAM ABESS!! camne manusia sesame manusia nk ade rase hormat klu ade IMAM yg merogol/wat kes jenayah??

solution : lebih baik muhasabah diri sdiri sblm nk BERDAKWAH wahai kunun2 alim sekelian.. lg baik korang betulkan diri sdiri dlu, adik beradik serta MAK BAPAK korang dlu.. lps da sempurna, baru la hijrah dakwah utk umat islam yg lain lak.. manusia skrg dh pndi nk jadi ALLAH/MALAIKAT/NABI.. sng2 judge org JAHIL.. walhal diri sdiri tu yg JAHIL.. kesian...

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Showing posts 141 - 160 of466
|
Go to last page| Jump to page:
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Other Recent Brunei Discussions

Search the Brunei Forum:
Topic Updated Last By Comments
Stars boycott hotels over Brunei Islamic law 1 hr Pemakan Babi di brunei 119
MALAYSIA PALING BANYAK PELIHARA BABI...kenapa?? (Mar '12) 3 hr Cina Kulup 16
Pakaian mandi kolam renang lelaki? (Oct '09) 4 hr spandex boy 728
cari bohsia kedah,janda d teman seks (Sep '10) 8 hr fick666 313
Chinese plans for world domination 9 hr Salam Sejahtera 4
khas untuk isteri , janda dan anak dara gersang (Feb '11) 10 hr Raja Bomoh Malaysia 113
ORANG BRUNEI BANGSA PALiNG PEMALAS!! (Aug '10) 10 hr Raja Bomoh Malaysia 3,251
•••
•••
Enter and win $5000
•••
•••