Giler tight

United States

#380 Oct 31, 2012
elfi wrote:
aku kalau tidur suka pakai seluar dalam jenis micro atau tanga briefs aje. tak faham langsung pakai boxer shorts.
Tak try pakai tight ke untuk tidur?
zachary

Shah Alam, Malaysia

#381 Nov 18, 2012
knp sampai keluar mazi pakai tight, feel ke bro? malu la kalau org nampak pagi2 macamtu.nampak bonjol sgt
zachary

Shah Alam, Malaysia

#382 Nov 18, 2012
hari tu pernah aku pakai tight silver juga time tidur,tiba tgh malam aku aku rasa ada org gosok bonjol aku, sah kawan aku, aku biar je, sbab sedap juga rasa sampai stim nasib tak pancut
zachary

Shah Alam, Malaysia

#383 Nov 18, 2012
Giler tight wrote:
<quoted text>
zachary tido pkai tight gak ke?
yup aku suka pakai time tidur n bersukan ko macam na, samapa keluar mazi ni best siut kan
terung

United States

#384 Nov 18, 2012
pakai g-string jer....
zachary

Shah Alam, Malaysia

#385 Nov 18, 2012
terung wrote:
pakai g-string jer....
geli la pakai g string tak selesa langsung bro
elfi

Singapore, Singapore

#386 Nov 19, 2012
aku ade g-string jename joe snyder. birthday present dari boyfriend aku tapi belum pernah pakai. saiz terlalu kecik. kwa....kwa....kwa.......
zachary

Petaling Jaya, Malaysia

#387 Nov 19, 2012
elfi wrote:
aku ade g-string jename joe snyder. birthday present dari boyfriend aku tapi belum pernah pakai. saiz terlalu kecik. kwa....kwa....kwa.......
best tu bf bg, kuruskan badan n p gym bg ketul baru yakin n macho pakai g string bro
elfi

Singapore, Singapore

#388 Nov 20, 2012
aku pegi pantai tadi berjemur dgn bf aku. ternampak tiga lelaki mandi-manda pakai tights. curious lah. selesa ke pakai tights? aku tengok macam rimas je! bf aku pon macam tak reti kenape ada orang pakai tights kat tepi pantai. lets ban the tights and bring on the speedos at the beach!(:
Anonymous

Pelabuhan Klang, Malaysia

#389 Nov 20, 2012
elfi wrote:
aku pegi pantai tadi berjemur dgn bf aku. ternampak tiga lelaki mandi-manda pakai tights. curious lah. selesa ke pakai tights? aku tengok macam rimas je! bf aku pon macam tak reti kenape ada orang pakai tights kat tepi pantai. lets ban the tights and bring on the speedos at the beach!(:
haha ko pakai speedo ke p beach? tight selesa n mantap kalau jenis yang berkualiti,kalau ko p gym or joging lg selesa. elfi ko try la pakai mesti bf ko suka,
elfi

Singapore, Singapore

#391 Nov 20, 2012
aku sejak kecik lagi bila pegi tepi pantai selalu pakai speedo. kalau tido selalu pakai briefs. i guess old habits die hard.....
KARIM Gtr

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#392 Nov 21, 2012
Zulhilmi wrote:
tolong carikan saya seluar panjang renang untuk budak lelaki.Saya dah buntu mana nak cari.
Cuba cari di Novena Area sebelum masuk ke ballestier road tu. Ada satu complex 3 tingkat jual pakaian kanak2 banyak brand. Kami orang2 brunei sering pergi ke sana kalau nak beli pakaian kanak2 kerana di brunei tak banyak shooping complex. Jgn beli di orchard.
Giler tight

United States

#393 Nov 21, 2012
zachary wrote:
<quoted text>
yup aku suka pakai time tidur n bersukan ko macam na, samapa keluar mazi ni best siut kan
aku suka sgt pakai tight lebih2 lg pakai time tidur.ko memang tiap2 mlm tidur pakai tight ke?knp x pkai boxer cam sesetengah org tu..
Giler tight

United States

#394 Nov 21, 2012
zachary wrote:
knp sampai keluar mazi pakai tight, feel ke bro? malu la kalau org nampak pagi2 macamtu.nampak bonjol sgt
ada feel sikit.hehe..tp x lh sampai pancut.
Giler tight

United States

#395 Nov 21, 2012
zachary wrote:
hari tu pernah aku pakai tight silver juga time tidur,tiba tgh malam aku aku rasa ada org gosok bonjol aku, sah kawan aku, aku biar je, sbab sedap juga rasa sampai stim nasib tak pancut
dasyat wo..tp mazi tetap keluar kn..
Giler tight

United States

#396 Nov 21, 2012
Zachary ko mesti banyak seluar tight kan..aku nk cari warna putih lh pulak pas ni.ko pernah tak pakai tight p kedai ke.,beli sarapan ke.?aku pernah pakai p beli sarapan lepas jogging.slamber je..
KOJAK3

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

#397 Nov 22, 2012
Longgar sikit, senang selak jika perempuan memerlukan.
Giler tight

United States

#398 Nov 22, 2012
KOJAK3 wrote:
Longgar sikit, senang selak jika perempuan memerlukan.


try pakai tight pulak time tidur..
Amar

United States

#399 Nov 22, 2012
Pg tadi dgn keadaan yg tak berselimut,dan tak berbaju..ditambah pula suhu yg dingin..hujan yg masih belum berhenti, membuatkan anu ku mencanak keras dlm tight biru yg aku pakai. memang sejuk giler.tu yg stim abis tu. sehinggakan aku tak dpt mengawal keadaan dan akhirnya aku melepaskan air nikmatku didlm tight yg dipakai.. Terlebih sudah.
Anonymous

Shah Alam, Malaysia

#400 Nov 22, 2012
Giler tight wrote:
Zachary ko mesti banyak seluar tight kan..aku nk cari warna putih lh pulak pas ni.ko pernah tak pakai tight p kedai ke.,beli sarapan ke.?aku pernah pakai p beli sarapan lepas jogging.slamber je..
giler tight , aku tak banyak pun tight sebab mahal, aku paling suka color silver n biru. eh aku tak pernah g p kedai or serapan pakai tight segan kut.kalau bersukan ok la sambil joging bonjol aku pun gerak haha kalau perempuan lalu mesti pandang siap ikut aku kat belakang aku pun tak tahu knp

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) 8 hr macha al perumal 76,438
siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa? (Dec '07) 8 hr cium bra 3,791
League of legends (Apr '13) 11 hr OrangIndaKurangAjar 11
nak cari mak datin gersang (Sep '10) Sun know2 821
Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi (May '10) Sat Spy Bond 2010 128,108
Hai-O Marketing @ Jgn Terpedaya (Nov '07) Sat peminat bio aura 31,302
cari bohsia kedah,janda d teman seks (Sep '10) Sat boy 361
More from around the web