Pakaian mandi kolam renang lelaki?

Posted in the Brunei Forum

Comments

Showing posts 1 - 20 of724
< prev page
|
Go to last page| Jump to page:
Pelangi

Seremban, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1
Oct 8, 2009
 
kenape eyh lelaki tak suke pakai seluar tught ke?balik2 boxer,seluar hawai..

cube pakai seluar tight,sendat ke..emmm
PomPomGurl

Seremban, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#2
Oct 8, 2009
 
mungkin guy malu kot nak tunjuk barang sebakul diorg..hehe

Since: Oct 09

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#3
Oct 8, 2009
 
coz......
selesa.......
kalo pakai ketat2 rse rimas......
x caye tanye la boyfriend wak 2....
Pablo

Ipoh, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#4
Oct 8, 2009
 
boxer la baru bohjan..
kalo pakai spender... nanti little john susah nak bernafas..
Warong_3_ching

Santa Clara, CA

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#6
Oct 9, 2009
 
Ala kite gune boxer saje je nak awek2 fkir yg kat dlm tu beso dan perlu ruang yg agak lebar... Btw boxer ngan sluar pendek tak same ke???
Pelangi

Seremban, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#7
Oct 9, 2009
 
teringin jugak nak tengok abang2 pakai sluar ketat ni..kalau leh jangan lah seluar tigh yang cam spender tu,geli plak..pakai tight yang sampai paras peha ok what?..
lycra

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#9
Nov 17, 2009
 
ok jer kalau pakai seluar tights... kalau cycling tu pun seluar tight jugak kita pakai.
nora 3369 png

Kulim, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#10
Nov 27, 2009
 
lelaki ke perempuan?
Zulhilmi

Singapore, Singapore

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#11
Feb 20, 2010
 
tolong carikan saya seluar panjang renang untuk budak lelaki.Saya dah buntu mana nak cari.
black

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#12
Mar 5, 2010
 
tights 2 ok jer lau kaom laki pakai, tapi tgk laki mane r yg sangg0p..kengkadang susah nk kover lau ..... ehehe..feeling dye laen ckit
Ady

Johor Bahru, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#13
Apr 29, 2010
 
Aku suke girl pki suar tight..nmpak mntap la.....geram aku..huhu
abang kotat

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#14
Apr 29, 2010
 
kalau pakai tight...nanti nampak kerandut terjojol...
kita orang ni pemalu...kene pulak kote panjang...berselirat pulak terjojol....budak botak kita ni low profile.
bojan

Kuching, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#15
May 11, 2010
 
nampak seksi siket paki sluar tight ni .
Atlit

Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#17
Jun 19, 2010
 
lelaki pakai tight paras paha kan seksi. Nampak tegap dan mantap kalo ada body.
juz being me

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#18
Jul 9, 2010
 

Judged:

1

biasa jew pakai tight paras paha tu..
aku dok pakai g jog n swim...
klu swim, pki tight short yg pendek atas skit paha tu, biasa jew, aku dah pki g bukit merah...
xder pun org nak gelak2...
siap ader g girl yg sexy2 pakai bikini ajak bergmbr..
is_pg

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#19
Jul 9, 2010
 
aku bese gak g jog pakai tight but malu gak kalau batang ngah stim....kalu berlari dpn lelaki x malu sgt but kalu dpn gurlz segan gak tgk batang ngah stim...hehehehe....korang rase ok x pakai tight ni time jog @ beriadah?????
is_pg

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#20
Jul 9, 2010
 
ade x sape2 yg nk g jog ngan aku nnt??? boring g sorang2 ni...jgn lupe pakai tight nnt xla aku malu sorang2 pakai tight
is_pg

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#21
Jul 9, 2010
 
ko pakai tight batang x stim ker???? bese jog kt ne???
juz being me wrote:
biasa jew pakai tight paras paha tu..
aku dok pakai g jog n swim...
klu swim, pki tight short yg pendek atas skit paha tu, biasa jew, aku dah pki g bukit merah...
xder pun org nak gelak2...
siap ader g girl yg sexy2 pakai bikini ajak bergmbr..
Kite

Kulim, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#22
Jul 14, 2010
 
ye ke,x malu ke kalu jog pakai sluar tight?renang bleh than lagi
adi

Mount Morris, MI

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#23
Jul 22, 2010
 
aku besa kuar pkan pkai boxer,skali mr.pon stim,trus cover..malu beb!da benj0lan skit kt dpn b0xer,haha!kenangan!

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Showing posts 1 - 20 of724
< prev page
|
Go to last page| Jump to page:
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

23 Users are viewing the Brunei Forum right now

Search the Brunei Forum:
Topic Updated Last By Comments
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) 1 hr rabak 76,324
siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa? (Dec '07) 1 hr org PERLIS 3,680
Video Nurse RIPAS d hamba abdikan olih sebuah k... 1 hr The Death 4
Bond itu benar, somoga dapat tak lama lagi (May '10) 4 hr ping 127,736
nak cari mak datin gersang (Sep '10) 9 hr zul 530
PAKATAN RAKYAT tak layak mentadbir negara (Feb '10) 13 hr GuaTempurung telanKS 39,156
cari kenalan lelaki/perempuan (Jul '07) 21 hr din poi 18,948
•••
•••
•••
•••