Omar

Singapore, Singapore

#70 Nov 28, 2011
hi semua , sya sedang mencari rumah sewa daerah jb yang siap berperabut omar +6590277798
prakash

Kajang, Malaysia

#71 Nov 30, 2011
hai, Ada tak rmh sewa dlm rm300 kat kawasan tampoi/skudai. klu ada bagi tau. Duduk seorg je. Rmh kecil ok. Sewa kat rmh flat blh juga. Tapi kena ada safety utk motorsikal. Susah kan??
hantu

Petaling Jaya, Malaysia

#72 Nov 30, 2011
hai,ade tak rumah hantu untuk disewa kui3
AISHAH

Klang, Malaysia

#74 Dec 5, 2011
Hai, saya sedang mencari rumah sewa sekitar larkin, tampoi,bandar baru uda @ kempas. sudah berkahwin dan bakal ada anak.urgent. max rate kalau boleh rm 500.00 sebulan. rumah flat pun ok. 0137502040 (aishah) @ 0194542001 (khaizul)
areynaney from jb malay

Prague, Czech Republic

#75 Dec 6, 2011
salam semua anda bukak web side macam mana setau saya web site sudah di block oleh skmm saya nak bukak web site separuh nyawa setakat pakai mozilla langsung x boleh ?
nur

Singapore, Singapore

#77 Dec 20, 2011
saya mcari rumah sewa sekitar skudai,tampoi or tgh bandar jb..harga maks..rm600..kemasukan bulan march 2012.Hanya saya dan suami
nur

Singapore, Singapore

#78 Mar 1, 2012
saya ingin sewa rumah di johore bahru dekat jalan kuda,taman sentosa,pelagi yang dekat dengan kastam johore.Urgently

Kalau boleh nak ada furniture kalau tak ada pu ok.
email : izan2264@yahoo.com
nur

Singapore, Singapore

#79 Mar 1, 2012
rumah sewa kehendak segera kawasan johore baharu dekat kastam pelagi, taman sentosa,jln kuda,setualang laut etc

elmail;izn2264@yahoo.com
ain

Shah Alam, Malaysia

#80 Aug 6, 2012
kalau ade rumah untuk dsewa area pasir gudang..call sye 0107171895
azlynn

Kuala Lumpur, Malaysia

#81 Sep 5, 2012
sy sedang mencari rumah sewa di kawasan kg.melayu majidi,johor bahru...berhampiran SK MOHD KHIR....sekiranya ada sesiapa yg tahu ada rumah yg hendak di sewakan di kaasan tersebut,sila hubungi sy dengan kadar segera...0124961081
hidayah

Malaysia

#82 Sep 8, 2012
eila wrote:
flat mutiara rini.
sewa 250 tgkt 4.
sewa 350 tgkt 2
call 0127311201
ada lg x umah sewa area ni skang?
logeswaran

Singapore, Singapore

#83 Mar 22, 2013
I nk rumah sewa di skudai
azie

Malaysia

#84 Jul 9, 2013
ada x rumah untuk disewa kawasan kg mlyu majidee .urgent
shafik

Skudai, Malaysia

#85 Jul 25, 2013
Saya nak cari rumah sewa dkt flat taman tun aminah ade yg murah2
Ary

Singapore, Singapore

#86 Jul 28, 2013
Eila flt Sri or kid yg sewe nye 280 de ag ke?ke da de org msuk?
shaan

Singapore, Singapore

#87 Aug 15, 2013
eila wrote:
flat tamn daya.
nibg 48.
sewa rm350
saya mau sewa rumah 0149147172
tini

Johor Bahru, Malaysia

#88 Sep 3, 2013
saya sedang mencari rumah di bandar baru uda...budget rm600 kebawah kemasukan segera....sila hubungi 012-7756164
rosli

Cheras, Malaysia

#90 Sep 5, 2013
Klu ade rumah sewa yg hndak disewa kn di taman pelangi indah
Sila bgtau sy
yati

United States

#91 Sep 13, 2013
eila wrote:
flat taman perling.
tgkt 1.
rm 280.
rmh 2 blk jln camar
rumah ni ada ag x,0127541808
lol

Johor Bahru, Malaysia

#93 Sep 30, 2013
apa benda iela dengan sheila ni kol pun tak jawap

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
cari bohsia kedah,janda d teman seks (Sep '10) 50 min abg kuat 381
Sharia shakes up Southeast Asia 2 hr Just a guy 4
KARIM MENANG LOTTERY buka investment untuk basu... (Dec '11) 13 hr Ting Tong 26,454
Datin-ii ' Janda-ii yang mencari anak ikan 19 hr bekok 18
Pasar malam setiap daerah Sun Harimau 1
Siapa sudah kenal dengan tuhan..??? (Feb '10) Sun lidmanjung 76,508
Pakaian mandi kolam renang lelaki? (Oct '09) Sun Biru muda 818
More from around the web