Rasional

Petaling Jaya, Malaysia

#731 Jul 31, 2007
elin wrote:
<quoted text>
JGN LA BURUK SNAGKA KT DR M NGAN YAS TU...ENTAH2DIAORANG TAK DE KENA MENGENA PUN ISU NI...SIASAT DULU SEBELUM JUDGE ORANG TANPA USUR PERIKSA...DOA ORANG DIKHIANATI MUDAH MIMMAKBURKAN ALLAH
Kalau boto kenapa bilo Jai uruskan masalah syarikat dio hilang. Pengarah2 lain ado.@ orang ni pi mana. Orang kalau tak bersalah akan sama-sama pertahankan syarikat. sms tak jawab telepon pun tak jawab. Bila kita telfon pengarah2 lain diorang jawab. MANA PERGI...Jawab jangan tak jawab.
nonama

Bukit Mertajam, Malaysia

#732 Jul 31, 2007
Rasional wrote:
<quoted text>Kalau boto kenapa bilo Jai uruskan masalah syarikat dio hilang. Pengarah2 lain ado.@ orang ni pi mana. Orang kalau tak bersalah akan sama-sama pertahankan syarikat. sms tak jawab telepon pun tak jawab. Bila kita telfon pengarah2 lain diorang jawab. MANA PERGI...Jawab jangan tak jawab.
Mgkn no hp ko tak cantik....2 hari lps aku sms dia jawab...dia minta semua bersabar kerna proses siasatan sedang berjalan.
SlaluRugi

Johor Bahru, Malaysia

#733 Jul 31, 2007
nampaknyer masih ader harapan nih .. korang + aku doa lh lebeh2 ckit.

"its better to take risk rather than do nothin"

“mAKe iT EaSy”

Since: May 07

tUaH ViLLaGe

#734 Jul 31, 2007
ryat wrote:
erm,s0k0ng pendapat sukusakat@sumber Jai,,
"barang yang lepas jgn dikenang,,,kalau dikenang menyeksa diri"
ish ish ish ko ni ryat...ayat myusuk kalbu den la...hehehe...ini ayat yg tahun bila mangkuk ni bw kluar...tu saja cari point la tu... kang aku fire kang baru tau....**#%@^&*

“mAKe iT EaSy”

Since: May 07

tUaH ViLLaGe

#735 Jul 31, 2007
SlaluRugi wrote:
nampaknyer masih ader harapan nih .. korang + aku doa lh lebeh2 ckit.
"its better to take risk rather than do nothin"
kalu mcm tu ko tak rugi la nanti yeee...ni kena tukar nama la batu...ni nama slalu rugi...org dok doakan ko la kayu...pi cepat tukar nama tu...slalu untung ke???
Rasional

Petaling Jaya, Malaysia

#736 Aug 1, 2007
nonama wrote:
<quoted text>
Mgkn no hp ko tak cantik....2 hari lps aku sms dia jawab...dia minta semua bersabar kerna proses siasatan sedang berjalan.
Yg aku maksudkan bukan Dr Haji Jai. Dr. Haji Jai..no problem. Aku telfon ke sms ke dio totap jawab. Aku repek kat dia. Mana perginya orang yang cuba menjahanamkan Syarikat, Dr. Hj. Jaa dan pengarah2 lain. Kenapa menyepi?

“stromberg”

Since: Jul 07

kelantan (SHAH ALAM)

#737 Aug 1, 2007
Rasional wrote:
<quoted text>Yg aku maksudkan bukan Dr Haji Jai. Dr. Haji Jai..no problem. Aku telfon ke sms ke dio totap jawab. Aku repek kat dia. Mana perginya orang yang cuba menjahanamkan Syarikat, Dr. Hj. Jaa dan pengarah2 lain. Kenapa menyepi?
bukan dia oranng dah tak join jai ke?so buat ape lak dia orang nak g meeting ke ape ke...
Rasional

Petaling Jaya, Malaysia

#739 Aug 1, 2007
Den tak naklah cito laei sampai lepaih ari Ahad ni.Kito jumpo laei hari Isnin..... Assalammualaikum!

“Golok Thailand”

Since: Jun 07

Golok Thailand

#740 Aug 1, 2007
betul saudara cakap tu... x payah cakap apa2... sampai masalah selesai.... heheheh
Akak keliru74

Penang, Malaysia

#741 Aug 2, 2007
Takpe lah..bagilah masa masalah nie nak selesai..Jangan lah cakap ape-ape dulu..takkan bila senang je ingat Jnssb tapi bila susah skitttt..terus ngata-ngata..tak baik tau..

“stromberg”

Since: Jul 07

kelantan (SHAH ALAM)

#742 Aug 2, 2007
Akak keliru74 wrote:
Takpe lah..bagilah masa masalah nie nak selesai..Jangan lah cakap ape-ape dulu..takkan bila senang je ingat Jnssb tapi bila susah skitttt..terus ngata-ngata..tak baik tau..
\

BIASA LA MANAUSIA...

“mAKe iT EaSy”

Since: May 07

tUaH ViLLaGe

#743 Aug 2, 2007
Akak keliru74 wrote:
Takpe lah..bagilah masa masalah nie nak selesai..Jangan lah cakap ape-ape dulu..takkan bila senang je ingat Jnssb tapi bila susah skitttt..terus ngata-ngata..tak baik tau..
hahaha...adat manusia mmg gitu...
Mawar

Kuala Lumpur, Malaysia

#744 Aug 2, 2007
sasuka wrote:
Aku tengok Nesan ni asal ada topik pasal Jai je mesti dia masuk dan hentam..heran gak aku..pastu cara tulis dan ayat tu ada iras2 ngan aduhai sikit..si aduhai tu dah tobat dah..ni mai pulak lagi sekoq..hampa dua ni kembar siam ke?
AKU INGAT NESAN DAH TAK WUJUD LAGI ... TIBA-TIBA KATA AMINNNN ..........
Mawar

Kuala Lumpur, Malaysia

#745 Aug 2, 2007
AKU NAK OUT JAP DUA TIGA HARI DARI FORUM NI ...... HARAP JOIN SEMULA ADA BERITA BAIK ...

“mAKe iT EaSy”

Since: May 07

tUaH ViLLaGe

#746 Aug 2, 2007
Mawar wrote:
AKU NAK OUT JAP DUA TIGA HARI DARI FORUM NI ...... HARAP JOIN SEMULA ADA BERITA BAIK ...
pegi la out...nanti out terus udah lee...hihihi
mido

Puchong, Malaysia

#747 Aug 2, 2007
kabulkanla doa

“mAKe iT EaSy”

Since: May 07

tUaH ViLLaGe

#748 Aug 3, 2007
mido wrote:
kabulkanla doa
apa yg ko nak??? nak kawin ka....
the champ

Kuala Lumpur, Malaysia

#749 Aug 3, 2007
msar30 wrote:
<quoted text>
apa yg ko nak??? nak kawin ka....
hi...jumpe lagi...
pi kuantan tak?

“mAKe iT EaSy”

Since: May 07

tUaH ViLLaGe

#750 Aug 3, 2007
the champ wrote:
<quoted text>hi...jumpe lagi...
pi kuantan tak?
kalu ada jodoh kita jumpa kat sana...
aduhai

Malaysia

#751 Aug 3, 2007
apa ada kat kuantan tu, duduk rumah lagi baik

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Brunei Discussions

Title Updated Last By Comments
mencari barang kebal dan batu delima merah yang... (Aug '10) 3 hr rina 148
racun syiah dimalaysia 3 hr sedih 10
Stars boycott hotels over Brunei Islamic law 3 hr supersonic boom 298
misteri keris kekuasaan sultan brunei dan hak p... (Dec '10) 5 hr history3g 379
ada sapa2 yang nak jual & beli barang2 terpakai/// (Jun '07) 7 hr BUTUh BESI 964
cari kenalan lelaki/perempuan (Jul '07) 16 hr Butuh Berbulu Lebat 18,992
a brunei saji a palui atang 16 hr BB HOT90 8
•••

Brunei People Search

Addresses and phone numbers for FREE

•••