Comments
161 - 173 of 173 Comments Last updated May 11, 2014
First Prev
of 9
Next Last
naaz

Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#200
Apr 6, 2012
 
sya nak
1993Faizal Tahi

Petaling Jaya, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#201
Apr 7, 2012
 
Chief Labi wrote:
Saya melayu dan boleh melihat dalam terang... buleh ka? nombot telefon saya ocong atu milan ima ujuh atu apan milan ampat apan. i'm waiting...(memang nak duit sangat-sangat nih. hal lain tinggai sat.
sebenarnya nak cari pak sangup untuk saiful yg kena kes liwat tu......sekarang ni si saiful dar mengandung 9 bulan dah tunggu masa nak meletup sebab tu le nak cari pak sanggur,,,, kes liwat pun dah selesai. heheheheh setuju ke?
ahmad

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#203
Apr 11, 2012
 
beri pertolongan
wati

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#204
Apr 14, 2012
 
mawar kl wrote:
hai kwn2...alhamdulullah skg semua berjalan dgn lancar....tiada penipuan atau mencurigakn...yg pasti kte nk lah ikhlas dn jujur bila melakukan sesuatu hal...insyallah smua di permudahkn....
hmm cter la skit pgalamn u..
Wan shah

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#205
Apr 27, 2012
 
Aku sanggup untuk jd pak sanggup kepada sesiapa yg ingin berjumpa ngan aku sila hubungi aku 0106306322. Tapi klu kena dgn syaratnyer. Terus terang aku katakan aku memerlukan duit....wan shah
kyo

Asia/Pacific Region

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#206
Jun 2, 2012
 
Call me kalu perlu hikmat 0122766118
Lelaki baik

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#207
Sep 23, 2012
 
Faizal tahi wrote:
Pasal lawa la Aku nak rujuk..for mati pucuk lelaki plzz.Aku topup jd 7k
Xpe..biar aku tolong ko bro...payung aku 1mlm je kita p club...kalo ok roger aku 0196039066
Lelaki baik

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#208
Sep 23, 2012
 
mawar wrote:
sy dah cuba perhubng dgn org2 kat dlm ni tp smua ny hampa...tolong lah sy...dah beribu kali sy nyatakn yg sy benar2 mencari org yg benar2 ikhlas dn benar2 ingin menolong sy ...tp apa yg sy dpt "smua kata nk tolong" tp mcm2 masalah yg timbul lak bile sy cuba bertnya beliau....sy sedih sgt ni....tolong ye kwn2 sy dah abis cara dn ikhtiar ni...sy berdoa agar ada org yg betul2 ikhlas nak membantu sy dlm hal ni...
Mawar saya ikhlas menolong..kita berada situasi yang sama..so kita tolong menolong..kol 0126387428
Abu Zar

Chicago, IL

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#211
Apr 16, 2013
 
sanggup menjadi pak sanggup call 0136379109. Melayu sahaja . Lain boleh dibincangkan. tak kesah samaada anak luar nikah atau isteri dicerai .
acap konek panjang

United States

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#212
Jan 24, 2014
 
siapa memerlukan perkhidmatan Cina buta secara percuma sahaja call 0166815851 sekarang!
Janda Terdesak

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#214
May 5, 2014
 
Sume post ni masih valid lg ke..?
Janda Terdesak

Kuala Lumpur, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#215
May 6, 2014
 
Sy pun mencari sapa2 yg bleh bantu sy..
Janda Terdesak

Klang, Malaysia

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#216
May 11, 2014
 
bijan wrote:
SAYA N ISTERI SANGGUP NAK TOLONG MAWAR.KALAU NAK CEPAT KONTEK JE 0199711925.X PAYAH BAYAR CUMA BAGI DUIT MINYAK JE..ITUPUN KALAU ADELAH.KALAU XDE XPE.NNT JUMPA SAYA BAWAK ISTERI SKALI.KAMI PAHAM SITUASI MAWAR.KAMI PUN MACAM TU JGK DULU.
En Bijan bleh tlg sy jgk ke.. situasi sy sama mcm mawar..

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

First Prev
of 9
Next Last
Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

8 Users are viewing the Brunei Forum right now

Search the Brunei Forum:
Title Updated Last By Comments
don't pray for mh370 17 min anonim 182
nak cari mak datin gersang (Sep '10) 9 hr Loqman 670
Bagaimana cara menghapuskan semut yang berada d... (Nov '13) 13 hr Seliman Manai 20
cari kenalan lelaki/perempuan (Jul '07) 13 hr Nenek kerepot kedut 18,971
PAKATAN RAKYAT tak layak mentadbir negara (Feb '10) 18 hr enam jahanam 39,253
siapa suka cium seluar dalam anak dara mengapa? (Dec '07) Sat diancal 3,739
Video Seks- Satu lagi konspirasi JAHAT dan BODO... (Mar '11) Sat Abg roni 897
•••
•••