Kota Kinabalu: Land below the wind

Kota Kinabalu: Land below the wind

There are 142 comments on the The West Australian story from Nov 12, 2010, titled Kota Kinabalu: Land below the wind. In it, The West Australian reports that:

Let's start at the beginning. In January, Malaysia Airlines begins three direct flights a week from Perth to the East Malaysian State of Sabah.

Join the discussion below, or Read more at The West Australian.

First Prev
of 8
Next Last
anak sabah
#1 Nov 12, 2010
Hidup Sabah..

“what I need to comment:”

Since: Jan 10

~land below the wind~

#2 Nov 12, 2010
Welcome to Sabah,
land below the wind

aramai htie!

“http://www.tasly sabah.com”

Since: Oct 10

Sabah

#3 Nov 12, 2010
selamat datang ..
pittu kaam..

“Negarakuku”

Since: Sep 09

GH, Bumiputra's Las Vegas

#4 Nov 12, 2010
Merdeka Sabah!
lonelyboyz

Klang, Malaysia

#5 Nov 12, 2010
sabah yeahh!!

“http://www.tasly sabah.com”

Since: Oct 10

Sabah

#7 Nov 12, 2010
ramai gak orang sabah.jom cite pasal sabah.apa ada kat sabah.agar org sana tau apa ada di sabah ni
PalaPalaPANDA

Seri Manjung, Malaysia

#8 Nov 12, 2010
bnyk bakas..

“what I need to comment:”

Since: Jan 10

~land below the wind~

#9 Nov 13, 2010
PalaPalaPANDA wrote:
bnyk bakas..
jln tamparuli-ranau, ada dua tmpt jual sinalau bakas( lengkap dng sign-board),, hati2 kpd sesiapa yg tak tau apa itu sinalau-bakas ...hihihi

“http://www.tasly sabah.com”

Since: Oct 10

Sabah

#11 Nov 13, 2010
Guntur_ wrote:
<quoted text>
jln tamparuli-ranau, ada dua tmpt jual sinalau bakas( lengkap dng sign-board),, hati2 kpd sesiapa yg tak tau apa itu sinalau-bakas ...hihihi
bakas?ada ke nama tmpat ni?confuse pla

“http://www.tasly sabah.com”

Since: Oct 10

Sabah

#12 Nov 13, 2010
saya fikir di sabah yg paling best ialah makanan lautnya murah..

“what I need to comment:”

Since: Jan 10

~land below the wind~

#13 Nov 13, 2010
myheart75 wrote:
<quoted text>
bakas?ada ke nama tmpat ni?confuse pla
aik!!!

ko org apa oh, bakas pun nda tau....hihihi

“"WONDERFUL INDONESIA"”

Since: Feb 10

INDONESIA

#14 Nov 13, 2010
Guntur_ wrote:
<quoted text>
aik!!!
ko org apa oh, bakas pun nda tau....hihihi
Apa itu bro?! Sejenis makanan ya?!
:D
muehehehe

Kota Kinabalu, Malaysia

#15 Nov 13, 2010
aku pun nda tau apa itu bakas

Since: Aug 10

Location hidden

#16 Nov 13, 2010
apa tuh bakas? bekas kalee?
=P
PalaPalaPANDA

Parit Buntar, Malaysia

#17 Nov 13, 2010
Guntur_ wrote:
<quoted text>
jln tamparuli-ranau, ada dua tmpt jual sinalau bakas( lengkap dng sign-board),, hati2 kpd sesiapa yg tak tau apa itu sinalau-bakas ...hihihi
disana jln keningau-tambunan pun ada satu tu tepi jln dia punya gerai..kepada sesiapa pengemar ini daging, bha, borong la bnyk-bnyk.. kekeke..
PalaPalaPANDA

Parit Buntar, Malaysia

#18 Nov 13, 2010
bakas?? kamu ndak tau??
bakas ni babi bha. juga dikenali sebagai 'kerabau pindik', atau 'bulldozer ketot'. hahahaha..

“what I need to comment:”

Since: Jan 10

~land below the wind~

#19 Nov 13, 2010
POYM wrote:
<quoted text>
Apa itu bro?! Sejenis makanan ya?!
:D
hihihi....yup sejenis makanan yg tidak halal

bakas = babi hutan @ wildboar
sinalau = panggang

so, hati2 jangan silap termakan sinalau bakas

“http://www.tasly sabah.com”

Since: Oct 10

Sabah

#20 Nov 13, 2010
Guntur_ wrote:
<quoted text>
aik!!!
ko org apa oh, bakas pun nda tau....hihihi
saya tahu lain maksudnya,bapa saya selalu sebut .tapi saya sudah melupakan perkataan ini kerana ia memberi maksud yg tidak baik pada pemahaman saya.
saya faham sebab ia bahasa saya.cuma saya tidak nampak nama tempat ini.kalau Bundu tuhan adalah..
maybe bahagian lain .

“"WONDERFUL INDONESIA"”

Since: Feb 10

INDONESIA

#21 Nov 13, 2010
Guntur_ wrote:
<quoted text>
hihihi....yup sejenis makanan yg tidak halal
bakas = babi hutan @ wildboar
sinalau = panggang
so, hati2 jangan silap termakan sinalau bakas
Oww hahahaha
sebutan yang "asing" untuk sepotong babi panggang hehehe :D
susah menduga kalau itu daging.
bakas=daging "celeng" panggang?!! hahahaha jauuhh...:D

Since: Sep 10

ferfect oxymoron

#22 Nov 13, 2010
Guntur_ wrote:
Welcome to Sabah,
land below the wind
aramai htie!
never been there, is it always windy or what?
bakas = bagong/sundanese
also called B1 in jkt, but they will warn you first

and what that last words mean?

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker
First Prev
of 8
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

The Land Discussions

Title Updated Last By Comments
News The Malay Archipelago by Alfred Russel Wallace ... (Jan '13) Jan '13 Taaloo Clement 1
News Land Trust adds to Watsonville wetlands preserv... (Dec '09) Jan '10 SC Land Trusts Vi... 19
More from around the web