CT adalah model untuk melancap

CT adalah model untuk melancap

Posted in the Siti Nurhaliza Forum

First Prev
of 2
Next Last
konek

Kuching, Malaysia

#1 Oct 25, 2007
hi semua siti adalah bahan untuk warga remaja lelaki untuk melancap..tengok sahaja video lagu dia..memang cantik masa muka dia di zoom dekat paras muka,bibir,mata dan badanya memang enak untuk kita melancap dengan puas..
minah jiwang

Lunas, Malaysia

#2 Oct 26, 2007
bertaubat la...tak baik kata macam tu dekat siti...kita manusia biasa...bertaubat.. sesungguhnya allah menerima taubat
Undertaker

Malaysia

#3 Oct 26, 2007
Klu ikut cerita suratkhabar hari..target pasal si perampas tu..dah gilo glamor lepas tu marah wartawan! tak ada etiket langsung lah..!

when one person is cursed
two graves are dugged up..
Jay Leno

Kuala Lumpur, Malaysia

#4 Oct 29, 2007
konek wrote:
hi semua siti adalah bahan untuk warga remaja lelaki untuk melancap..tengok sahaja video lagu dia..memang cantik masa muka dia di zoom dekat paras muka,bibir,mata dan badanya memang enak untuk kita melancap dengan puas..
Aduhai En Konek terus kanlah usaha mu itu, kalau boleh maklumkan kat DK apa yang awak impikan tu.. detail detail tau.. kih kih kih,taring aku dah keluar sikit
sitinurhaliza

Johor, Malaysia

#5 Nov 4, 2007
melancap!
Eja

Kuala Lumpur, Malaysia

#6 Nov 5, 2007
sitinurhaliza wrote:
melancap!
PERASAN NAK JD SITINURHALIZA KER????
BODOHNYE KO! BERANGAN LE YG BEST2 CKIT. JD J.LO KER, BRITNEY KER, MADONNA, CHRISTINA AGUILERA KER...INI BERANGAN JD CTIKUS????
BODOH!!!
sdrARMAND

Malaysia

#7 Nov 6, 2007
bodo pnya melayu CT pun korang nk keras.... Baik ejest Maya karen....karen giler waa ckp lu... leh lolo pnya ngan telog2 skali...mulai skrg ubah channel korang....ptui...
Eja

Kuala Lumpur, Malaysia

#8 Nov 6, 2007
sdrARMAND wrote:
bodo pnya melayu CT pun korang nk keras.... Baik ejest Maya karen....karen giler waa ckp lu... leh lolo pnya ngan telog2 skali...mulai skrg ubah channel korang....ptui...
SETUJU!!!
farah

Shah Alam, Malaysia

#9 Nov 13, 2007
best btol klu bleh melancap dubur siti nurhaliza kan!pastu siti melancap pelir sampai pancut
FIX

Kuala Lumpur, Malaysia

#10 Nov 15, 2007
farah wrote:
best btol klu bleh melancap dubur siti nurhaliza kan!pastu siti melancap pelir sampai pancut
Main Dubur?????.. mana ada hasil.
Datuk K

Kuala Lumpur, Malaysia

#11 Dec 16, 2007
Wei tu isteri aku...dah kene dah ngan aku..
Undertaker

Malaysia

#12 Dec 16, 2007
Dah lah Datuk K, concentrate sapa lagi yang you nak rampas pulak!! Dah lah business you pun tak boleh jln! Businessman my ass!
yatie sp kedah

Sungai Udang, Malaysia

#13 Dec 18, 2007
Ngaku jea datuk k woi, hang dah nak bankrup pi jalan merata tempat ngan ct pun guna duit ct. Sedarlah laki dayus oi. Harta 7 juta pun kau kena bagi kat bekas bini yang tuntut itu hari ....
Undertaker

Malaysia

#14 Dec 18, 2007
Ko tau yatie berapa sgtlah mercedes berambus dia tu.. you tau..org miskin sebenarnya mereka yang pakai mercedes jenis mcm si DK tulah.!! yang kaya-kaya ni macm you and I dan lain2 dlm forum ni..sebab kebanyakkan bloggers dlm forum ni kebanyakkan pakai proton dan kancil itu dinamakan kaya SEBAB? HUTANG DGN BANK MANA BANYAK COMPARE MCM DATUK K TU..HUTANG MENIMBUN...!

Selamat Hari RAya Aidiladha tu you okay?
Tukang Kipas

Penang, Malaysia

#15 Dec 19, 2007
Undertaker wrote:
Ko tau yatie berapa sgtlah mercedes berambus dia tu.. you tau..org miskin sebenarnya mereka yang pakai mercedes jenis mcm si DK tulah.!! yang kaya-kaya ni macm you and I dan lain2 dlm forum ni..sebab kebanyakkan bloggers dlm forum ni kebanyakkan pakai proton dan kancil itu dinamakan kaya SEBAB? HUTANG DGN BANK MANA BANYAK COMPARE MCM DATUK K TU..HUTANG MENIMBUN...!
Selamat Hari RAya Aidiladha tu you okay?
YOOOOOOOOOO HIDUP UNDERWEAR TAKER!!!.. JANGAN TAKE MY UNDERWEAR DAH LERR. SEJUKKK KENA KIPAS
keyoz

Alor Setar, Malaysia

#16 Jan 12, 2008
bwak bertobat ler kowang weiiiiiiiiiii.......ct tue bek aperrrrrr??????????huhuhuhu
sape2 je

Malaysia

#17 Jan 12, 2008
ape korang dh giloooooooooooooooooooo??????? ???kan ct dh kawin.........kalau korang nk mlancap g lah cri owg laen..........
abdullah

Malaysia

#18 May 15, 2008
sesungguhnya tande2 awal kiamat: bile bermaharajalela bunyi2an dan penyanyi2 wanita, zina bermaharajalela tinggallah manusia2 yang buruk yang tgh sedap melancap seperti keldai. zaman itulah kiamat dtg...
yang aku nak sampaikan d cni, muke cam ct 2 ape r sangat, tak de pekdahnye.. syurge sok lagi lawa makhluk Allah ciptekan untuk hamba2nye yang beramal soleh untuk dilancap habis2an...
klu slh, tlg komen..
king

Seri Kembangan, Malaysia

#19 Sep 6, 2008
main dubur best bangang oi!!!lps main puki main dubur la pulak!xpayah jd wanita lah oii siti kalau dubur 2 nak berak je!!mampus la siti kena lancap dubur!!!sial!!jerk
Ngape YOB

Ipoh, Malaysia

#20 Sep 8, 2008
abdullah wrote:
sesungguhnya tande2 awal kiamat: bile bermaharajalela bunyi2an dan penyanyi2 wanita, zina bermaharajalela tinggallah manusia2 yang buruk yang tgh sedap melancap seperti keldai. zaman itulah kiamat dtg...
yang aku nak sampaikan d cni, muke cam ct 2 ape r sangat, tak de pekdahnye.. syurge sok lagi lawa makhluk Allah ciptekan untuk hamba2nye yang beramal soleh untuk dilancap habis2an...
klu slh, tlg komen..
Tabik Tuan .... aku sanjung tinggi pesan mike tu ..........Yang kita nak sibuk dengan bini owg tu uat ape .... jaga bini kat umah lagi baik ..... jangan ngate owg tak baik yop ;;;;;;;,<>

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker
First Prev
of 2
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Siti Nurhaliza Discussions

Title Updated Last By Comments
siti sudah ada anak dua dah (Aug '06) Apr '16 amir 10
Mak Mertua vs Menantu Perempuan - Wajarkah Ting... (Mar '07) Mar '16 KAK LONG PAYUNG 160
Santai-santai (Dec '06) Dec '15 MR DANIL 1,184
Wahai media-media semua! (Jul '09) Jul '15 Melia Ching 8
Datuk K kena bomoh Siti (Sep '06) Jun '15 lola 62
perah tetek siti sampai keluar susu (Nov '08) Jun '15 Aiman 41
Betul ke Siti merokok? (Aug '06) Jun '14 Kora_kora 173
More from around the web