Datuk K bekas Suami Noreen Nor!!!

Datuk K bekas Suami Noreen Nor!!!

Posted in the Siti Nurhaliza Forum

First Prev
of 2
Next Last
Mat Jerman

Munich, Germany

#1 Sep 3, 2006
Jantan keparat!!!! Berapa banyak Kerang Busuk dia Nak Nie???
ituini

High Wycombe, UK

#2 Sep 3, 2006
Mat Jerman wrote:
Jantan keparat!!!! Berapa banyak Kerang Busuk dia Nak Nie???
Ehh Dik.., biar betul ko nie...? Mana lak kau tau yg si Misai nie Exnya Noreen Noor...?
mrs robert pires

Shah Alam, Malaysia

#3 Sep 3, 2006
Ops...hati2. jgn jadi fitnah ye. kot ye pun tak suka tapi jgn melampau. aku ingatkan aje jerman..
MINAH TITI

Klang, Malaysia

#4 Sep 3, 2006
Aku ada dengar mmg ct bukan no. 2. Sebelum ct dia dah kawin 2x. Tapi tak tau la dgn sape.
Si Shomel

Klang, Malaysia

#5 Sep 3, 2006
Well Actually ct NUmber 4
saja nyebok

Malaysia

#6 Sep 3, 2006
setahu saya husband noreen nor (tak sure whether dah ex) ialah Datuk Kamarulzaman (atau nama yg lebih kurang gitu - so kira datuk K la jugak) atau nama glamer dia datuk intan. tak tau pulak yang DK ni pernah gak kawin dng noreen nor...tapi rasa2nya bukan DK, tapi datuk kamarulzaman....(yang rasa2nya pernah juga - or maybe still is - kawin dgn penyanyi azreen, depa kawin masa azreen tu budak lagi)....wallahualam...
Double side tape

Singapore, Singapore

#7 Sep 3, 2006
saja nyebok wrote:
setahu saya husband noreen nor (tak sure whether dah ex) ialah Datuk Kamarulzaman (atau nama yg lebih kurang gitu - so kira datuk K la jugak) atau nama glamer dia datuk intan. tak tau pulak yang DK ni pernah gak kawin dng noreen nor...tapi rasa2nya bukan DK, tapi datuk kamarulzaman....(yang rasa2nya pernah juga - or maybe still is - kawin dgn penyanyi azreen, depa kawin masa azreen tu budak lagi)....wallahualam...
Agak nye Datuk K stand for Dato keparat.
jil-jil

Batu Pahat, Malaysia

#8 Sep 3, 2006
aku x heran pun kalo dtk K tu bekas laki sapa2 pun.setakat ni pun, berapa orang da bekas-bekas isteri dia..tu pun yg dia kawin...blm lg masuk crita pompuan2 simpanannya...org mcm dia cnfm 'makan luar'.
DatinJ

Shah Alam, Malaysia

#9 Sep 3, 2006
Double side tape wrote:
<quoted text>
Agak nye Datuk K stand for Dato keparat.
nama x hubby no. 1 noreen ialah Tengku Kamarulzaman bukan datuk kamarulzaman
hubby no 2 plak org MAS namanye J tak tau plak ade x hubby no seterusnye. dahsyat nye
saja nyebok

Shah Alam, Malaysia

#10 Sep 4, 2006
ooo tak sempat jadik datuk ye tengku intan tu...sorilah dah terbagik pulak dia title yang regenya seposen satu tu...
Mawari

Johor Bahru, Malaysia

#11 Oct 7, 2006
Uhuk....uhukkkk..uhukkkkk.Kah! Kah!Kah! Aku pun bekas bini Datok K dulu. Bestlah dia ni, anu dia besoq sebab tu Ct suka. Tua pong takpa, asal beseq Ho!Ho!Ho!He!He!Heeeeeeee...... .
GEBENG

Neubiberg, Germany

#12 Oct 26, 2006
Mawari wrote:
Uhuk....uhukkkk..uhukkkkk.Kah! Kah!Kah! Aku pun bekas bini Datok K dulu. Bestlah dia ni, anu dia besoq sebab tu Ct suka. Tua pong takpa, asal beseq Ho!Ho!Ho!He!He!Heeeeeeee...... .
HHURRMMM....DATOK K.RAJAGOPAL TU KAN...??

NNNGGGEEEE.....NTAH PA PER JE AHH.....
cik ani

Malaysia

#13 May 8, 2007
pandai la korang tak tau apa2 dok bergosip jer......
Ex-N2

Singapore, Singapore

#14 Jul 30, 2007
Tak tahulah betol atau tidak tapi rasanya NN tu bukanlah ex-DK. Rasa2nya kalaulah N2 punya kawan yg baca posting ni, suruhlah N2 buat pengakuan. Atau N2 sendiri yang suka nama2nya di kait2kan atau digossipkan utk menumpang ke-glamouran-nya. Personally, saya rasa x perlulah beliau nak kan publisiti pasal kalau kita dah berumur ni, kita buat cara orang berumur, yg x betol, kita nafikan secara press conference, atau kita sendiri yang suka nama2 kita ni disebut2 orang selalu atau dlm perkataan lain "DIGOSSIP2KAN". Pokoknya, kalau PERKARA yang disebutkan pasal perkara yg baik, mendatangkan pahala tapi yg x betol tu mendatangkan dosa pd orang yg berkenaan yakni N2 sendiri pasal dia tahu perkara yg x betol tapi dia x nak perbetolkan secara aman dan press conference dan biar peminat membuat tuduhan atau cerita x betol dr satu mulut ke satu mulut. Ini semuanya terserah pd N2 sendiri.
MAT GERMAN

Singapore, Singapore

#15 Jul 30, 2007
NN TU NONOK LA!!!
Ex-N2

Singapore, Singapore

#16 Jul 31, 2007
MAT GERMAN wrote:
NN TU NONOK LA!!!
Kesitu pulak ertinya. Achtung! Coba lah translate kan kalau betol awak ni Mat German ke? Pakai topi German ke?
MAT GERMAN

Singapore, Singapore

#17 Jul 31, 2007
TOPI GERMAN KAN KAT DEPAN KONEK KITA!
Ex-N2

Singapore, Singapore

#18 Aug 24, 2007
MAT GERMAN wrote:
TOPI GERMAN KAN KAT DEPAN KONEK KITA!
Sorry brother aku punya torpedo..no topi german.
MAT GERMAN

United States

#19 Aug 30, 2007
OHH....JADI KAU BAPOK LA!
cili api

Shah Alam, Malaysia

#20 Nov 27, 2007
da la muka pecah rumah
istri belambak...prasan kacak
sian ct...

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker
First Prev
of 2
Next Last

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Siti Nurhaliza Discussions

Title Updated Last By Comments
siti sudah ada anak dua dah (Aug '06) Apr '16 amir 10
Mak Mertua vs Menantu Perempuan - Wajarkah Ting... (Mar '07) Mar '16 KAK LONG PAYUNG 160
Santai-santai (Dec '06) Dec '15 MR DANIL 1,184
Wahai media-media semua! (Jul '09) Jul '15 Melia Ching 8
Datuk K kena bomoh Siti (Sep '06) Jun '15 lola 62
perah tetek siti sampai keluar susu (Nov '08) Jun '15 Aiman 41
Betul ke Siti merokok? (Aug '06) Jun '14 Kora_kora 173
More from around the web