Rumah sewa di Putrajaya
eyh

Shah Alam, Malaysia

#23 Jun 14, 2009
kwn2 i cr rakan serumah di damansra
lg seorang je
still available
start on july
elly

Kuala Lumpur, Malaysia

#24 Jun 17, 2009
Salam...Sy perlukan sebuah bilik sewa dlm putrajaya utk bln julai atau ogos nih. Kalu da bilik kosong, leh contact saya (elly-0126307086 / 0193727827) TQVM
OPU

Masai, Malaysia

#25 Jun 17, 2009
missteeq wrote:
bley masuk 4 orgx?
kmi nak start bln 7 nie..
tq
masih kosong ke bilik ni? utk lelaki ke perempuan?
penyewa yang lain bekerja ke student?
hai

Putrajaya, Malaysia

#26 Jun 22, 2009
ada kosong lagi ke?untuk non muslim blh ke?
chot

Petaling Jaya, Malaysia

#27 Jun 24, 2009
salam,
saya mencari rumah sewa di dengkil anggaran RM300-RM500 per month...nak masuk bulan Julai 2009...sila sms 0194801109
DIYA

Putrajaya, Malaysia

#28 Jun 25, 2009
Sesiapa yang mencari bilik untuk disewa di Putrajaya Presint 11, sila msg saya.
0123369081
akmal

Petaling Jaya, Malaysia

#29 Jun 27, 2009
Rumah Sewa di Putrajaya wrote:
Sesiapa yang mencari bilik untuk disewa di Putrajaya Presint 11, sila msg saya k.
Bulanan RM150(Sewa+Bil)
bilik available lgi?deposit requirement cam mana?pls missed kal saya kt 012 4038634 sya kal u balik..
azrul

Kuching, Malaysia

#31 Jul 5, 2009
Rumah Sewa di Putrajaya wrote:
Sesiapa yang mencari bilik untuk disewa di Putrajaya Presint 11, sila msg saya k.
Bulanan RM150(Sewa+Bil)
kalo umah sebuah berapa harga? deposit sume mcm ner?
Yati

Malaysia

#32 Jul 5, 2009
sesape yang nak cari bilik utk di sewa di Desa Pinggiran Putra, Putrajaya boleh sms saya Yati 0196661535. sewa sebulan RM 200. Deposit 2+1= RM600. Kemasukan segera Julai 2009.
liya

Roseville, CA

#33 Jul 6, 2009
Rumah Sewa di Putrajaya wrote:
Sesiapa yang mencari bilik untuk disewa di Putrajaya Presint 11, sila msg saya k.
Bulanan RM150(Sewa+Bil)
sy mncr rumah d ptrajaya . sila cal sy di 0133236098
m_dira

Malaysia

#34 Jul 10, 2009
ada umah kosong g x? nk sewa bilik la kat putrajaya. utk perempuan. kalo sesape ada msg no ni ye.. 012-7202910. kalo bole nk msk cepat
shah

Kuala Lumpur, Malaysia

#35 Jul 12, 2009
saya mencari rumah. area serdang,putrajaya. harga lingkungan RM200-250.hubungi saya 016-4675408
yatie

Putrajaya, Malaysia

#36 Jul 12, 2009
Salam..sesape yang mencari bilik sewa di Putrajaya hubungi saya di talian 013-6661535..kemasukan SEGERA.Rumah teres (desa pinggiran putra), semi-furnish.. monthly RM200.Deposit 2+1=RM600.
syaza

Seremban, Malaysia

#37 Jul 15, 2009
saya mempunyai bilik sewa di kampung baru,kl....bg golongan wanita bekerja n warganegara shj....bg kemasukan bln ogos 2009....jika berminat sila hubungi 017-2907242 - lin
Ziha

Kuala Lumpur, Malaysia

#38 Jul 19, 2009
Sape yg nk offer rumah sewa..plz msg me at 0129794472... Tgh mencari rumah sewa ni...Sekitar Presint 9 atau seumpamanya.. Thanks kwn2..SEGERA ASAP
ida

Putrajaya, Malaysia

#40 Jul 29, 2009
sesiapa yang ingin menyewakan rumah (rumah kosong sebuah) di Putrajaya.. sila hubungi saya di talian 012-5883937. sewa bulanan maximum RM450.00 (mengikut keadaan rumah).
aizat

Putrajaya, Malaysia

#41 Aug 5, 2009
still available lagi tak?
junaidi

Singapore, Singapore

#42 Aug 16, 2009
saya mencari bilik sewah berharga berpatutan dan di bahagian tempat yg berhampiran bandar di perlukan pada awal bulan 10 ini ...email aku ke [email protected]
shida

Johor Bahru, Malaysia

#43 Aug 16, 2009
boley saye tau rm150 tu conform ek tetiap bulan same?
xde xtra ek?
rumah jenis ape ek?
ade kosong lg ker?
Nadia

Kuala Lumpur, Malaysia

#47 Aug 31, 2009
Ada tak rumah untuk disewa kat putrajaya..
i need it urgently..

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Top Stories Discussions

Title Updated Last By Comments
Prove there's a god. (Mar '08) 24 min Gabriel 982,300
News Roman Catholic church only true church, says Va... (Jul '07) 47 min Pres Mr Donald J ... 675,593
The Christian Atheist debate (Jun '15) 56 min Pres Mr Donald J ... 110,469
Bush is a hero (Sep '07) 58 min uIDIOTRACEMAKEWOR... 184,717
Hell Angels motor cycle group (Jul '11) 2 hr mechanic 106
what lurks amongst us 3 hr Sethlong 4
2017 human slave 3 hr Sethlong 6
More from around the web