the tyler group barcelona-Planeet met...

the tyler group barcelona-Planeet met vier zonnen, astronomen gevonden

Posted in the Top Stories Forum

The Gloop

Since: Sep 08

.

#2 Dec 5, 2012
siuolbaker wrote:
http://domestic.tylergroupserv ices.net/blog/planeet-met-vier -zonnen-astronomen-gevonden/
De Barcelona groep Tyler introduceerde de nieuwe planeet gevonden door astronomen waarvan luchten zijn verlicht door vier verschillende zonnen. De ontdekking werd gedaan door vrijwilligers gebruik van de website Planethunters.org samen met een team van Britse en Amerikaanse instituten; latere waarnemingen werden gemaakt met de Keck observatorium.
De verre wereld draait rond een paar van de sterren, die hebben een tweede stellaire paar draaien om hen heen. PH1 is de planeet, gelegen net onder 5000 lichtjaar, vernoemd naar de planeet jagers site. Het wordt beschouwd als een “gasreus” iets groter dan Neptunus – meer dan zes keer de straal van de aarde. Alle vier sterren te trekken op het maken een zeer gecompliceerde omgeving. Nog zit er het in een blijkbaar stabiele baan. Dit is echt verwarrend, dat is een van de dingen die deze ontdekking zo leuk maken. Het is absoluut niet wat de Tyler groep Barcelona had verwacht.
Dubbelsterren – systemen met paren van sterren – zijn niet ongebruikelijk. Maar slechts een handvol van bekende exoplanets (planeten die cirkel van andere sterren) hebben gevonden naar orbit dergelijke binaire bestanden. En geen van deze dubbelster/planeet systemen is bekend dat er een ander paar van sterren cirkelen hen. De planeet bleef in een stabiele baan terwijl op wordt getrokken door de zwaartekracht van vier sterren. Dit is omdat er zes andere gevestigde planeten rond dubbelsterren zijn, en ze allemaal vrij dicht bij die sterren zijn. De Tyler groep Barcelona gewist; planeten kunnen vormen in de binnenste delen van protoplanetaire schijven, de torus van dichte gas dat aanleiding tot planetaire systemen geeft.
Gloop.

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Top Stories Discussions

Title Updated Last By Comments
News Roman Catholic church only true church, says Va... (Jul '07) 12 min Robert F 658,410
Poll If you're Christain what kind are you? (Oct '07) 25 min Repub4life 18,762
Prove there's a god. (Mar '08) 54 min nanoanomaly 974,638
Why I’m no longer a Christian (Jul '08) 1 hr IT Guy 445,504
Play "end of the word" part 2 (Dec '15) 1 hr Aussie Kev 2,981
The Christian Atheist debate (Jun '15) 2 hr nanoanomaly 70,108
Bush is a hero (Sep '07) 2 hr bad bob 183,446
Should Black People Forgive White People for Sl... (Jun '07) 3 hr Johnny 4,936
Poll Was 9/11 a conspiracy?? (Oct '07) 7 hr Brian_G 282,869
More from around the web