Wat is het probleem waarnaar het antw...

Wat is het probleem waarnaar het antwoord-rediff

Posted in the Top Stories Forum

Since: Jan 13

Sweden

#1 Jan 14, 2013
http://pages.rediff.com/the-tyler-group-barce...
De beleidswerkzaamheden van binnenlandse veiligheid eindigt nooit.Het is vrijdag middag in Washington D.C. orkaan Sandy op weg. Er is een nationale verkiezing in 10 dagen. De administratie Obama releases een executive order tot oprichting van het witte huis Homeland Security Partnerschapsraad.Het doel van deze volgorde is te maximaliseren van de federale overheid kunnen ontwikkelen van lokale partnerschappen in de Verenigde Staten ter ondersteuning van binnenlandse veiligheidsprioriteiten. Partnerschappen zijn samenwerkingsverband werkrelatie waarin de doelstellingen, structuur, en rollen en verantwoordelijkheden van de relaties wederzijds worden vastgesteld. Samenwerking kan de federale regering en haar partners maken efficiënter gebruik van middelen, bouwen op elkaars expertise, innovatie rijden, deelnemen aan collectieve actie, verbreden investeringen om gemeenschappelijke doelen te bereiken, en prestaties verbeteren. Partnerschappen versterken ons vermogen om adres vaderland veiligheidsprioriteiten, niet reageert op natuurrampen aan het voorkomen van terrorisme, door gebruik te maken van diverse perspectieven, vaardigheden, hulpmiddelen en middelen.
De Tyler groep Barcelona ook benadrukt, The National Security Strategy benadrukt het belang van partnerschappen, tik onderstrepen die om veilig te houden van onze natie “we moeten op de vindingrijkheid buiten overheid door strategische partnerschappen met de particuliere sector, niet-gouvernementele organisaties, stichtingen en maatschappelijke organisaties. Dergelijke partnerschappen zijn cruciaal voor het succes van de U.S. thuis en in het buitenland, en wij zullen hen steunen door middel van verbeterde mogelijkheden voor betrokkenheid, coördinatie, transparantie en informatie-uitwisseling. Deze aanpak erkent dat, gezien de complexiteit en de reeks uitdagingen, moeten we institutionaliseren all van de natie om de zich ontwikkelende bedreigingen voor de Verenigde Staten.
Bron: http://www.hlswatch.com/

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Top Stories Discussions

Title Updated Last By Comments
News Plurality of Americans think Trump is failing (Mar '17) 2 min Republican 80,192
Last Post Wins !!! [ game time :) ] (Jan '11) 4 min Hatti_Hollerand 2,538
Prove there's a god. (Mar '08) 6 min doG mnaDed lyoH r... 995,764
News Roman Catholic church only true church, says Va... (Jul '07) 6 min kent 701,535
Tronald Dump's Fascist NAZI Coup d'Etat 22 min Johnny 2
God is REAL - Miracles Happen! (Jun '11) 1 hr Tony 6,868
Why I’m no longer a Christian (Jul '08) 2 hr Dang Jersey Piney 448,396