the tyler group barcelona spain

the tyler group barcelona spain

Posted in the Top Stories Forum

Since: Jan 13

Spain

#1 Jan 13, 2013
De beleidswerkzaamheden van binnenlandse veiligheid eindigt nooit.
Het is vrijdag middag in Washington D.C. orkaan Sandy op weg. Er is een nationale verkiezing in 10 dagen. De administratie Obama releases een executive order tot oprichting van het witte huis Homeland Security Partnerschapsraad.
Het doel van deze volgorde is te maximaliseren van de federale overheid kunnen ontwikkelen van lokale partnerschappen in de Verenigde Staten ter ondersteuning van binnenlandse veiligheidsprioriteiten. Partnerschappen zijn samenwerkingsverband werkrelatie waarin de doelstellingen, structuur, en rollen en verantwoordelijkheden van de relaties wederzijds worden vastgesteld. Samenwerking kan de federale regering en haar partners maken efficiënter gebruik van middelen, bouwen op elkaars expertise, innovatie rijden, deelnemen aan collectieve actie, verbreden investeringen om gemeenschappelijke doelen te bereiken, en prestaties verbeteren. Partnerschappen versterken ons vermogen om adres vaderland veiligheidsprioriteiten, niet reageert op natuurrampen aan het voorkomen van terrorisme, door gebruik te maken van diverse perspectieven, vaardigheden, hulpmiddelen en middelen.
De Tyler groep Barcelona ook benadrukt, The National Security Strategy benadrukt het belang van partnerschappen, tik onderstrepen die om veilig te houden van onze natie “we moeten op de vindingrijkheid buiten overheid door strategische partnerschappen met de particuliere sector, niet-gouvernementele organisaties, stichtingen en maatschappelijke organisaties. Dergelijke partnerschappen zijn cruciaal voor het succes van de U.S. thuis en in het buitenland, en wij zullen hen steunen door middel van verbeterde mogelijkheden voor betrokkenheid, coördinatie, transparantie en informatie-uitwisseling. Deze aanpak erkent dat, gezien de complexiteit en de reeks uitdagingen, moeten we institutionaliseren all van de natie om de zich ontwikkelende bedreigingen voor de Verenigde Staten.

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Top Stories Discussions

Title Updated Last By Comments
Bush is a hero (Sep '07) 13 min Halle Berry Sister 177,222
The Christian Atheist debate 15 min Kaitlin the Wolf ... 1,076
*** All Time Favorite Songs *** (Dec '10) 24 min Halle Berry Sister 2,652
How To recover deleted notes on iphone 4/4S/5? (Mar '13) 25 min Gammagem 70
Prove there's a god. (Mar '08) 28 min Tommy 855,834
Play "end of the word" (Jan '11) 38 min Knock off purse s... 6,162
Domestic Slave Camps Activated 43 min Knock off purse s... 2
News Roman Catholic church only true church, says Va... (Jul '07) 1 hr June VanDerMark 596,682
Why Should Jesus Love Me? (Feb '08) 3 hr Bella Italia 612,652
More from around the web