Bradley Associates Reviews Madrid

Bradley Associates Reviews Madrid

Posted in the San Diego Forum

Since: Oct 12

San Diego, CA

#1 Feb 26, 2013
Tiedemies kertoo aivojen toimintaa kartta

http://nbclatino.com/2013/02/22/a-scientist-e...

Dr. Rafael Yuste muutti New Yorkiin espanjalainen, 26 vuotta, kaksi matkalaukkua, lääketieteen tutkinnon ja ei tiedä ketään. Tänään, neuroscientist ei ole vain professori Columbian yliopistossa, missä hän johtaa laboratorioon, hän oli myös yksi kuusi tutkijat auttavat käynnistämään uuden vuosikymmenen mittainen tieteellisiä toimia tutkia ihmisen aivot ja rakentaa sen toiminnan kattava kartta-projektin Obama hallinto haluaa ilmoittaa maaliskuun alussa.
"Human Genome Project maksaa 3 miljardia dollaria, ja se oli 15 vuotta sitten," sanoo tohtori Yuste. "Tämä voitaisiin mittakaavassa, tai suurempi."
Hän sanoo, että aivojen toimintaa kartta idea syntyi työpaja Englannissa syksyllä 2011. Se oli aivoriihi tapaaminen neurologit, jotka opiskelevat aivot, ja nano tiedemiehet ja fyysikot, jotka tekevät pienet nano-laitteet. Vuodesta 2011 hän sanoo, on ollut useita työpajoja, jossa ryhmä on saanut virkamiehet ja tieteen järjestelmänvalvojat, ja yhdessä he muotoiltu ehdotus Obaman hallinto.
"Erittäin pieni ryhmä keksi idean rakennustekniikan kartta toimintaa aivoissa," sanoo tohtori Yuste. "Ajattelimme, että voisi rakentaa uudenlainen Mikroskooppi, joka oikeastaan visualisoi toimintaa aivoissa – yksi neuroni kerrallaan."
Hän sanoo, että viiden ensimmäisen vuoden aikana on omistettu kartoitus toimintaa joka hermopäätteiden pikkueläimiä kuten matoja, tiedettä ja hiiret. 10 Vuotta hän sanoo he toivovat tallentaa kaiken, että menee aivokuori, kohdistaminen jopa miljoona neuronien. Viidentoista vuoden ajan, hän sanoo, että he toivovat on tekniikka kehittynyt tarpeeksi aloittaa jälleenrakentaminen toimintaa ihmisen aivoissa.

Related Site: http://drakestrong431.edublogs.org/tag/bradle...
Related Video: http://www.authorstream.com/Presentation/sato...

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

San Diego Discussions

Title Updated Last By Comments
Actress Teri Copley arrested in a Child Porn Ri... Tue Tore up homeless mom 7
Trump Dumps Medicare, Social Security? Aug 20 Go Blue Forever 3
Why are so many cops corrupt or mean? (Mar '11) Aug 20 Most cops are pigs 319
Ron Fleishman is the World's Most Underrated Ph... (Sep '15) Aug 19 Gold Medal Art 103
Asian girls do you like mexican guys? (Jan '14) Aug 16 Cocoyoc 30
untrashing (sort of) Carlton Fredericks, Americ... Aug 12 N_Rich_Ing 1
News Cafe Gratitude gives thanks with block party Aug 9 K-DJ 1

San Diego Jobs

More from around the web

Personal Finance

San Diego Mortgages