De arbeidsmarkt in Spanje

De arbeidsmarkt in Spanje

Posted in the San Diego Forum

Anonymous

San Diego, CA

#1 Nov 8, 2012
De werkloosheid in Spanje, ondanks een daling in de afgelopen jaren blijft relatief hoog in vergelijking met andere Europese landen en de neiging om te beginnen weer te stijgen in begin 2009. Echter, sommige economische sectoren nog steeds bieden professionele kansen voor buitenlanders, met inbegrip van marketing, import-export, hoogleraar, vertaling, het en nieuwe technologieŽn.

Je zou beter volledig voorbereid om te zoeken voor de werkgelegenheid in Spanje en solide professional en talenkennis hebben!

Spreekvaardigheid in het Spaans is vaak een essentiŽle voorwaarde voor het krijgen van een baan, behalve in sommige grote internationale ondernemingen waar werktalen zijn anders dan Spaans. Unskilled, seizoensgebonden of landbouw banen vereisen geen spreekvaardigheid in het Spaans.

Met betrekking tot de geografische verdeling van banen trekken Madrid en Barcelona veel buitenlandse werknemers vanwege hun bruisende economische activiteiten. Valencia heeft ook een sterke economische expansie in de afgelopen jaren ervaren en trekt ook veel buitenlandse werknemers. Er zijn ook veel toerisme of seizoensgebonden werkgelegenheid beschikbaar langs de kusten.
De minimum maandsalaris in Spanje is van Ä624 (bruto) voor een full time baan sinds 2009. Spaanse medewerkers profiteren van 22 vakantiedagen en 14 feestdagen per jaar. De wettelijke arbeidstijd is vastgesteld op 40 uur per week (maximaal 9 uur per dag).

Meestal de werkdag start later dan elders in Europa, rond 9 of 10 ben en later op de avond, ongeveer 7 of 8 pm eindigt.
Anonymous

San Diego, CA

#2 Nov 8, 2012
thanks for the articleÖvery nice and interesting keep posting more

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

San Diego Discussions

Title Updated Last By Comments
News 'Undocumented' but inspiring (Nov '12) 17 hr Romano 92
Ron Fleishman is the World's Most Colorful Digi... 17 hr Romano 106
Ron Fleishman is the World's Most Underrated Ph... (Sep '15) Nov 15 Lawson 403
Comcast is Worse Than You Think Nov 15 Sidney 58
News A California city is launching the first US exp... Nov 14 The Big Lebowski 2
Where to throw my kids birthday parties? Nov 12 Concur 2
John Williams Nov 12 williamsson 1

San Diego Jobs

More from around the web

Personal Finance

San Diego Mortgages