BP Holdings - Ervaren de ultieme Fiel...

BP Holdings - Ervaren de ultieme Field Trip - QUORA

Anonymous

Amsterdam, Netherlands

#1 Oct 29, 2012
https://www.quora.com/Raine-Smith/BP-Holdings...

Van het aanpakken van operationele problemen op een offshore platform tot het verkennen van een regenwoud en redden van jonge schildpadden, woonde BP's ' Ultimate Field Trip' tot aan de facturering voor drie studenten van Schotland's Strathclyde University
De drie, Guy Driori, 29, Ed Kay, 27, en Simonas Stilius, 20, bracht zes weken met BP upstream teams in de Golf van Mexico en Trinidad & Tobago als hun prijs voor het winnen van de competitie van de ultieme Field Trip 2012. Hun plan voor een CO2-neutrale raffinaderij won de eerste prijs in een sterk veld van universitair nieuwkomers.

Hun stages begon met een vlucht naar Houston en offshore safety training voordat hij het offshore team bij het Na Kika platform. Zodra de offshore was hun opdracht om te komen met opties voor het opslaan van de extra corrosie-inhibitoren die nodig zijn voor de nieuwe Galapagos operatie, die ' terug gebonden is' om Na Kika.

In Trinidad & Tobago, zij bijgedragen aan de geplande opwaardering van de Beachfield faciliteit waar gas van BP's activiteiten aan de wal komt, BP personeel helpen onderzoeken van de beste manieren om de overtollige gas vent en testen van de integriteit van pijpen en kleppen. Op beide locaties ook tijd doorgebracht met de onshore ondersteuningsteams en geleerd over BP manieren van werken.

Man zei: "het was een geweldige kans om te zien de dingen die we in de klas bestuderen. U leest over dit soort operaties in schoolboeken, maar er is niets zoals het eigenlijk werkt op de sites te bouwen bewustwording van wat een bedrijf als BP doet."
Ed, uit Yorkshire, Verenigd Koninkrijk, werkt voor een Masters degree in scheepsbouwkunde en Marine Engineering; Guy, uit Israël, bestudeert Naval architectuur en Engineering Oceaan; terwijl sprong, oorspronkelijk uit Litouwen en nu woonachtig in Schotland, werkt voor een graad in Aeromechanical Engineering – en nu ze een jaar in Singapore.

Ed toegevoegd: "het was ook interessant om te zien van BP's veiligheidscultuur op het werk. Alle projecten die we gewerkt waren in zekere zin verband met veiligheid en kregen we een echt duidelijk gevoel van hoe belangrijk veiligheid is aan BP en hoeveel werk gaat in het maken van zeker dat alles wat er gebeurt BP's normen voldoet."

De zes weken ervaring was niet al werk en geen spel. De stagiairs maakte ook de meeste van hun vrije tijd in de zes weken. In Texas ze huurden een auto en San Antonio, Austin en een lokale rodeo in Fredericksburg – het hoogtepunt daarvan was een paardenrennen concurrentie zag. Zij genoten in Trinidad, bodysurfen op het strand Maracas en een wandeling door het regenwoud. In Tobago bracht ze een dag zeilen en sloot zich aan bij een groep van natuurbeschermers op een nacht tijd expeditie te beschermen en het label van de schildpadden die op het strand nestelen.

Guy Driori, Ed Kay en Simonas Stilius bracht zes weken met BP upstream teams
Guy gesloten: "het was een unieke ervaring en wij willen deze kans om te zeggen dank u aan de BP-mensen die we ontmoet. Ze nam een grote zorg van ons en maakte ons zeer welkom voelen."

BP's hoofd van groep technologie en projectleider van het van het bedrijf voor de UFT, David Eyton, toegevoegd: "nieuwkomers op de concurrentie zijn erop gebrand hun technische kennis toepassen op een echte industrie uitdaging en het is geweldig om te zien dat Guy, Ed en sprong deed precies dat op het veld reis."

"Het was ook een geweldige kans voor hen om te zien de BP waarden eerste hand. 2012 is het eerste jaar de prijs gelegen overzee is, en wij zijn van plan om uit te breiden de uitnodiging aan studenten in de VS, Trinidad & Tobago en Azerbeidzjan volgend jaar."
"De ultieme excursie is groot stam (wetenschap, technologie, techniek en wiskunde) talent markeren en waardoor wij naar showcase BP deze Gemeenschap. Het zal blijven worden een kop initiatief voor het global graduate behoorlijke team."
Anonymous

Amsterdam, Netherlands

#2 Oct 29, 2012
Very nice post. Ik struikelde op uw blog en wilde zeggen dat ik echt surfen rond uw blogposten genoten heb. In ieder geval zal ik abonneren op je feed, en ik hoop dat je snel weer schrijven!

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Amsterdam, Netherlands Discussions

Title Updated Last By Comments
mervyn conn charged 2nd February 2016 Feb 7 Gary glitter 2
new music Dec '15 MARK 1
Man in Hotel Dec '15 Glasgowdaddy 1
ounces?? (Sep '14) Nov '15 West 3
Holland needs to welcome more Muslims ! Nov '15 polakpotrafi 2
SCRAP the EURO ==>>NOW! Oct '15 SCRAP EURO 1
Test Post (May '15) Oct '15 Mustard Seed 2
More from around the web