More Gluttony? Now, Rosmah wants Roti...

More Gluttony? Now, Rosmah wants Roti 1Malaysia for Permata

There are 45 comments on the Malaysia Chronicle story from Jan 7, 2013, titled More Gluttony? Now, Rosmah wants Roti 1Malaysia for Permata. In it, Malaysia Chronicle reports that:

The prime minister's wife Rosmah Mansor has proposed that the Roti 1Malaysia Charity Programme be extended to Permata, a government-backed programme for early childhood education.

Join the discussion below, or Read more at Malaysia Chronicle.

Since: Aug 12

Tangerang, Indonesia

#21 Jan 7, 2013
Joko Karet Malaysia wrote:
Apa peranan (role) Bu Ani sebagai ibu negara...yg gw liat cuma nonton bola di stadiun aje.
Mungkin Bu ani ni goblok ga pandai mikir apa2 utk membantu warga indon. percuma indon bagi makan bu ani sampai jadi gendut.....keh..keh...keh..
Mungkin waktu santai digunakan buat gentil 'ITIL" nya. keh..keh...keh...
Bu Ani itu istri president SBY, dalam urusan negara bu ani tidak punya hak apa-apa, tugasnya cuma duduk manis menemani suaminya sebagai president RI. paham ke?
Anonymous

Malaysia

#23 Jan 7, 2013
Desinura wrote:
<quoted text>
Bu Ani itu istri president SBY, dalam urusan negara bu ani tidak punya hak apa-apa, tugasnya cuma duduk manis menemani suaminya sebagai president RI. paham ke?
percuma indon bg makan keh...keh...keh....buang beras...keh...keh...keh...

tugasnya cuma duduk manis ---ea..ea..ea...tugasnya makan beras indon & besarkan pantatnya aje...keh...keh...keh....

Otak bu ani boleh simpan dalam kaleng beras keh..keh...keh...
Kenzo

United States

#24 Jan 7, 2013
Joko Karet Malaysia wrote:
Apa peranan (role) Bu Ani sebagai ibu negara...yg gw liat cuma nonton bola di stadiun aje.
Mungkin Bu ani ni goblok ga pandai mikir apa2 utk membantu warga indon. percuma indon bagi makan bu ani sampai jadi gendut.....keh..keh...keh..
Mungkin waktu santai digunakan buat gentil 'ITIL" nya. keh..keh...keh...
Bu Ani sudah proporsional menjalankan peran dan fungsinya sebagai ibu Negara (istri seorang president)

Rosmah nak jadi PM ker? Hahaha
Anonymous

Malaysia

#25 Jan 7, 2013
Fullmild wrote:
<quoted text> gak buat shoping tas dan cincin berjuta dolar cam rosmah kah kah
indon iri dgn rosmah....
bu ani ga punya hak utk shopping keh..keh...keh...

Since: Aug 12

Tangerang, Indonesia

#26 Jan 7, 2013
rosmah nak mahu bikin PM jadi milik keluarganya, dan dapat di turunkan pada anaknya kelak :D
Anonymous

Malaysia

#27 Jan 7, 2013
Kenzo wrote:
<quoted text>
Bu Ani sudah proporsional menjalankan peran dan fungsinya sebagai ibu Negara (istri seorang president)
Rosmah nak jadi PM ker? Hahaha
proporsional atau goblok ?????? Indon kan ramai yg goblok.

keh...keh...keh....
Anonymous

Malaysia

#29 Jan 7, 2013
Desinura wrote:
rosmah nak mahu bikin PM jadi milik keluarganya, dan dapat di turunkan pada anaknya kelak :D
ini contoh terang...bertapa gobloknya fikiran indon...keh..keh...keh

sorry goblok begini ga bisa di ladeni.

keh..keh...keh....
Anonymous

Malaysia

#30 Jan 7, 2013
Fullmild wrote:
<quoted text> uang haram hasil rasuah buat shoping dan makan roti kah kah kah
komentar amatir...mlas nak layan....keh...keh...keh...
Anonymous

Malaysia

#31 Jan 7, 2013
komentar indon semua nyasar...malas nak layan...
indon ssila debat sendiri.
indon yg suka sondol macam babi boleh terus nopix ditrit bodoh ni.

keh...keh...keh...

Since: Aug 12

Tangerang, Indonesia

#32 Jan 7, 2013
Joko Karet Malaysia wrote:
<quoted text>
ini contoh terang...bertapa gobloknya fikiran indon...keh..keh...keh
sorry goblok begini ga bisa di ladeni.
keh..keh...keh....
Kasihan nyer si joko karet jadi semakin goblok, malah semakin pemarah. hati hati joko karet, kau sudah tua jangan terlalu pemarah, jaga kesihatan tu lebih baik daripada nopix terus :D
Kenzo

United States

#34 Jan 7, 2013
Joko Karet Malaysia wrote:
<quoted text>
proporsional atau goblok ?????? Indon kan ramai yg goblok.
keh...keh...keh....
Hahahaha. Janganlah permalukan dirimu lon.. FAKTA , IQ rata2 malonshit itu tiarap.
Anonymous

Malaysia

#35 Jan 7, 2013
Desinura wrote:
<quoted text>
Kasihan nyer si joko karet jadi semakin goblok, malah semakin pemarah. hati hati joko karet, kau sudah tua jangan terlalu pemarah, Jalan2 ke jakarta tu lebih baik daripada nopix terus :D
Jalan2 ke jakarta ,setuju keh..keh..keh...

Since: Mar 12

Location hidden

#36 Jan 9, 2013
Malesia milik rosmah....wekekekeke....

Since: Aug 12

Tangerang, Indonesia

#37 Jan 9, 2013
rosmah di lawan :D
golden

Bekasi, Indonesia

#38 Jan 9, 2013
maksudnya 1malaysia dikuasai sama umno terutama rosmah, lihat diyoutube banyak cerita tentang rosmah, rosmah memang pintar tapi pintar belanja dan menghabiskan uang negara malaysia
Kenzo

United States

#39 Jan 10, 2013
Hidup Rosmah hahaha
Anonymous

Petaling Jaya, Malaysia

#40 Jan 10, 2013
Rosmah bilang makan roti 1 Malaysia bagus..nanti boleh jadi macam buke, ganteng & pinter.

Rosmah nasihat jangan makan tempe banyak2, nanti muka burok mcm berok, otak nya nanti goblok dan pandai bentrok, demo & kuat ricoh.

keh..keh..keh.....

Rosmah bilang hobbynya memang shopping, yang ga punya uang jangan iri...keh...keh...keh...
Anonymous

Petaling Jaya, Malaysia

#41 Jan 10, 2013
Rosmah bilang indon suka sama Malaysia,
Malaysia juga suka sama Indon.
Dalam Topix kalau boleh berkawan dgn Indon.
Dapat berkenalan, bersahabat & JV berdagang.

Rosmah sayang Indon...keh...keh...keh....
Tapi Indon lebih sayang Bapak AlJUBURI.

keh..keh...keh...

Since: Aug 12

Tangerang, Indonesia

#42 Jan 10, 2013
saya dengar dengar pembunuhan altantuya itu langsung dihadapan si rosmah rambut singa, betul ke?
Anonymous

Petaling Jaya, Malaysia

#43 Jan 10, 2013
Desinura wrote:
saya dengar dengar pembunuhan altantuya itu langsung dihadapan si rosmah rambut singa, betul ke?
dengar dengar dengar ...keh...keh...keh....
dengar dari mulut pembohong ALJUBURI keh..keh..keh...

gw dengar dengar Anuwar Ibraahim mau ganti SBY sebaagai Presiden Indonesia 2014..keh..keh...keh...

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Charity Discussions

Title Updated Last By Comments
News What's on this week (Jul '14) May 16 Sam 80
News Charity Ball Association to honor 16 debutantes May 16 huey goins 2
News Fort McMurray fire: Unusable donations flood wa... May 15 Donate 1
Charitable boat donations online (May '15) Apr 26 Anonymous 7
News Mumford & Sons Donate Proceeds from North Carol... Apr 25 Cath League of Du... 5
Playing games and raising money for ''Children ... Apr '16 stackduo 1
News Our Opinion: Charitable medical care remains an... Apr '16 Anonymous 13
More from around the web