Indonesians arrested for violent anti...

Indonesians arrested for violent anti-Malaysia protests

There are 8 comments on the Channelnewsasia.com story from Jun 27, 2012, titled Indonesians arrested for violent anti-Malaysia protests. In it, Channelnewsasia.com reports that:

JAKARTA: Two Indonesians were arrested over violent protests outside Malaysia's diplomatic premises, police said Wednesday, in the latest dispute about cultural theft between the nations.

Join the discussion below, or Read more at Channelnewsasia.com.

giant

San Jose, CA

#1 Jun 27, 2012
Akhirnya polis indon akur dgn malaysia..hehehe
indon stress

San Jose, CA

#2 Jun 27, 2012
Setelah menerima protes keras dari Menteri Luar Malaysia, POLRI bertindak... lain kali jgn letak otak di pantat don! hehehe
malassial

Depok, Indonesia

#3 Jun 27, 2012
malon suka main suap
Malon born to be a thief

Jakarta, Indonesia

#5 Jun 27, 2012
Tenang aja lon itu hanya sandiwara,sekalipun ditangkap gua jamin 2 jam kemudian pun dilepas,hanya diajak minum kopi di kantor polisi sebentar,karena polis Indo kasian liat Menlu Malon dah mau nangis,he hehe
apasaja

Malaysia

#6 Jun 28, 2012
Malon born to be a thief wrote:
Tenang aja lon itu hanya sandiwara,sekalipun ditangkap gua jamin 2 jam kemudian pun dilepas,hanya diajak minum kopi di kantor polisi sebentar,karena polis Indo kasian liat Menlu Malon dah mau nangis,he hehe
Wang pelincir harus diberi ya...!! berapa rupiah biasanya??
Indon hindu edeot

Petaling Jaya, Malaysia

#7 Jun 28, 2012
Malon born to be a thief wrote:
Tenang aja lon itu hanya sandiwara,sekalipun ditangkap gua jamin 2 jam kemudian pun dilepas,hanya diajak minum kopi di kantor polisi sebentar,karena polis Indo kasian liat Menlu Malon dah mau nangis,he hehe
yang penting, masuk news dan dunia tau apa sebenarnya indon. rakyatnya sendiri udah ngaku, polisi nya pun tak boleh guna, media nya pun rasuah jadi apa kata lagi...
gardenia

Puchong, Malaysia

#8 Jun 28, 2012
Kih..kih..Akhirnya Indonesia mengakui kedaulatan Malaysia..

Takut di serang Malaysia
garuda muda

United States

#9 Jan 14, 2013
gardenia wrote:
Kih..kih..Akhirnya Indonesia mengakui kedaulatan Malaysia..
Takut di serang Malaysia
waoiii siapa yg takut diserang malontesia.... ATM bukan tandingan TNI. tanya aja mbah google...

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Jakarta Raya, Indonesia Discussions

Title Updated Last By Comments
chatsex and phonesex (Apr '15) 49 min yudhispicuzza 2,263
Ladies.. Share dong kriteria cowok yg kalian ca... 1 hr yudhispicuzza 35
Jilmek only. Ga aneh aneh 1 hr Cazz597020 1
update 2016, no hp, line, wa,untuk ps dan cs only (Mar '16) 2 hr crisna ferdi 1,817
barter kontak line cewe sange 5 hr andy 6
Cewek Hyper, Tante Hyper, sini dong. (Jan '16) 5 hr Rian_ 081294418166 309
Janda tua kaya cari brondong untuk meneruskan u... (Mar '15) 7 hr tante nurrini 64
More from around the web