Suzuki To Invest $800 Million in Indo...

Suzuki To Invest $800 Million in Indonesia

There are 4 comments on the Inside Line story from Jul 4, 2011, titled Suzuki To Invest $800 Million in Indonesia. In it, Inside Line reports that:

Suzuki's new Indonesian plant is expected to produce the company's R3 model. American Suzuki Motor Corporation News Japan's Suzuki Motor plans to invest $800 million to expand its Indonesian production operations over the next two years.

Join the discussion below, or Read more at Inside Line.

Irwan

Surabaya, Indonesia

#1 Jul 5, 2011
Dan malon pun menangis........
Muhammad Zulfikar Mirza

Malaysia

#2 Jul 6, 2011
tak pa lah... indon negara miskin... bagi peluang kan mamat indon semua bekerja..... cari duit

dah ada apa nak di nangiskan oleh malaysia..... tapi yang pasti berjuta rakyat indon menangis kerana kalah piala suzuki dan belum pernah menang pun walau sekali piala suzuki... kihkihkihkih
demond

Bekasi, Indonesia

#3 Jul 28, 2011
piala doang,mang harganya berapa si? di toko juga bnyak.dah lah, malez berdebat ma negara tukang maling,dan yang lebih pentingnya indonesia dapat kucuran dana $800 million bwo...!!!
Rick

Jakarta, Indonesia

#4 Jul 28, 2011
demond wrote:
piala doang,mang harganya berapa si? di toko juga bnyak.dah lah, malez berdebat ma negara tukang maling,dan yang lebih pentingnya indonesia dapat kucuran dana $800 million bwo...!!!
Bner tuh piala di toko loak banyak harganya gk nyampe 1jt

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Bekasi, Indonesia Discussions

Title Updated Last By Comments
Jaga Pripacy Jul 16 Pradika Pratama 1
Buat Cewe / Tante Dijamin Puas Jul 9 wen 3
pengen cari tante janda wanita yg mau TTM buat ... (Jan '16) Jun '16 juan depok 4
Tante kesepian yuk masuk. Bekasi dan sekitar nya Jun '16 hot stick 2
News Indonesian Muslims Told to Prepare for Religiou... (Jun '10) May '16 veee99 135
Travel Umroh May '16 ukkir 1
News Hairy caterpillars swarm over parts of Indonesia (Apr '11) May '16 ukkir 6
More from around the web