Parisian bakers compete in the Best Baguette of Paris 2013

Apr 26, 2013 | Posted by: roboblogger | Full story: The London Free Press

Jury member Pascal Barillon, winner of the 2011 Paris Best Baguette award, sniffs a baguette, French bread, in competition for the 'Grand Prix de la Baguette de la Ville de Paris' annual prize at the Chambre Professionnelle des Artisans Boulangers Patissiers in Paris April 25, 2013.

Comments
1 - 15 of 15 Comments Last updated May 12, 2013

Since: Dec 06

One of Paris nicest district

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1
Apr 27, 2013
 
My favorite biological flour breads baker is "La Gambette A Pain" http://painrisien.com/la-gambette-a-pain-cour...
alexandre

Voúla, Greece

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#2
Apr 27, 2013
 
DonPanic wrote:
My favorite biological flour breads baker is "La Gambette A Pain" http://painrisien.com/la-gambette-a-pain-cour...
tu bouffes pas du kebab toi?

Since: Dec 06

One of Paris nicest district

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#3
Apr 27, 2013
 
alexandre wrote:
tu bouffes pas du kebab toi?
Quand il y aura du kebab bio à la viande du Limousin
alexandre

Voúla, Greece

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#4
Apr 27, 2013
 
DonPanic wrote:
<quoted text>
Quand il y aura du kebab bio à la viande du Limousin
sans porc n'est ce pas?

Since: Dec 06

One of Paris nicest district

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#5
Apr 27, 2013
 
alexandre wrote:
sans porc n'est ce pas?
Faut être vraiment con pour vouloir bouffer du porc au kebab.
Les charcuteries et les traiteurs noiches, c'est fait pour ça.
Et je fais d'excellents travers de porc, soit dit en passant
alexandre

Voúla, Greece

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#6
Apr 27, 2013
 
DonPanic wrote:
<quoted text>
Faut être vraiment con pour vouloir bouffer du porc au kebab.
Les charcuteries et les traiteurs noiches, c'est fait pour ça.
Et je fais d'excellents travers de porc, soit dit en passant
ce n'est pas interdit le porc dans ta religion??

Since: Dec 06

One of Paris nicest district

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#7
Apr 28, 2013
 
alexandre wrote:
ce n'est pas interdit le porc dans ta religion??
1) je suis athee
2) j'heberge 10 sites pour des amis et moi-meme

Since: Mar 12

Vauréal, France

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#8
Apr 28, 2013
 
DonPanic wrote:
My favorite biological flour breads baker is "La Gambette A Pain" http://painrisien.com/la-gambette-a-pain-cour...
Miam ! Un peu loin mais qui sait où peut pousser la gourmandise ...

Since: Mar 12

Vauréal, France

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#9
Apr 28, 2013
 
DonPanic wrote:
<quoted text>
Quand il y aura du kebab bio à la viande du Limousin
Et à l'agneau de pré-salé..

Since: Dec 06

One of Paris nicest district

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#10
Apr 28, 2013
 
Tigerrlily wrote:
Miam ! Un peu loin mais qui sait où peut pousser la gourmandise ...
De chez moi, faut remonter toute la rue de Crimée, Place des Fêtes et redescendre à Pelleport
ou prendre le 60 qui est la ligne de bus la plus pourrave de tout Paris
alexandre

Athens, Greece

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#11
Apr 28, 2013
 
DonPanic wrote:
<quoted text>
De chez moi, faut remonter toute la rue de Crimée, Place des Fêtes et redescendre à Pelleport
ou prendre le 60 qui est la ligne de bus la plus pourrave de tout Paris
et se faire tabasser dans le bus par une bande de racailles

~A~
rio

Bromley, UK

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#12
Apr 28, 2013
 
The best French baguette is baked by an Algerian!!!

Since: Dec 06

One of Paris nicest district

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#13
Apr 29, 2013
 

Judged:

1

1

alexandre wrote:
et se faire tabasser dans le bus par une bande de racailles ~A~
Il n'y a pas ça dans le quartier, ils préfèrent commercer le haschish
alexandre

Athens, Greece

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#14
May 11, 2013
 
DonPanic wrote:
<quoted text>
Il n'y a pas ça dans le quartier, ils préfèrent commercer le haschish
ils travaillent pas dans la construction eux, n'est ce pas Don? dis moi, tu es marocain ou algerien?

~A~

Since: Dec 06

One of Paris nicest district

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#15
May 12, 2013
 
alexandre wrote:
ils travaillent pas dans la construction eux, n'est ce pas Don? dis moi, tu es marocain ou algerien?
Ni l'un ni l'autre

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Type in your comments below
Name
(appears on your post)
Comments
Characters left: 4000
Type the numbers you see in the image on the right:

Please note by clicking on "Post Comment" you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

10 Users are viewing the Food Forum right now

Search the Food Forum:
Title Updated Last By Comments
Fried brains and stomach soup on the menu at bu... 1 hr If Only 6
New Chiropractic Physician Joins the Staff at T... 1 hr Chiropractor from Chicago 10
Why do I often crave eating clay? (Jan '09) 1 hr suri clay 7,846
Presidential library planned for Chicago Chicag... 3 hr bensleys thoughts 1
MSU Gets Anonymous $1 Million Gift For Gay Center 4 hr Marcavage s Emission 25
Lack of Transparency Fuels Corruption Allegatio... 7 hr Black Star Ranch 1
Meat supplier in China scandal has global reach 7 hr Go Blue Forever 1
•••
•••