Parisian bakers compete in the Best Baguette of Paris 2013

Apr 26, 2013 | Posted by: roboblogger | Full story: The London Free Press

Jury member Pascal Barillon, winner of the 2011 Paris Best Baguette award, sniffs a baguette, French bread, in competition for the 'Grand Prix de la Baguette de la Ville de Paris' annual prize at the Chambre Professionnelle des Artisans Boulangers Patissiers in Paris April 25, 2013.

Comments
1 - 15 of 15 Comments Last updated May 12, 2013

Since: Dec 06

One of Paris nicest district

#1 Apr 27, 2013
My favorite biological flour breads baker is "La Gambette A Pain" http://painrisien.com/la-gambette-a-pain-cour...
alexandre

Athens, Greece

#2 Apr 27, 2013
DonPanic wrote:
My favorite biological flour breads baker is "La Gambette A Pain" http://painrisien.com/la-gambette-a-pain-cour...
tu bouffes pas du kebab toi?

Since: Dec 06

One of Paris nicest district

#3 Apr 27, 2013
alexandre wrote:
tu bouffes pas du kebab toi?
Quand il y aura du kebab bio à la viande du Limousin
alexandre

Athens, Greece

#4 Apr 27, 2013
DonPanic wrote:
<quoted text>
Quand il y aura du kebab bio à la viande du Limousin
sans porc n'est ce pas?

Since: Dec 06

One of Paris nicest district

#5 Apr 27, 2013
alexandre wrote:
sans porc n'est ce pas?
Faut être vraiment con pour vouloir bouffer du porc au kebab.
Les charcuteries et les traiteurs noiches, c'est fait pour ça.
Et je fais d'excellents travers de porc, soit dit en passant
alexandre

Athens, Greece

#6 Apr 27, 2013
DonPanic wrote:
<quoted text>
Faut être vraiment con pour vouloir bouffer du porc au kebab.
Les charcuteries et les traiteurs noiches, c'est fait pour ça.
Et je fais d'excellents travers de porc, soit dit en passant
ce n'est pas interdit le porc dans ta religion??

Since: Dec 06

One of Paris nicest district

#7 Apr 28, 2013
alexandre wrote:
ce n'est pas interdit le porc dans ta religion??
1) je suis athee
2) j'heberge 10 sites pour des amis et moi-meme

Since: Mar 12

Vauréal, France

#8 Apr 28, 2013
DonPanic wrote:
My favorite biological flour breads baker is "La Gambette A Pain" http://painrisien.com/la-gambette-a-pain-cour...
Miam ! Un peu loin mais qui sait où peut pousser la gourmandise ...

Since: Mar 12

Vauréal, France

#9 Apr 28, 2013
DonPanic wrote:
<quoted text>
Quand il y aura du kebab bio à la viande du Limousin
Et à l'agneau de pré-salé..

Since: Dec 06

One of Paris nicest district

#10 Apr 28, 2013
Tigerrlily wrote:
Miam ! Un peu loin mais qui sait où peut pousser la gourmandise ...
De chez moi, faut remonter toute la rue de Crimée, Place des Fêtes et redescendre à Pelleport
ou prendre le 60 qui est la ligne de bus la plus pourrave de tout Paris
alexandre

Athens, Greece

#11 Apr 28, 2013
DonPanic wrote:
<quoted text>
De chez moi, faut remonter toute la rue de Crimée, Place des Fêtes et redescendre à Pelleport
ou prendre le 60 qui est la ligne de bus la plus pourrave de tout Paris
et se faire tabasser dans le bus par une bande de racailles

~A~
rio

Beckenham, UK

#12 Apr 28, 2013
The best French baguette is baked by an Algerian!!!

Since: Dec 06

One of Paris nicest district

#13 Apr 29, 2013
alexandre wrote:
et se faire tabasser dans le bus par une bande de racailles ~A~
Il n'y a pas ça dans le quartier, ils préfèrent commercer le haschish
alexandre

Athens, Greece

#14 May 11, 2013
DonPanic wrote:
<quoted text>
Il n'y a pas ça dans le quartier, ils préfèrent commercer le haschish
ils travaillent pas dans la construction eux, n'est ce pas Don? dis moi, tu es marocain ou algerien?

~A~

Since: Dec 06

One of Paris nicest district

#15 May 12, 2013
alexandre wrote:
ils travaillent pas dans la construction eux, n'est ce pas Don? dis moi, tu es marocain ou algerien?
Ni l'un ni l'autre

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Food Discussions

Title Updated Last By Comments
Dish of the Week: The Cuban Sandwich 1 hr Lord Grandrith 17
Why do I often crave eating clay? (Jan '09) 4 hr All things clay 8,092
What Foods Russians May Miss Thanks to Putin's Ban 7 hr STUPID NAZI RUSSIA 182
Derby couple with pizza-making past open new jo... 12 hr Tom 5
Sea Bright: Fresh-Plated by Young Chef 13 hr grandel6 1
'Cops' Crew Member Dies After Being Shot During... 18 hr hang em all 1
Why is clay so addictive? 20 hr Ackee 3
•••
Enter and win $5000
•••

Food People Search

Addresses and phone numbers for FREE

•••