SSL_ERROR_BAD_SERVER alarms

SSL_ERROR_BAD_SERVER alarms

Posted in the VeriSign Forum

juliet

United States

#1 Dec 27, 2010
One of our applications is throwing alarms approximately every 30 seconds with the message "Error receiving connection
(SSL_ERROR_BAD_SERVER)".
None of the services has been effected. However, the logs just have only these messages as below getting filed up.
...
[23/Sep/2010:07:55:50] failure (23566): Error receiving connection
(SSL_ERROR_BAD_SERVER)
[23/Sep/2010:07:56:42] failure (23566): Error receiving connection
(SSL_ERROR_BAD_SERVER)
[23/Sep/2010:07:57:16] failure (23566): Error receiving connection
(SSL_ERROR_BAD_SERVER)
[23/Sep/2010:07:57:42] failure (23566): Error receiving connection
(SSL_ERROR_BAD_SERVER)
...
Would greatly appreciate any help with this.

- Juliet

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

VeriSign Discussions

Title Updated Last By Comments
Cipher Suite and Self-Signed Cert (Apr '14) Apr '14 sakthi 1
VeriSign certificate to sign jars ? (Nov '13) Nov '13 Kosala 1
News Informatica appoints executive vice president a... (Sep '13) Sep '13 sudheer141 1
News ID Security CEO: NYT Hackers Did Their Homework (Sep '13) Sep '13 sahab 1
News StockCall Pre-Market Review on VeriSign, Telefo... (Apr '13) Jun '13 zintel 2
News StockCall Pre-Market Review on T, BCE, VRSN, TE... (May '13) May '13 zintel 2
J2ME push registry with signed application and ... (Jun '12) Jun '12 Utkan 1
More from around the web