Issues on Creating a template tables manually on Ebms schemma

Posted in the Savvion Forum

Danish

Chennai, India

#1 Mar 11, 2011
Hi,
Can anyone suggest me the solution for the below issue.
1. After deploying a template i noticed that there is zero entry of instance for that template in management tab of BPM portal, even though the template is functioning properly and have its instance.

2. I found that there is no table created for the that Process template and also there is no BS_ table for that process template.

3. I also found that there is no entry for that corresponding process template in the processtemplate table of EBMS schema where it is there in bizlogic_processtemplate table.

4.Also pls advice me on what needs to be done if there is process_template_id mismatch is there between this bizlogic_processtemplate and processtemplate tables.

Pls provide the solution to overcome all this issues.

Thanks,
Danish.
Danish

Chennai, India

#2 Mar 11, 2011
Please let me know what happens if i create those table and enter some of the missing entry's manually.

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Savvion Discussions

Title Updated Last By Comments
Migration from savvion 6.2 to savvion 2013 Jul '14 Sri 1
Question (Nov '12) Nov '12 Sami Mahammad 2
about using custom adapter in savvion (Nov '08) Sep '12 Sami Mahammad 3
getting Bizlogic error (Sep '11) Sep '12 Sami Mahammad 2
Difference between Groups and Queues? (Jul '11) Sep '12 Sami Mahammad 2
How to configure emails and escalation on workstep (Sep '08) Aug '11 hitendra patidar 4
Jasper reports (Aug '11) Aug '11 hitendra patidar 1

Savvion People Search

Addresses and phone numbers for FREE