Comments
1 - 2 of 2 Comments Last updated Jul 14, 2008
Jock Iuel

Denmark

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#1
Mar 14, 2007
 
Hi,
I have a SDMX1-1024 that can't boot. When I press the Play/Stop (on/off)-button the Sandisk logo appears and it then says "Don't booting - Can not start". But, I can access it just fine when it is connected it to a PC and upload isn't a problem. I have downloaded new firmware from Sandisk support site and put it in the root of the device. But when I turn it on, it just ignores it and behave like before. Hope there is someone out there that can help me.

Regards
Jock Iuel - Denmark (Where the spring is knocking on the door)
Sudesh Kadam

New Delhi, India

|
Report Abuse
|
Judge it!
|
#2
Jul 14, 2008
 
Hi Jock,

Have you got any solution for same, because i also facing same problem

Tell me when this thread is updated: (Registration is not required)

Add to my Tracker Send me an email

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Other Recent SanDisk Discussions

Title Updated Last By Comments
sandisk cruzer micro 4gb re-format? (Dec '07) Jul '14 moorthy 23
First News Briefs: Sprint, Samsung, UPS, Ruckus... (Nov '13) Nov '13 out there 1
Memory Card Failure (Dec '06) Aug '13 jamest4 7
SanDisk ripped me off... (Aug '13) Aug '13 Manuel Gomez Martin 1
gürbüz (Feb '13) Feb '13 halil 2
SDMX1 firmware question (Feb '07) Nov '11 Xagyg 4
SanDisk Developing 128 GB Micro-SD Card For 201... (Nov '08) Jul '11 x1ce2x 5

Search the SanDisk Forum:
•••