mazda driver

Harlan, KY

#1 Feb 17, 2013
i have a 2001 millinia mazda it quit's running when it gets warmed up then goes back to normal and then like its missing i have put a new coil on it.... any body have any idea? what to do any mazda experts out there?
chad

Oak Ridge, TN

#2 Feb 17, 2013
sounds like a bad throttle position sensor.
mazda driver

Harlan, KY

#3 Feb 17, 2013
would a machine detect this? i have had it on a machine but nothing shows up..... it just quits running and then start back up thats whats got me puzzeled.... some say the plug wires? or the main relay switch

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Louisville Discussions

Title Updated Last By Comments
News Knoxville tops list of high gas prices in Tenne... 2 hr Jimmy 7
Married people who Cheat 2 hr Myth 7
DCS, Youth Villages, and others lie in court. (Apr '11) 20 hr Fedupwithkidsforcash 34
News TBI investigates missing records at Lenoir City... (Jan '11) 21 hr AIPAC is treason 116
Springfield tn police dept. (Jul '13) 22 hr etaylor1012 20
Vanderbilt Mortgage Finance for Clayton Homes ... (Jul '11) Fri Little john 226
Best places to live in East TN (Aug '08) Thu Jimmy 15

Louisville Jobs

More from around the web

Personal Finance

Louisville Mortgages