Jom kusheri me Adem Berishes babain e rametlis Adnan Berishes ju shprehi Ngushllime te mdha ter familjes Berisha ne fshatin Mirosal komuna Ferizaj i cili Adnani me familje jeton ne Usa Michigan po i cili ishte i pa fajshem po nji pikup trak hyni ne driten e kuqe dhe ju mshoi ktyne ne mesin e kerrit kan qen Adnani me Dy shok te tjer esht nji tragjedi e madhe i cili ishte Adnani 19 vjeqar ju flm per ngushllime ????