Corliss Motor Co Brown Gruppe Forge rom

Corliss Motor Co Brown Gruppe Forge rom

Posted in the Chicago Forum

Since: Sep 13

Brooklyn, NY

#1 Sep 18, 2013
Corliss Motor Co Brown Gruppe Forge rom , maskinrom , kjeler , damp for maskinverksted og gassmotorer
Den delen av konstruksjonen av maskinverksted er lik til støperiet . Galleriet av maskinverksted er fremstilt av dobbelt bredde og er plassert på den ene siden , i stedet for å være halvparten av bredden og plassert på begge sider. Utformingen av bygningene ble bestemt på grunn av det faktum at større plass kunne brukes mer fordelaktig som kunne gjøres med smale vinger på hver side av bygninger. Dette har også den fordelen som kan oppnås mer lys på alle sider av bygningene og jo bedre vi kan gi for krantjenester mellom de to bygningene .
Maskinen butikken har en varighet i hoveddelen av 65 fot , og er utstyrt med to 30 -tonns kraner løfter med 40 fot klart. Under gulvet av galleriet er en 10 tonns kran , som strekker seg langs hele lengden av butikken. Galleriet er 53 meter bred i den klare , og er spesielt tilpasset miljøet og lettere klasse arbeid.
Spesiell oppmerksomhet ble betalt til spørsmålet om belysning , og en stor mengde glass er forventet , brukte ribbet glass overalt .
Room smie, motor og fyrrom er plassert på den sørlige enden av maskinen butikken . Rikelig plass er gitt i maskinrommet og fyrrom åøke anlegget . Maskinen butikken er 440 meter lang og 118 meter bred , er gitt ved den nordlige enden av butikken for å utvide den ønskede lengden . I ordningen av verktøy gruppe plan ble gjennomført i den grad det er mulig, dvs. kommoder er i en gruppe , kjedelige møller i en annen, og så videre, for å få alle operasjoner av landet er i en spesiell del av lageret .
Ved å utstyre butikken med verktøy enn nyere design og modell av tunge ble valgt for å sikre høy skjærehastighet og høyhastighets maskinering og uten verktøy ble kjøpt , som ikke er i det hele tatt ane Møt de strengeste kravene .
Når spørsmålet om overføring elektroverktøy ble tatt , ble det funnet at ingen virkelig tilfredsstillende metoden ble utviklet , og mye tid ble viet til undersøkelse og utvikling av en metode i forkant av noe det er da i bruk. Det ble besluttet å ta i bruk systemet av flere spenning som den mest robust og bedre tilpasset behovene til verkstedet . Motorer har en variabel hastighet på 1? Til 6 , er tidsintervallet utføres under anvendelse av en spenning på minst 60 og høyst 250 , med mellomliggende spenninger på 80 , 110, 140 og 190 . Det har vært vanlig arrangement av motorer med variabel hastighet for anvendelse som tannhjul som svarer til de forskjellige spenninger uten avsetning for å oppdele forskyvning av spenning til en annen . Med denne bestemmelsen feilene kjegler og belte lagdelt ordninger ble beholdt .
Corliss Motor Co Brown Gruppe Forge rom , maskinrom , kjeler , damp for maskinverksted og gassmotorer

Since: Sep 13

Ashburn, VA

#2 Sep 19, 2013
wow amazing article, it touches me from within!

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Chicago Discussions

Title Updated Last By Comments
Topix Chitown Regulars (Aug '09) 3 min Go Blue Forever 103,453
last post wins! (Apr '13) 4 min They cannot kill ... 1,470
Chicago has the Worst Women 14 min Go Blue Forever 55
News Barack Obama, our next President (Nov '08) 17 min OzRitz 1,418,691
Can you believe how pathetic this place is? 18 min Ebby 1
Four letter word game (Dec '11) 26 min GEORGIA 1,936
Double Word Game (Dec '11) 30 min GEORGIA 3,038
News BARACK OBAMA BIRTH CERTIFICATE: Suit contesting... (Jan '09) 49 min Hill4me 222,456

Chicago Jobs

More from around the web

Personal Finance

Chicago Mortgages