Gids voor verzekering in Spanje - red...

Gids voor verzekering in Spanje - redgage.com

Posted in the Chicago Forum

Since: Oct 12

Brooklyn, NY

#1 Oct 15, 2012
Het kan het belangrijk zijn om het passende niveau van verzekering wanneer het leven in Spanje. Hier zijn enkele van de beleidslijnen beschikbaar.

Huiseigenaar is verzekeringen

De huiseigenaar verzekering (seguro del hogar) dekt uw huis, het huis zelf en de dingen die je in het tegen rampen: brand, overstroming, enz. De premie van het beleid zal afhangen van de waarde van het huis, de dingen die je in het en de risico’s die u wenst te worden gedekt.Terwijl een huis is verhuurd, kan het alleen worden verzekerd door de verhuurder de huurder mag de inhoud ervan verzekeren.

Er is geen wet die vereist een huiseigenaar verzekering hebben, als u lenen geld om te kopen van een huis, de bank zal normaal gesproken moet u echter te contracteren, op zijn minst een brandverzekering ter bescherming van zijn belang, totdat de lening wordt terugbetaald.

Levensverzekeringen

Een contract van levensverzekeringen (seguro de vida) is bepaald dat, rekening houdend met de te betalen premie, belooft de verzekeraar te betalen de begunstigde een overeengekomen bedrag na de dood van de persoon wiens leven is verzekerd te zijn.

De persoon wiens leven is verzekerd is over het algemeen genoemd de “verzekerde”. De persoon met de naam in het beleid om te profiteren van de dood van die persoon wordt genoemd de “begunstigde”. Waar het beleid bevat de identiteit van de begunstigden, zal ze niet hoeven te wachten voor de estate partitie worden gemaakt om het waarnemen van de schadevergoeding. De verzekeringsmaatschappij is normaal vereist een medisch onderzoek van mensen die solliciteert voor levensverzekeringen.Het bedrijf kan specifiek het uitsluiten van bepaalde dekking, zoals de dekking van de dood door zelfmoord.

Since: Oct 12

Brooklyn, NY

#2 Oct 15, 2012
enjoyed reading your articles. This is truly a great read for me.

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Chicago Discussions

Title Updated Last By Comments
News Barack Obama, our next President (Nov '08) 39 min Secret Admirer 1,535,659
News BARACK OBAMA BIRTH CERTIFICATE: Suit contesting... (Jan '09) 1 hr Las Cruces Retiree 240,930
Topix Chitown Regulars (Aug '09) 8 hr Comrades 105,188
Blank ATM card available for exchange (Oct '16) 11 hr linda randy 6
{keep A word drop A word} (Oct '11) 11 hr RACE 10,707
Trump Puddy Comment Worst Ever 12 hr Earl 3
Trump Just Sux 14 hr They cannot kill ... 2

Chicago Jobs

More from around the web

Personal Finance

Chicago Mortgages