bp holdings madrid spain - Bestrijdin...

bp holdings madrid spain - Bestrijding van belastingfraude | Shadowness

Posted in the Chicago Forum

Since: Oct 12

Brooklyn, NY

#1 Dec 11, 2012
http://shadowness.com/rainesmith34/bp-holding...

Problemen met betrekking tot fiscale fraude blijven wonen en zelfs verergert. Inspanningen zijn nu volledig gericht op de kwestie van de BTW-fraude prioriteren. Het debat over BTW-fraude is opgedeeld in 2 hoofdgebieden:

Conventionele maatregelen ter versterking van de bestaande BTW-stelsel.
Meer verstrekkende maatregelen tot wijziging van het systeem, namelijk:
Een mogelijkheid voor lidstaten om een algemene verleggingsregeling;
Belastingheffing op intracommunautaire transacties

De Commissie gemaakt een nieuwe groep van deskundigen met de lidstaten, de deskundigengroep "Anti fiscale fraude strategie (ATFS)", met het oog op de technische discussies over de conventionele maatregelen voeren. Het BTW-stelsel is niet voldoende om te bestrijden een BTW-fraude binnen een interne markt. Er is behoefte om een groter systeem om te hebben een harmonie- en toename van de samenwerking tussen de staat en de mensen te verbeteren. De Commissie stelt voor om maatregelen ter versterking van het bestaande systeem.

Insinuaties van belastingontduiking en doel incompetentie voor meting van inkomen zijn significant. Systematische verkeerde interpretaties van bron van inkomsten geven misleidende kijk op inkomen verdeling en herverdeling profielen.

Voorstellen zijn ingediend om fraude te bestrijden. Meer verreikend methoden zoals wetgevingsvoorstellen februari 2008 zijn uitgebracht. In deze mededeling analyseert de Commissie de belasting op intracommunautaire transacties en de invoering van de mogelijkheid van een algemene verleggingsregeling. November 2007 heeft de Commissie een mededeling met de belangrijkste elementen betreft de conventionele maatregelen, zoals de noodzaak van de belastingdiensten voor nauwkeurige informatie, de integratie van een EU-aanpak in het beheer van het BTW-stelsel en het belang van bijgewerkte informatie over de BTW-status van personen.

De programma's werken door het verstrekken van globale aanpak te geven maatregelen voor sommige actieplannen: om te voorkomen dat potentiële fraudeurs, een online bevestiging beschikbaar was gesteld aan handelaren voor de geldigheid van het BTW-identificatienummer van hun klanten. Het systeem geeft een eenvoudiger, modernisering en meer harmonische structuur van de huidige regels. Hulpmiddelen werden voor het opsporen van BTW-fraude, Eurofisc, een Europeesnetwerk dat voor operationele samenwerking tussen de Lid-Staten werkt verbeterd. Tot slot, versterken zij de mogelijkheden voor fiscale autoriteiten terug te vorderen BTW-verliezen. Als u wilt voorkomen dat onbedoelde niet-heffing, belastingontduiking en fraude, hebben de lid-staten moeten ervoor zorgen dat beide partijen met andere samenwerken te krijgen van voldoende middelen voor de bestrijding van belastingfraude.

Belastingstelsels moeten vooruitgang en moeten worden betrouwbaarder, effectiever en efficiënter moet worden gemaakt. De mededeling moet worden ondersteund door betere verzameling en intensievere inspanningen ter bestrijding van belastingfraude en -ontduiking. Iedereen moet werken samen, de communicatie, de leden van de staat en meer in het bijzonder de mensen die regeren en hands on met de huidige problemen. Belastingdiensten moeten beschikken over actuele, relevante en actuele informatie om oplossingen op de fiscale fraude dilemma. Sterkere communautaire aanpak een prioriteit moet zijn, moet wederzijdse bijstand aan de leden van de staat worden gegarandeerd. Potentiële verliezen moeten worden bewaakt; fraudeurs zijn altijd op zoek naar potentiële slachtoffers. Strafrechtelijke procedure moeten worden uitgevoerd voor de oplichters en oplichters.
wow

Warwick, RI

#2 Dec 11, 2012
dumb

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Chicago Discussions

Title Updated Last By Comments
Topix Chitown Regulars (Aug '09) 3 min Haha 104,732
Cong. John Lewis is a worthless black dem. hack... 3 min GiveHim40Whacks 24
News Barack Obama, our next President (Nov '08) 5 min Joy 1,483,270
Are democrats destroyed? 5 min Earl 263
News BARACK OBAMA BIRTH CERTIFICATE: Suit contesting... (Jan '09) 14 min Rogue Scholar 05 234,539
Four letter word game (Dec '11) 39 min GEORGIA 2,392
Double Word Game (Dec '11) 40 min GEORGIA 3,548

Chicago Jobs

More from around the web

Personal Finance

Chicago Mortgages