Clapham van 90 inch breed smalle huis...

Clapham van 90 inch breed smalle huis omgezet in een luxe familie thuis

Posted in the Chicago Forum

Since: Jul 13

Chicago, IL

#1 Jul 18, 2013
Bron: http://www.homesandproperty.co.uk/your_home_a...

Op slechts een eentje meer dan 90 in brede is Tom en Sarah Tidbury huis niet heel mager genoeg om het Guinness Book of Records. Dat eer gaat naar een terras op het eiland groot-Cumbrae, uit de North Ayrshire kust van Schotland, die 37 in aan de voorkant meet — hoewel de wig, genoemd, uitspreidt aan 22ft breed als het keert terug van de weg.

' Mensen kunnen niet geloven hoe groot het huis is als je eenmaal binnen. Ik niet denk aan het als een thuis op het eerste - maar nu I love it'

Voor Tom en Sarah, transformeren de periode Londen huis ze in 2009 gekocht heeft gepresenteerd sommige uitdagingen ontwerp — met name nu, als de eerste eigenschap ze gekocht als een paar snel is om hun eerste huis van de familie. Naast de vorm — slanke maar diepe — was het niet in hun droomlocatie. Maar het is in Clapham, waar veel van hun vrienden wonen, en slechts een paar minuten lopen van het station en de winkels en bars. En het was een goede prijs.

"We begonnen te kijken naar een-slaapkamer appartementen, en ze waren zo duur," zei Sarah. "Toen Tom vond dit Parlement dat we konden kopen voor dezelfde prijs. Maar omdat het vijf tot zeven minuten lopen verder uit, op het moment het was niet een populaire beetje Clapham.' Het paar, die beiden nu 31, kocht de eigenschap voor £430.000, na Tom verkocht het appartement dat hij in West Norwood bezat.

Initally, met niet veel geld te sparen, schilderde hij de plaats, zette nieuwe tapijten, en ze verhuisde in. De afmetingen van hun nieuwe huis waren verre van indrukwekkend: 7 ft 7 in via en met enkel 721 vierkante meter aan ruimte verdeeld over drie verdiepingen. Het had drie slaapkamers maar al krap waren, en er was slechts één badkamer.

Het had een tuin, die ook lang en dun was, maar dit werd grotendeels overgenomen door een studio gebouwd door de vorige eigenaars, Tom en Sarah verlaten met weinig meer dan een kleine patio.

Aan het begin van vorig jaar, ze waren klaar om te remodelleren van hun huis en Tom kregen in contact met een oud-klasgenoot, Tristan Wigfall, die was geworden een architect en is nu een partner bij de alma-nac praktijk ( alma-nac.com ). "We wisten altijd was het mogelijk uit te breiden omdat onze was de enige die op het terras dat niet is verlengd," zei Sarah.

Uitbreiding was niet mogelijk, dus Wigfall opgesteld plannen voor een verlenging van drie verdiepingen, waardoor ze extra ruimte op elke verdieping. Dit zou ruimte bieden voor een eethoek in hun keuken/woonkamer, een uitgebreide master slaapkamer en een nieuwe slaapkamer op de bovenste verdieping.

De eigenschap is binnen een beschermd gebied en een extensie van de conventionele-vormige threefloor was niet mogelijk omdat de nieuwe daklijn zichtbaar vanaf de straat zou zijn geweest. Dus Wigfall gemaakt een unieke "ski helling" dak aan de achterkant van het huis, waardoor ze te maximaliseren ruimte zonder verstoring van de planners.

Dit betekent dat de nieuwe bovenste kamers gedeeltelijk plafonds gooide hebben en zijn door Velux windows verlicht.

De tuin studio werd genomen om de beschikbare buiten de ruimte te vergroten. Dus hoewel de nieuwe eetkamer is opgebouwd over wat de patio was, hebben Tom en Sarah opgedaan ruimte in de achterste tuin. In alle, ze hun oppervlakte neemt met ruim een derde toegenomen, en een drie-slaapkamer woning omgezet in een vier-slaapkamer met twee badkamers.

"Wij noemen het de Tardis," zei Sarah. "Mensen die komen om het te zien kan niet geloven hoe groot het is, als je eenmaal binnen."

Meer hier:
http://www.imdb.com/list/O8e5w1U5aO0/
http://theavantigroupallenrichard18.blogspot....

Tag: the avanti group

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Chicago Discussions

Title Updated Last By Comments
News Barack Obama, our next President (Nov '08) 6 min John Galt 1,417,671
News BARACK OBAMA BIRTH CERTIFICATE: Suit contesting... (Jan '09) 4 hr Grand Birther 222,343
Topix Chitown Regulars (Aug '09) 4 hr Go Blue Forever 103,437
last post wins! (Apr '13) 4 hr Hatti_Hollerand 1,448
News Israeli troops begin Gaza pullout as Hamas decl... (Jan '09) 4 hr Ize Found 70,939
{keep A word drop A word} (Oct '11) 4 hr They cannot kill ... 9,371
Double Word Game (Dec '11) 4 hr They cannot kill ... 3,023

Chicago Jobs

More from around the web

Personal Finance

Chicago Mortgages