IMF leikkaa maailmanlaajuinen kasvu t...

IMF leikkaa maailmanlaajuinen kasvu tänä vuonna ja ensi

Posted in the Chicago Forum

Since: Sep 13

Phoenix, AZ

#1 Oct 13, 2013
World Economic Outlook-puolivuotiskatsaus tarkistetaan alas ennusteet 2,9 prosenttia vuonna 2013 ja 3,6 prosenttia vuonna 2014.
Huonosti käsitellyn toiminnan suurten kehitysmaiden tarkoittaa maailmantalouden laajenee odotettua hitaammin tänä vuonna hidastuminen ja budjettileikkausten Yhdysvalloissa kansainvälisen valuuttarahaston sanoi.

Tarkistettava alas sen kasvuennusteet 2013 ja 2014 rahaston varoittanut suorituskykyä voisi olla vieläkin lattea sanoi keskuspankki, Yhdysvaltain keskuspankki piti erityisen huolellisesti, sillä harkita vähentää valtava ärsyke maailman suurin talous.

IMF odottaa nyt globaalin talouden kasvavan 2,9 prosenttia vuonna 2013 ja 3,6 prosenttia vuonna 2014-alas 0,3 ja 0, 2 prosenttiyksikköä vastaavasti viime ennusteiden teki heinäkuussa – huolimatta euroalueen elpymisen merkkejä.

"Maailmantalouden kasvu on yhä heikkoa, sen kehityksestä muuttuvat, ja ennusteeseen liittyvät riskit ovat edelleen heikentyä, rahasto sanoi vuonna sen maailman talouden Outlook (WEO).

Puolen vuoden välein analyysi globaalit trendit oli tapaa hallituksen talousarvion leikkaukset oli käsitelty Washington, toteavat, että ne oli osaltaan heikompi Yhdysvaltain talouskasvu.
"USA: n talous on edelleen tapahtumien keskipisteessä. Yksityinen kysyntä jatkuu vahvana, vaikka kasvu on ollut hobbled tänä vuonna liiallisen julkisen talouden vakauttamista,"Olivier Blanchard, IMF: n taloudellinen neuvonantaja, sanoi. "Politiikka luo epävarmuutta laadusta ja sopeutustoimien vahvuus. Sequester on huono tapa vahvistaa, ja konfliktit eri puolilla velan enimmäismäärän nostamista voi johtaa toinen ottelu epävakauttavan epävarmuus ja kasvun.

Lue koko artikkeli:
http://www.theguardian.com/business/2013/oct/...

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Chicago Discussions

Title Updated Last By Comments
News Barack Obama, our next President (Nov '08) 7 min John Galt 1,277,897
News Once slow-moving threat, global warming speeds ... (Dec '08) 18 min Community Disorga... 54,585
News Should prostitution be less illegal-or more? 28 min American 1
News BARACK OBAMA BIRTH CERTIFICATE: Suit contesting... (Jan '09) 32 min Jacques in Orleans 197,034
Topix Chitown Regulars (Aug '09) 1 hr Ralph 100,668
abby9-3-15 2 hr Sublime1 7
{keep A word drop A word} (Oct '11) 2 hr RACE 6,439
More from around the web

Personal Finance

Chicago Mortgages