International Newport Group Fashion a...

International Newport Group Fashion and Lifestyle Reviews

Posted in the Hamilton Forum

Since: Feb 13

Hamilton, Canada

#1 Mar 23, 2013
http://current.com/groups/newportinternationa...

NEW YORK-ensimmäinen vuosittainen maailman muoti foorumi järjestettiin perjantaina, 8. maaliskuuta, kansainvälisenä naistenpäivänä Yhdistyneiden Kansakuntien päämajassa.
Ajoitus oli kuin muotialan tuottaa noin 1,3 triljoonaa dollaria vuodessa maailmanlaajuisesti, ja se työllistää yli 25 miljoonaa ihmistä, mukaan YK: N naisten. Valtaosa heistä on naisia eri rooleja kuten käsityöläisten ja muotoilijoiden tai tuotanto- ja vähittäiskaupan.

Saniainen Mallis, joka tunnetaan luomistaan New York Fashion Week, valvottu paneeli johtava naisten muoti ja YK: n johtajat
"Jos saan toimimaan yhdessä maailman suunnittelijat, saamme ehkä kaikkien maiden on tehtävä yhteistyötä myös", sanoi Mallis.
Vuoropuhelu keskittyy yksityisen ja julkisen sektorin yhteistyötä lievittää joitakin maailman hetken kiireellisimpiä haasteita kansainvälinen sukupuolten tasa-arvon ja naisten taloudellisen aseman.
Carolyn Hardy, yksityissektorin suhteiden strategiset kumppanuudet Division YK: N naisten johtaja kiitti siitä, että monet vaikuttava voittoja naisten voima muotialan.
Kuitenkin hän kehotti, että paljon on tehtävä "varmistamaan naisten osansa ääni koko työvoiman ja työolosuhteita, jotka ovat kohtuullisen, vieraanvarainen ja oikeudenmukainen."

Join Us:
http://www.zotero.org/groups/newport_internat...

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Hamilton Discussions

Title Updated Last By Comments
News Looking back before there was a Burlington Mar 18 Leary of empty pr... 1
News GO sending - mixed message' - mayor (Dec '08) Jan '17 Presto eh 9
News Telus releases Hamilton woman's personal inform... Jan '17 feel safer now 1
News GTAA says airport expansion will benefit Halton Jan '17 what were their r... 1
KEVIN is LEERY - " I Want In " ! Jan '17 Maxine Bernier 2
Steeltown hygiene! (Jan '16) Jan '17 jayson 7
drug use - gettin' very bad! Jan '17 skola 6
More from around the web