Barsel mode at flatters | hong kong n...

Barsel mode at flatters | hong kong newport international madrid group

Posted in the Hamilton Forum

Since: Feb 13

Hamilton, Canada

#1 Apr 15, 2013
http://blogs.rediff.com/barkhasan/2013/04/15/...

For at være stilfuld og gravid, nødt du til at omfavne din nye figur. Du er nødt til at fejre det. Men du skal også være klar over det, og ikke holde iført din regelmæssig garderobe - selvom det er en størrelse.
Kardashian, der venter sit første barn med Kanye West i juli, har taget varme fra den kulørte presse og lænestol mode kritikere for sin barsel look, der synes en fortsættelse af hendes sædvanlige parade af body-hugging kjoler, gemt i bluser, komplicerede couturelike detaljer og super-high hæle.
Sidst, men synes det hun har taget springet ind i Ventetøj, undertiden iført stretch-talje barsel jeans (designer, selvfølgelig) og leggings.
Ærter i bælg design direktør Olivia Capone Myers siger leggings er No. 1 must-have post for en vellykket præ- og post-baby garderobe. Leggings, samt side-ruched T-shirts og kjoler, fortrinvis af stretch jersey, er de første ting at købe, når bump begynder at vise, og det er sidste dem du bærer efter mor og baby er afgjort derhjemme, Myers siger.
Myers, selv otte måneder gravid, siger den nuværende bølge af celebrity mødre-til-være har reignited interesse i dette hjørne af verdens mode, som er nogle gange mere relatable for shoppere end landingsbanen.
"Jessica Simpson... hun har virkelig gjort et fantastisk stykke arbejde med ser fantastisk," siger Myers. "Hun har sammenknebne sin stil, flytter fra hæle til lejligheder men stadig poleret."
Hertuginden af Cambridge Kate Middleton besidder, hvad kunne være verdens mest berømte baby bump, og hun har gjort en problemfri overgang til sin lidt moderniseret udseende.
Hun havde allerede "for det meste smuk, flatterende og enkle silhuetter--kjoler, jakker, hatte og monokromatiske farver," præcis hvad stil ekspert Amy Tara Koch vil foreslå. Koch er forfatter til bogen "støde det op."
Andre tips fra Koch: Kimono ærmer straks oprette den boheme vibe, der fungerer godt i Ventetøj, og så gøre tunika toppe med en blousoned faldt talje.
Dinglende øreringe trække øjet at hældningen af nakke og skuldre, og en chunky halskæde bæres mod en juvel hals eller lidt skovlede eller v-hals skjorte understreger bustline opad.
"Du ønsker at oprette et kontaktpunkt, der vil tage opmærksomhed andre steder fra," siger Koch.
Jersey stof med sin stramme-vævning strækning er god camouflage (og kun ikke for gravide). Designer Abi Ferrin siger god jersey vil strække og skrumpe med kroppen, og at vægten af stoffet glatter bump.
Myers bemærker, at hvad der i barsel butikker nu afspejler bredere modetrends. "Den fejl jeg ser mest er den mentalitet, som de mener de skal holde sig væk fra striber, eller florals eller udskriver fordi de frygter dem for at være lidet flatterende, men jeg mener modsat er sandt," siger hun.
En rene, skarpe nautiske stribe, for eksempel, vil bryde op bump.

Main Site: http://www.heraldnet.com/article/20130414/LIV...
Video site: http://www.ebaumsworld.com/video/watch/832279...

Since: Feb 13

Hamilton, Canada

#2 Apr 15, 2013
I er og så velsignet at eje fundet ud på følgende websted. Mennesker det væsentlige hævdet os alle simpelthen bare hvad præcis når jeg har valgt for at hjælpe med at betale opmærksomhed til at hjælpe ud over bagefter en masse. Fantastiske udgivelse ud over hilsen igen beregnet til at udføre denne særlige ikke gebyr!

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Hamilton Discussions

Title Updated Last By Comments
KEVIN is LEERY - " I Want In " ! Jan 18 Maxine Bernier 2
Steeltown hygiene! (Jan '16) Jan 16 jayson 7
drug use - gettin' very bad! Jan 14 skola 6
Cars Jan 14 Candy 2
News What a blood plasma-for-profit clinic means for... Jan 14 I Forgot My Shoes 1
News 4th trial for same murder: Ontario man's trial ... Jan 1 lauton 2
horny shemales to text or email (Apr '13) Jan 1 lauton 10
More from around the web