The Avanti Group Hong Kong Project

The Avanti Group Hong Kong Project

Posted in the Business News Forum

Anonymous

UK

#1 Apr 13, 2013
Når remodeling er ikke en hel hjem forbedring

http://www.japantimes.co.jp/community/2013/04...
Et år siden kiggede vi på en 20-årig lejlighed, efter at det var bare gået på salg i byen hvor vi bor, hvilket er omkring en time fra Tokyo. Det var store og solrig, men væggene skulle være re-papered og gulvene udskiftet. Ejendomsmægler fortalte os, at ¥ 11,6 millioner prisforlangende inkluderet udgifter til remodellering, der skulle gennemføres af et selskab allerede valgt af ejeren, når en købsaftale blev underskrevet. Vi sagde, vi foretrak at have den remodeling gjort til vores egne specifikationer og spurgte hvor meget billigere lejligheden ville være hvis vi købte det i sin nuværende tilstand. Hun tjekkede med ejeren og kaldte os tilbage: han ville banke off ¥ 600.000.
Baseret på hvad vi vidste, repapering og udskiftning af gulve i en lejlighed, der størrelse ville have kostet mere end fradraget, så vi antager jobbet sælgeren forestillede sig ville have involveret lidt mere end hængende kurosu (billigt tapet) og om fastsættelse af lav kvalitet finer "gulvbelægning." Det ville ikke omfatte nye badeværelse eller køkken armaturer. Sælgere er opmuntret af mæglere til at gøre deres egenskaber mere ønskeligt ved at fastsætte dem før de sætter dem på markedet, og i de fleste tilfælde arbejde er minimal. For folk som os, der har en mere idiosynkratiske idé om, hvad vi ønsker i et beboelsesrum, er denne generiske remodeling arbejde ødsel og nedslående, især hvis prisen har været jacked til at absorbere forskellen.
I 2010 gennemført byggeri ministeriet en undersøgelse af mennesker, der havde for nylig solgte boliger. Af dem, der havde udført hjem forbedringer til netop dette formål, 73 procent sagde, at de har modtaget flere penge end de ville have haft de ikke udført arbejde. Gennemsnitlige "merværdi" forbedringerne forudsat var ¥ 1.66 millioner, selvom det gennemsnitlige beløb brugt på sagde forbedringer var ¥ 3.13 millioner. Så i teorien tabte disse boligejere penge, da de har betalt mere for forbedringerne end de modtog i merværdi.

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Business News Discussions

Title Updated Last By Comments
News How are San Fernando Valley businesses feeling ... 6 hr Brian Skaggs encino 1
News This Scientist Is Studying Mental Illness As An... 18 hr HumanSpirit 1
News 'Republicans oppose this, remember?': Sarah Pal... Sat IQofOrange 2
Flooring Accessories, Heating system and Genera... (Apr '11) Dec 2 remodelsnw 2
News Exxon Chairman Got Retirement Package Worth at ... (Apr '06) Dec 1 indict EXXON 19
Lower food prices weigh on Kroger's profit fore... Dec 1 openmind693 1
News Congress backs bill on customer rights for onli... Nov 30 kuda 5
More from around the web