Financial The Tyler Group Information...

Financial The Tyler Group Information News

Posted in the Business News Forum

Since: Jan 13

UK

#1 Apr 11, 2013
Bitcoin, fäderneslandslösa elektroniska kontanter älskade av hackare, spricker i finansiella mainstream

http://www.wdbj7.com/news/sns-bc-bitcoins-ris...
RAPHAEL SATTER
Associated Press
6:03 PM EDT, den 10 April, 2013
LONDON (AP)-med $600 uppstoppade i en ficka och en smartphone som göms i den andra, slog Patricio Fink en affär som ansluter sig tusentals lik den i en verklig revolution.
Argentinsk programutvecklaren hade att göra i bitcoins – att få en injektion av cybercurrency i utbyte mot en tuss av verkliga greenbacks han räckte till ett par australiska turister i en Buenos Aires Starbucks. Fink ville lägga till sin elektroniska plånbok. Besökarna ville spendera pengar på svarta marknaden priser utan risk att bli misshandlade i en av den argentinska huvudstaden svarta marknaden börser
n coffee shop, turister överförs säkerhet Fink deras bitcoins genom en app på sin smartphone och gick iväg med kontanter.
"Det är något som är nytt," sa Fink, 24, som beskrev affären att The Associated Press över Skype. "Och det fungerar."
Det är transaktioner som dessa – upp till 70.000 av dem varje dag under den senaste månaden – som har drivit bitcoins från världen av Internet underligheter till KUSP mainstream användning, en anmärkningsvärd genombrott för en valuta som gjorde sin online debut för bara fyra år sedan. När de först började pinga över Internet, kunde bitcoins köpa dig nästan ingenting. Nu finns det nästan ingenting bitcoins inte kan köpa. Från hårda droger till hårdvaluta, låtar till överlevnad redskap, bilar att konsumtionsvaror rusar återförsäljare för att välkomna den virtuella valutan vars inofficiell symbol är en dollar-liknande, double preskriberad B.
Förespråkarna beskriver Bitcoin som Grundstenen i en utopisk ekonomi: inga gränser, inga ändringsavgifter, ingen stängning och ingen att berätta vad du kan och inte kan göra med dina pengar. Det totala värdet av bitcoins nu toppning $2 miljarder från en bråkdel av det förra året, kritiker säger att det är en bubbla som väntar på att brista.
http://thetylergroup.org/
http://barcelona.thetylergroup.org/

Since: Jan 13

UK

#2 Apr 11, 2013
De misslyckas med att förstå kraften till sitt finger tips eftersom de inte vara passionerad. Detta är mycket sant, internet-teknik är mycket kraftfull att den kan orsaka krig och även kostar ett liv.

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Business News Discussions

Title Updated Last By Comments
DVSN OVO Crooner 2 hr premo9 1
Raekwon The Chef Cuban Linx King Sun premo9 1
Drake The G.O.A.T. Sat premo9 1
50 Cent Street King Immortal................... Sat premo9 1
Roy Woods Say Less Video.......................... Sat premo9 1
News BuzzFeed posted a bizarre theory that Starbucks... Nov 17 Naturally Wired 4
Drake is working on new music................Th... Nov 17 premo9 1
More from around the web