Barcelonan 080 muotiviikolla : Newpor...

Barcelonan 080 muotiviikolla : Newport International Group Review

Posted in the Business News Forum

Anonymous

UK

#1 Feb 25, 2013
http://www.impactnottingham.com/2013/02/barce...
Katalonian ja erityisesti Barcelona on ensimmäisenä Espanjan tekstiiliteollisuuden vuosisatoja. Vaikka hieman varjoon tykkää Pariisissa, Lontoossa ja New Yorkissa, Barcelonan 080 Fashion Week on yhtälailla catwalk, kuten juhlitaan katalonialaisen historiaa ja kulttuuria.

Tapahtuma on uusi Disseny-toiminnossa, museo ja laboratorion tarkoituksena on edistää ymmärrystä ja asianmukainen käyttö suunnittelun maailman. Itse rakennus on taideteos, ja se tarjoaa lukuisia näyttelyitä, kuten kokoelma mekkoja Jeanne Lanvin esitellään kappaletta, jonka hän on laatinut, vaikka asuu kaupungin.

Barcelonan 080 on vaatimaton. Sen sijaan maksaa Kanye West tehdä ulkonäkö, rahat sijoitetaan palkintosumma paras kokoelma. On kohtuullista sanoa, neljän päivän tapahtuma juhlii muoti sen sijaan, että kuuluisuuksista. Tänä vuonna paras kokoelma nappasi Miriam Ponsa, erittäin lahjakas suunnittelija, joka on ollut alalla 15 vuoden ajan.

Hänen kokoelma tutkittu intiimi suhde ihmisten, ympäristön ja Suositeltavat suuri orgaanisia muotoja ja neulotaan. Näytä ekologisia materiaaleja yhdistyy täydellisesti modernit muoti ja esillä Villa säpäleiksi sekä miehille että naisille. Hän työskentelee joukko eri tekniikoita kuten solmitaan, korityöt ja kankaiden kudonta-näitä tekniikoita uskotaan edustavat joukkovelkakirjan espanjankielistä perinnettä. Musta, harmaa ja vihreä näkyvästi – jälleen kerran antaa vahva yhteys luonnon arkaainen kertaa mieleen musta.
Saimme myös mahdollisuuden tarkastella kokoelmat Alexis Reyna ja Zazo & Brull. Alexis Reyna kiitotien joukko outoja, yeti kaltainen kappaletta androgyyni näköinen malleja ja erilaisia eri kankaat ja värit. Vaikka itse kerääminen ei ollut minun makuuni, se oli hyvin luova ja oli selvää, että Reyna ei pelkää kokeilla erilaisia tekniikoita ja materiaaleja.
http://newportinternationalgrouprunway.tumblr...
http://newport-international-group-runway.wik...
Anonymous

UK

#2 Feb 25, 2013
Olen iloinen löytää niin paljon hyödyllistä tietoa postitse, meidän on kehittää lisää tältä osin, kiitoksia ajaksi jakaminen. Mielestäni tuo lisää ideoita tähän tarkoitukseen.

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Business News Discussions

Title Updated Last By Comments
Rotary Piling Rig, Squeezing Under Reamer, Diap... 4 hr xcmgreman 1
Foundation Construction Machinery, Drilling Flu... 4 hr xcmgreman 1
Horizontal Directional Drilling, Mait, Soilmec ... 4 hr xcmgreman 1
China Foundation Machinery, Environmental Machi... 4 hr xcmgreman 1
How do you report crime on the map 4 hr Anita Lynn 1
News Amazon plans to hire 100,000 over the next 18 m... 14 hr Obamacare 2
News A look at Illinois' budget mess as lawmakers he... Thu BHM5267 11
More from around the web