Nettkriminalitet - Hass and Associat...

Nettkriminalitet - Hass and Associates News Blog Warning

Posted in the Business News Forum

Anonymous

Hamilton, Canada

#1 Apr 24, 2013
http://www.docstoc.com/docs/154069883/Hass-an... ?

Nettkriminalitet: trussel mot økonomier

Advent av Internett har bidratt til globalisering. Ulempen er at det har vært ledsaget av en økning i cybercrimes, som utgjør en trussel mot mange økonomier, inkludert den i Zambia.
Ved hjelp av moderne telekommunikasjonsnett som e-postmeldinger, chatterom og sosiale nettverk, truer cybercrime verdens sikkerhet og økonomiske helse.
Ifølge en fersk rapport fra den globale sikkerhetsagenda Cyber, cyber ond-gjør involverer bruk av datanettverk å skade omdømmet til enkeltpersoner eller organisasjoner og inkluderer opphavsretten, svindel, hacking, konto tyverier; identitet tyverier, virus og uønsket e-post, referert ofte til som spam blant andre on-line forbrytelser.
Rapporten sier cybercrime anslås for å forårsake tap av mer enn US$ 105 milliarder over hele verden hvert år. I 2010 alene, ble i det minste 280 millioner web angrep begått på enkeltpersoner og organisasjoner, en økning på om lag 93 prosent sammenlignet med forrige år.

For eksempel, arrestert Zambia Police Service er Cyber Security Bureau (CSB) i 2010 en Lusaka bosatt mens hans australske medskyldig boltet etter stjele US$ 235 000 fra folk som ønsket å kjøpe biler på nettet.
Deretter nestleder kommissær for politiet ansvarlig for informasjon og kommunikasjon teknologi (ITC) Solomon Jere, sa de mistenkte brukes til å stjele undisclosed mengder penger fra on-line bilen kjøpere.
De intetanende bilkjøpere ble svindlet etter følgende annonser plassert på Internett invitere dem til å kjøpe biler som aldri ble levert.
Dette ble gjort gjennom plassering av annonser på Internett inviterer folk til å kjøpe biler ved å betale penger til et fraværende-selskap.
Dr Jere, som nå er nestleder Inspector General for politiet, forklarte at politiet klarte å arrestere en av menn basert i Lusaka, mens den andre en basert i Australia løp til Storbritannia.
Annet enn å være conned for å kjøpe ikke-eksisterende biler har on-line, mange blitt offer for svindlere som også overtrykke intetanende Internett-brukere som Lidia Ngwenya av Chipata.
MS Ngwenya minnes hvordan svindlere angivelig fra Tanzania nesten svindlet henne av millioner av kwacha etter utveksle e-post og telefonsamtaler i uker.
I 2011, sier hun en kvinne hevder å være tanzanianske mailet henne påstås å være en enke som trengte en internasjonal administrator.

tags: hass and associates news blog warning, nettkriminalitet trussel mot økonomier
http://www.daily-mail.co.zm/...
http://s1299.photobucket.com/user/doorymon/me...

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Business News Discussions

Title Updated Last By Comments
BlackBBWDatingSites.com - Top 5 Black BBW Datin... 38 min ellaclintons 1
Black Women and White Men Dating Site 2 hr Amanda 12
Drake's Label OVO Sound 5 hr juangotti 49
Young Dro Da Real ATLANTA 5 hr juangotti 10
Rotimi Jeep Music Vol.1 G-Unit.................... 5 hr juangotti 2
Partynextdoor, Roy Wood$, DVSN, Majid Jordan, B... 6 hr juangotti 11
50 Cent G-Note Records.................... 6 hr juangotti 2
More from around the web