Westward Group Services

Since: Oct 13

Los Angeles, CA

#1 Oct 9, 2013
westwardgroup.com/services.html
http://westwardgroup.com/sell.html

Sælg en Company

Virksomheder, der klarer sig godt tiltrækker strategiske og finansielle købere aktivt søger at erhverve nye virksomheder . Og Westward Group multi-kanal , nationale og globale marketing kampagner for at du får at vælge den bedste køber med den bedste pris og vilkår. Strategiske købere ofte placere den højeste værdi på din virksomhed, men kapitalfonde er strategisk , når de ser for tilkøb til deres eksisterende porteføljeselskaber.
Vi flittigt forskning - dvs identificere og blindt kontakte alle åbenlyse kendte industri købere og ikke alt for indlysende , ukendte eller industri købere og branchens kendte og ukendte købere i udlandet - og som et resultat, vi er i stand til at finde den største antal strategiske købere og private equity grupper, der vil betale mere.
Timing er alt , og lige nu er det en sælgers marked .
Westward Group derfor fortsætte med at finde høj kvalitet strategiske købere og Private Equity Grupper for vores salgssiden klienter. Derfor har vi for nylig leveret forskellige tilbud til en af ​​vores salgssiden klienter, der havde en bred vifte af deal muligheder at vælge fra, og signifikant øget den ultimative deal værdi.
Westward Group har ekspertise i at sælge service, distribution og produktion sektorselskaber. Når vi identificerer og diskret kontakt den rigtige kombination af strategiske og private equity købere , Westward Group forbliver engageret og arbejder indtil vores klienten modtager den bedste pasform og den bedste pris for hans selskab .
Ingen andre M & A fast udvikle et marked for deres klient selskaber , som vi gør . Vi markedsfører din virksomhed direkte til et stort antal målrettede købere , primært i Storbritannien - og også i udlandet med den rette fortrolighed og hemmeligholdelse kontrol på plads. Markedspladsen til voksende virksomheder har aldrig været mere robust.

Fire vigtige nøgler danner hemmelige, hvordan vi får en aftale gjort:

Rigtige timing . Når din virksomhed klarer sig godt i løbet af de næste 6-24 måneder , er det det rigtige tidspunkt at sælge. Da økonomien og din virksomhed fortsætte med at forbedre - og udsigterne er positive - det er det rigtige tidspunkt at sælge. Købere har altid fokus på den forventede fremtidige returnere din virksomhed vil levere.

En metotiver sælger . Når sælgeren er forpligtet til processen , målet om at finde og lukke en transaktion med den rigtige køber , få tilbud gjort. Engagerede og entusiastiske sælgere har de væsentlige kvaliteter , der producerer resultater.

Multi- Channel Marketing. Din virksomhed modtager den opmærksomhed , den fortjener fra ønskelige købere , da vi garanterer dig en global rækkevidde i en række forskellige kanaler. Westward Group præsenterer din virksomhed i vores skriftlige materiale på en meget engageret måde . Desuden har vi altid opfølgning, kontakt og gøre os tydeligt og aktivt inden for rammerne af købers beslutningsproces overalt i verden .

Tell me when this thread is updated:

Subscribe Now Add to my Tracker

Add your comments below

Characters left: 4000

Please note by submitting this form you acknowledge that you have read the Terms of Service and the comment you are posting is in compliance with such terms. Be polite. Inappropriate posts may be removed by the moderator. Send us your feedback.

Business News Discussions

Title Updated Last By Comments
News This Scientist Is Studying Mental Illness As An... 5 hr HumanSpirit 1
News 'Republicans oppose this, remember?': Sarah Pal... 12 hr Boom772 3
Flooring Accessories, Heating system and Genera... (Apr '11) Fri remodelsnw 2
News Exxon Chairman Got Retirement Package Worth at ... (Apr '06) Dec 1 indict EXXON 19
Lower food prices weigh on Kroger's profit fore... Dec 1 openmind693 1
News Congress backs bill on customer rights for onli... Nov 30 kuda 5
News Utilities Are Losing the Battle Against Solar E... Nov 29 Solarman 1
More from around the web